Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 860
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 265
Къв е тоя ревлив епизод? Много се дразня, искам да се разтоваря, тия все повече и повече ми предлагат епизоди, които да ме натоварят, или ще реват, или ще се обиждат, или постановки на сценаристите. Догодина много ще се замисля дали изобщо да ги гледам, въпреки че имам 2-3 пропуснати сезано само през годините.

# 2 266
Гъмов ми идва прекалено театрален, неестествен. Не ми е симпатичен актьора и това е то.
Не се извини, а прошка се дава ако се поиска. Ех, култура, възпитание... голямо самочувствие.

# 2 267
Вулева мели ли, мели. Нека приказва, че от утре я чакат черните ѝ магии и самотата.

Уош има типична физиономия на алкохолик. По-зле изглежда и от Гъмето. Жалко!
В такава среда е раснал... свестен, свръхчувствителен към неправдите баща, заобиколен от малка група свестни и чувствителни приятели интелектуалци /повечето от които вече си отидоха/, опитващи се да притъпят усещането за несправедливост, подлизурщина и простащина... с алкохол...Sick
И той, милият, не е избягал от същата съдба... с хубавата разлика, че се опитва да приема живота и от веселата му страна... Каквото и да говорим, той е най-доброто същество в тази къща!  Heart Eyes

Кефи ме и мен, ама чак пък толко'..

Момчето тупка различни наркотици и не знам дали е само от това, че е  добър и чувствителен или има и доза келешлък.

На фона на речта на Никита и острото й даване назад, сега съм още повече за Уош.

# 2 268
Минала е през 20 годишна. Бръчките и около очите от далече си личат, представям си, ако я дадат в билзък план. Никаква свежест, изглежда уморена.

За снимките говоря. В студиото не я видях добре (повече слушам, защото чета темата), гласът ми се стори познат, погледнах и ... не я познах. Помъчих се да позная коя е, но не успях.

# 2 269
Бобан обаче още по-глуповат и от жена си, тя явно е мозъкът в тяхното семейство.

# 2 270
Боби острото съвсем ще закопае ТО

# 2 271
  • София
Гъмов ми идва прекалено театрален, неестествен. Не ми е симпатичен актьора и това е то.
Като характер е жеУезен. Държа фронта срещу истериите на всички, в това число и на Никитините.
Абсолютен злобар! Трябва да сме благодарни на Албена, че му помогна да се ракрие най-после какво лайно е! В предишния му сезон играеше Флюбен в чалгарка сантиментален олигофрен... време беше да се разкрие какъв простак и долнопробен алкохолик е... Sunglasses   

# 2 272
Вече толкова сезони, нкога не съм харесвала тези епизоди с есетата на участниците, които ги четат подмърчайки. Не ми е интересно. И тези защитници братче, иде ми да си спра звука на телевизора. Ники Кънчев много си понижи нивото.

# 2 273
Това нещо Мегз защо така трепери?

# 2 274
Oфффф, онзи

# 2 275
Като характер е жеУезен. Държа фронта срещу истериите на всички, в това число и на Никитините.
Абсолютен злобар! Трябва да сме благодарни на Албена, че му помогна да се ракрие най-после какво лайно е! В предишния му сезон играеше Флюбен в чалгарка сантиментален олигофрен... време беше да се разкрие какъв простак и долнопробен алкохолик е... Sunglasses   

По физиономийката му личи на тоя Гъмов, пък ако ще да е най-успешният театрален актьор (което също не е така...) Simple Smile

Посредствен, нереалииран и най-вече озлобен.
Нищо общо с човек на изкуството (идеала за такъв).

Благо пък го обожавали съквартирантите... в т ф .. правилно ли чух, егати олигофрена.

# 2 276
Не спряха да го обожават ли? Anguished

# 2 277
Мегза взе, че се изказа дори членоразделно . Брех, брех !

# 2 278
Това Алисия ли е в студиото? Много е симпатчна, изглежда естествено.
Дано си тръгне Вулева.
Искам на финал Никита и Уош и накрая Уош - победител.

# 2 279
Това нещо Мегз защо така трепери?
Може пак да я е блъснал камион на път към студиото или там каквото беше.

Общи условия

Активация на акаунт