Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 721
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Албена остана изненадана, че напуска къщата, но успя добре да го прикрие.
Албена падна жертва на Гъмич. Дано си даде сметка, че не я номинираха за финал точно конкурентите и, с които си правеха компанийка.
Тя ще го осъзнае. Поне през цялото време се смя и забалвява, показа, че в добра и подходяща среда си вирее безпроблемно.
За мен бяха много показателни лицемерните позитивни номинации.

"Приятели ефектни - предатели перфектни."

Идва финал и борбата е за победа. Гъмов е гадняр.  Mr. Green

# 2 581
Да си жертва е съдба
Скрит текст:
и няма значение чия жертва си - на случйности, на хора или на себе си. Писано ти е да си такава и квото и да правиш ще си такава. Никита не е само жертва на себе си - примерно е жертва на чуждия цигарен дим, не може да спи пак заради идиоти които не се съобразяват - за много неща тя няма вина. Няма и вина че е случила на лоши пластични хирурзи - трябва да си малоумен, че нарочно и съзнателно се обезобразила и се харесва в този вид. Хората са виновни до там, че не им стига реализма и човещината да видят и осъзнаят какво се случва. Аз ако бях в къщата щях да съм с Никита срещу глутницата. Дори и да виждам че понякога греши пак щях да съм на нейна страна, защото я разбирам и защото имам органическа непоносимост към агресивни боклуци, които си търсят лесна жертва да си изкарат агресията. Предполагам, че ако не беше Никита някой друг щеше да си го отнесе  - агресорите си имат нужда от жертва. Познавам само един човек който изпитва удоволствие да се представя като жертва и наистина е вид мазохист, защото си причинява излишни страдания. Но същевременно е и садист, защото освен, че измъчва хората насаждайки им чувство за вина, хем и по всякакви други начини ги измъча. Но това си е даигноза садо-мазо и разликата между този човек и Никита е огромна - реално прилика не виждам.

Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.
Като вижда, че са я окепазили, що продължава с козметичните интервенции?
Като вижда, че не е желана, защо не положи усилия да стане желана?
Като вижда, че не я харесват, защо не положи усилия да я харесат?
Все чака на другите и обвинява ли, обвинява...някой друг за съдбата си. Никога себе си.

# 2 582
Леле , тактиката с вечното пищене и жертвоподобните как работи Flushed
Но какво ли се учудвам и аз, като имам в най-близкото си обкръжение мъж / то колко е мъж , е друг въпрос, но поне е от мъжки пол/- е, няма такъв постоянен рев, хора. Все той е прецаканият, все той е невинният, все той е болен - от банална хрема може да се изкара болен от рак на мозъка. Играе го не  аз и другите, играе го Вие сте си добре, вижте ме мене, нещастника. И така всички му вършат работата , всички му тичат по задника да му помагат, той е все обгрижен и все му е малко. Та това  за жертвата Ника " хапана до кръв от глутницата" , ми идва мноооого.
То ходи да провокира, то все не разбира , то стои като бастун и търси къде да се задрънчи и да дълбае монотонно , докато не изпаднеш в бяс и после...видяхте ли. Мръсна гадина е това, мръсна.
Естествено, според мен Joy. Да се допълня , за да не получа някой насапунисан накрайник у тиквето, дори приятелски.

# 2 583
Албена остана изненадана, че напуска къщата, но успя добре да го прикрие.
Албена падна жертва на Гъмич.
Скрит текст:
Дано си даде сметка, че не я номинираха за финал точно конкурентите и, с които си правеха компанийка.
Тя ще го осъзнае. Поне през цялото време се смя и забалвява, показа, че в добра и подходяща среда си вирее безпроблемно.
За мен бяха много показателни лицемерните позитивни номинации.

"Приятели ефектни - предатели перфектни."

Гъмов е гаден човек. Той първо отсвири приятеля си Яя, с помощта на Албена, а после разкара и самата нея.
Обаче колкото и да се опитва да го раздава интелектуалец, не е. Просто е един смешник, като мнооого като него.
Някои хора много обичат да се правят на смешници, за да обират овациите на околните и да ги мислят за много готини, докато всъщност са кофти по душа, злобари и хейтъри. Което винаги си проличава. Не веднага, но си проличава - няма как да се скриеш от самия себе си.

# 2 584
Peace
Никита-Милена
или както там търси себе си да се нарича.

Е жертва: НО на ПЛАСТИЧНАТА хирургия и иглите

Гадно ми е да я гледам натъкмила се е на УРОД ! може да ме бан-нете, но ми омръзна да ми пробутват хора, който не съдбата е родила така с Физически и умствени недъзи, а те по тяхно желани са се отказали от образование и това с което майката природа им е отредила за външен вид.

После всеки им е длъжен да им обяснява , защо не ги харесва, защо са аутсайдери, и не се вписват в групата.
Ами те влизат със шпайкове напред и почват да търсят отговорност, за личните си неуспехи от другите.

Този тип хора не могат да си направят самооценка, /ми то акъл трябва/ и най-лесно е " Вижте ме колко съм аз  ...а те са /вип или ....... и се почва с играта на тънката струна на  съжаление, за което всички ние веднага протягаме ръка.

Айде баста! Мога да съжалявам хората в неравностойно положение, но не и злите хора!

Аз пък не видях Никита да търси никаква отговорност от никого за "неуспехите" й.Тя по принцип малко говори за семейство,личен живот,не помня да е разказвала какви интервенции има и да се обяснява защо ги има,още по-малко да обвинява че не я харесват заради това??
Също така какво значение има дали някой е с крив нос,лилава коса,дебели крака,надути устни,дали се облича като папагал или е нашарен с татуси?Това прави ли го по-долно качество човек ? Не може да се общува с него?
В Швеция дали мрънка на съседа си ти що не ме харесваш , защо ме отхвърляш? Аутсайдер ли е там или просто всеки си живее живота и не ровичка в чуждите?

# 2 585
Делта, така е, но тази игра не е за оценка на добродетелите.
Затова и призът е "любима звезда". Любима- с квот доди.Blush

# 2 586
Скрит текст:
Peace
Никита-Милена
или както там търси себе си да се нарича.

Е жертва: НО на ПЛАСТИЧНАТА хирургия и иглите

Гадно ми е да я гледам натъкмила се е на УРОД ! може да ме бан-нете, но ми омръзна да ми пробутват хора, който не съдбата е родила така с Физически и умствени недъзи, а те по тяхно желани са се отказали от образование и това с което майката природа им е отредила за външен вид.

После всеки им е длъжен да им обяснява , защо не ги харесва, защо са аутсайдери, и не се вписват в групата.
Ами те влизат със шпайкове напред и почват да търсят отговорност, за личните си неуспехи от другите.

Този тип хора не могат да си направят самооценка, /ми то акъл трябва/ и най-лесно е " Вижте ме колко съм аз  ...а те са /вип или ....... и се почва с играта на тънката струна на  съжаление, за което всички ние веднага протягаме ръка.

Айде баста! Мога да съжалявам хората в неравностойно положение, но не и злите хора!

Аз пък не видях Никита да търси никаква отговорност от никого за "неуспехите" й.Тя по принцип малко говори за семейство,личен живот,не помня да е разказвала какви интервенции има и да се обяснява защо ги има,още по-малко да обвинява че не я харесват заради това??
Също така какво значение има дали някой е с крив нос,лилава коса,дебели крака,надути устни,дали се облича като папагал или е нашарен с татуси?Това прави ли го по-долно качество човек ? Не може да се общува с него?
В Швеция дали мрънка на съседа си ти що не ме харесваш , защо ме отхвърляш? Аутсайдер ли е там или просто всеки си живее живота и не ровичка в чуждите?

Че как да не обвинява? На нея това й е лайтмотивът в целия сезон - че е различна?! С какво, по-точно, е различна? Щото се е направила на....айде да не казвам на какво. Само ще кажа, че е трудна за гледане, камо ли за слушане.

А иначе - за това какво значение има дали някой е с крив нос, лилава коса и пр.
Сравняваш ябълки с круши. Кривият нос е дар Божий. Лилавата коса - не. Следователно, никой няма да обвини човек за крив нос, но ще го обвини за лилавата коса. Защото, за да си боядисаш косата в лилаво, говори за голям напън да се направиш на интересна. А когато човек има такъв напън в себе си, значи има някакви душевни липси - може да е самота, може да е липса на любов, може да е ниско самочувствие, може да е за да изпъкне измежду тълпата - все неща, които не му достигат в живота. Някои хора много искат да ги забелязват на всяка цена, а като ги забележат и ефектът е не такъв, какъвто са очаквали, оревават ораталъка.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 14:57 от DeltaAzimut

# 2 587
  • София
Малко помощ може ли?
Има ли линк с предаването от снощи??
Пропуснах го..

# 2 588
Кой сравни Джино с Никита - Джино беше земен, народен човек както му казваме по нашия край. Не се дърлеше нон стоп.

И да - леко по-долна категория ми идват хората, които САМИ са се окепазили - то няма акъл, за каква горна категория иде реч при Никита. Всичката й умност с един замах е унищожена от ....собствената й глупотевица.

Таман се излюпих аз, опекла съм си тъдява едни семки от диня - нЪл стават за чоплене? Черни са такива, нали на това му викат слънчогледово семе?!?

# 2 589
... То ходи да провокира, то все не разбира , то стои като бастун и търси къде да се задрънчи и да дълбае монотонно , докато не изпаднеш в бяс и после...видяхте ли. Мръсна гадина е това, мръсна.
Естествено, според мен Joy...
Естествено, че е според теб, но ето и ти си изпускаш нервите и обиждаш и нагрубяваш. Какво е това "то"!
Без да твърдя, че съм наясно с всички искри за скандалите, но поне последните 2-3 Никита нямаше никаква, ама никаква вина.
Първия път, напр., когато пръчовете се бяха развилняли в 3 часа през нощти и сложиха някаква тенджера над вратата на банята, Никита отиде и най-кротко им каза, да я махнат, защото могат да наранят някого. Разумно, нали!? Обаче пияният като кирка Гъмов явно не търпи някой да му прави забележка и й се нахвърли с обиди. След което и тя включи на автоматик, разбира се. Провокация тук от нейна страна не видях!
Втори случай - стоят около масата и си говорят нещо. Явно на кого кой от близките влязъл. Никита казва на Албена - "може/защо майка ти да влезе" и онази подпалва... Ами Никита ли е виновна, че само майка й се интересува от нея! Или че въпросната майка е докарала външен вид на смешник и е станала нарицателно за дърта, злобна откачалка в устите на хората. Ако Албена се притеснява от това или се срамува от майка си, какво са й виновни околните и в случая Никита, та направи цял цирк.
Случаят с аутсайдера също беше показателен. Що за тъпи шегички, ако беше шегичка въобще. Никита се вълнува, че чака детето да й се обади, онази простакела се изцепва "ще питаме, ти аутсайдера ли търсиш"!? Ами според мен, дори малко дудна Никита. Албена заслужаваше така да я нарита човек, та да не може да си седне на задника няколко дни! А накрая пак Никита излезе виновна, че се обиждала, видите ли.
Най са ми смешни обаче упреците им (че и тук), че се била борила за победа!? Ми, естествено! Нали затова са влезли там. За едни пари и за победа. Останалите само за парите ли се правят на малоумни маймуни.

Не е само Никита с липсите Simple Smile За да влезат там, всички имат липси. Нормалните хора не се завират по такива предавания, каквато и нужда да имат от пари.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 15:21 от птица

# 2 590
  • София
Малко помощ може ли?
Има ли линк с предаването от снощи??
Пропуснах го..
Заповядай!
http://bg-mam.ma/p/1078866/37842004

# 2 591
  • София
Благодаря ти,за пореден път Simple Smile

# 2 592
Скрит текст:
... То ходи да провокира, то все не разбира , то стои като бастун и търси къде да се задрънчи и да дълбае монотонно , докато не изпаднеш в бяс и после...видяхте ли. Мръсна гадина е това, мръсна.
Естествено, че е според теб, но ето и ти си изпускаш нервите и обиждаш и нагрубяваш. Какво е това "то"!
Без да твърдя, че съм наясно с всички искри за скандалите, но поне последните 2-3 Никита нямаше никаква, ама никаква вина.
Първия път, напр., когато пръчовете се бяха развилняли в 3 часа през нощти и сложиха някаква тенджера над вратата на банята, Никита отиде и най-кротко им каза, да я махнат, защото могат да наранят някого. Разумно, нали!? Обаче пияният като кирка Гъмов явно не търпи някой да му прави забележка и й се нахвърли с обиди. След което и тя включи на автоматик, разбира се. Провокация тук от нейна страна не видях!
Втори случай - стоят около масата и си говорят нещо. Явно на кого кой от близките влязъл. Никита казва на Албена - "може/защо майка ти да влезе" и онази подпалва... Ами Никита ли е виновна, че само майка й се интересува от нея! Или че въпросната майка е докарала външен вид на смешник и е станала нарицателно за дърта, злобна откачалка в устите на хората. Ако Албена се притеснява от това или се срамува от майка си, какво са й виновни околните и в случая Никита, та направи цял цирк.
Случаят с аутсайдера също беше показателен. Що за тъпи шегички, ако беше шегичка въобще. Никита се вълнува, че чака детето да й се обади, онази простакела се изцепва "ще питаме, ти аутсайдера ли търсиш"!? Ами според мен, дори малко дудна Никита. Албена заслужаваше така да я нарита човек, та да не може да си седне на задника няколко дни! А накрая пак Никита излезе виновна, че се обиждала, видите ли.
Най са ми смешни обаче упреците им (че и тук), че се била борила за победа!? Ми, естествено! Нали затова са влезли там. За едни пари и за победа. Останалите само за парите ли се правят на малоумни маймуни.

Не е само Никита с липсите Simple Smile За да влезат там, всички имат липси. Нормалните хора не се завират по такива предавания, каквато и нужда да имат от пари.

Така е, всички са там за победа. И няма съвършени хора. Но нейните несъвършенства са повече от съвръшенствата, ако ме разбираш. Точно затова казвам, че Никита и Албена на мен са ми абсолютно идентични - просто Никита е по-глупава от глупавата Албена. Албена се подвря на останалите и стратегията й беше "ние" (разбирай аз), срещу тебе (Яя, Никита, Весела и пр.). Докато Никита пее соло - "вие" срещу мен. В живота стратегията на Албена е по-печеливша, в ББ - стратегията на Никита. НО държа да подчертая, че стратегията на Никита е печеливша в точно това шоу, защото всички вътре са маскари. Ако хората в къщата бяха стабиляги, готини и сериозни хора, с добри професии и интелект, стратегията на Никита щеше да се провали, защото тя не е стратегия за истинско оцеляване в живота. Човек не може да живее сам, ние сме стадни животни, оцеляваме в групата.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 15:52 от DeltaAzimut

# 2 593
Без да твърдя, че съм наясно с всички искри за скандалите, но поне последните 2-3 Никита нямаше никаква, ама никаква вина. тс-"то"  не е обида и грубост. Приеми, че съм имала предвид момичето :stuck_out_tongue_winking_eye:
Първия път, напр., когато пръчовете се бяха развилняли /тс- това не е ли обида и грубост- пръчове, вилнеещи, вместо забалляващи се хора/ в 3 часа през нощти и сложиха някаква тенджера над вратата на банята, Никита отиде и най-кротко им каза, да я махнат, защото могат да наранят някого. Разумно, нали!? / тс- на въпрос нали се отговаря с да, но в случая тя отиде да прави забележки за шеги, никой нямаше да пострада, ББ бди/ Обаче пияният като кирка Гъмов явно не търпи някой да му прави забележка и й се нахвърли с обиди. След което и тя включи на автоматик, разбира се. Провокация тук от нейна страна не видях! /тс-В 3 през нощта да развалиш веселбата на компания като даскалица спрямо пъпчиви тийнове не е провокация?!/
Втори случай - стоят около масата и си говорят нещо. Явно на кого кой от близките влязъл. Никита казва на Албена - "може/защо майка ти да влезе" и онази подпалва... Ами Никита ли е виновна, че само майка й се интересува от нея! Или че въпросната майка е докарала външен вид на смешник и е станала нарицателно за дърта, злобна откачалка в устите на хората./тс- А Албена какво е виновна, че има такава майка, тя ли си я е избрала?/ Ако Албена се притеснява от това или се срамува от майка си, какво са й виновни околните и в случая Никита, та направи цял цирк./тс- виновна е, защото я назова като обидно нарицателно, без да е провокирана, а именно с цел да създаде ситуация/
Случаят с аутсайдера също беше показателен. Що за тъпи шегички, ако беше шегичка въобще. Никита се вълнува, че чака детето да й се обади, онази простакела / тс- това е обида , различна от моето "то"  Stuck Out Tongue Winking Eye/ се изцепва "ще питаме, ти аутсайдера ли търсиш"!? Ами според мен, дори малко дудна Никита. Албена заслужаваше така да я нарита човек, та да не може да си седне на задника няколко дни! А накрая пак Никита излезе виновна, че се обиждала, видите ли.

Птица , отговорих ти с болд. Не знам какво ще излезе , дано чаршаВът да не е убийствено дълъг.

# 2 594
... В живота стратегията на Албена е по-печеливша, в ББ - стратегията на Никита...
Какво да ти кажа, теорията ти звучи убедително като цяло, но или стратегиите им не са това, което си извела, или има и други решаващи фактори, но реалният живот опровергава изводите ти Simple Smile
В живота Албена е самотна, без професия, доходи, без мъж, дете, семейство, приятели има ли, няма ли, също е под въпрос, занимава се с глупости и от самота и безпаричие залита по врачки, баячки, религии и пр. Никита - жертва или не, си има дете, мъж, бизнес. Може мъжът да не е принцът от приказките, но е с нея от години, бизнесът може да не е за милиони, но й стига за нормален живот, видът й може да е ужасен за повечето от нас, но пък тя явно си се харесва. Обикновена жена с нормален живот с нормалните колебания към добро или лошо, но все пак реализирала се като жена. И майка! Докато на Албена нищо не й е наред - нещастен живот без близки, без любов, без работа, без смисъл.

Оф, бе, Таис Joy Помързява ли те Stuck Out Tongue Winking Eye
Приемам за момичето Simple Smile
Хубу, де, не са пръчове значи, нито развилнели се, нито пияни като кирки. Леко поразвеселилите се, поразшумели и забавляващи се момчета в 3 часа през нощта... така става ли Wink Ми и аз понякога минавам покрай политическата коректност, пък Hushed
Да, бе, да, бдял бил ББ!? Нека ми се срути някоя тенджера върху главата на мен, пък много ме грее, че ББ бди/блее някъде там Simple Smile
Ама те и другите моми бяха много недоволни и без колебание биха развалили купона, но не им стискаше да се скарат с "приятелчетата" си. Само Никита има гръб за такова нещо.
Албена не е виновна за майка си, кой я упреква за нея! Но продължавам да твърдя, че Никита не вкара някакъв подтекст в споменаването й. Ама Албена като си знае чудото и рипа да го брани, дори и без някой да го напада. Дето се вика - гузен, негонен бяга.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 16:07 от птица

Общи условия

Активация на акаунт