Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 746
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
Mari_Mar, не му се връзвай на тоя ....
      Здрасти, Веско!

В случая отговорих на мнението на потребителката, която го обяви за трол, защото се изказал негативно за  Кулагин.

Спрях да пиша в темите за ВИП-а, точно заради такива нападки и гонене на хората с различно мнение от това на болшинството, като например ,,Оф, пак са ни налазили ТЕМИЧКАТА'' ,,тия, само разводняват темата'' ,,Осрали са хубавата НИ темичка '' ,,Уф, няма ли модератор да разчисти, че ми писна да прескачам толкова мнения и цели страници'' ,,тези, няма ли кой да ги блокира" ,,гледам,  тук снощи пак са вилнели...'' ,,пак са разпуснали лудницата'' ,,остави ги, нали им плащат и трябва да си заработят парите'' и всичко това придружено с много гадни епитети и определения за ''досадниците'' които не са част от стадото, което се превръща в глутница бранеща своята територия - която би трябвало да е на всички.
Така темата се превърната във ФЕН страница на Кулгин и който не припада по него, беше преследван, гонен и обиждан - в стил Кулагин.

Вярно е, че всички се палим, спорим и защитаваме своята позиция и виждане за даден участник или ситуация в къщата, но няма ли да е по-интересно да го правим заедно, вместо цялата тема да e за възхвала само един участник.

Нека има спор но без гонене и обиди!
Защото сезона свършва, съквартирантите ще се разотидат,
а ние оставаме тук - пак на куп

Хайде да се поблъскме   още малко, че не остана много време, което ме натъжава, защото ще ми липсва Брадърчето.

# 2 566
Т.нар. двойка са ми адски противни!! Груби,прости,надути и лишени от всякакво съдържание откъм ЕЛЕМЕНТАРЕН ИНТЕЛЕКТ!! Отвратителни!
Златка-та с тези тикове на ботоксираното си чело е рядко срещана противна жена. Преди година я видях в Прадайс-наживо е много по-зле - толкова плътно навапцано лице с тъмен фдт,редове изкуствена коса и ръст 165 см с високи токчета. Същите позьорски муцуни и физиономии,но сега е станала още по-страшна в лицето!

# 2 567
  • Испания
Олиииииииииииииииииии! Нема да се пуашите!

# 2 568
Колко е по-приятно в къщата без А.!

# 2 569
  • Sofia
Ако на някой му се гледа филма "Комбина"с участието на Иван Иванов/бащата на Уош/,сега започва по бнт4.
На възрастта на Уош е в тази роля.
Ще го гледам сигурно за 100-ен път Heart

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 13:08 от Doli

# 2 570
Струва ми се, че Никита като цяло си няма късмет и като че ли съдбата и в този живот е да бъде жертва (не да се прави на такава, а да Е такава).
Това не може да е реално. Няма такъв филм!
Всеки носи отговорност за живота си, няма как да ти е писано да си жертва, без ти да имаш каквото и да е участие за това (поведение и постъпки). Най-малкото, дори да имаше някаква Зла Съдба, предначертана на всички (което определено не е така... съжалявам!), човек може поне да се съпротивлява, да избира други роли и модели на поведение.

Тя и в предишния сезон не попадна на хора, а като гледам и на мъж не попада.
Що да не е попаднала на мъж - Боби е най-адекватния коментатор от всички.
Адекватен като коментатор - да, адекватен като мъж - не съм много сигурна. Доста я критикуваше, по груб начин. Като влезе в къщата, докато я гушкаше, не спря да се оглежда за реакции. Викна й даже. "Аз съм мъж и ще ме слушаш". Не е читав и той.

# 2 571
Никита си харесва ролята на жертва.Никога няма да излезе от нея.Познавам такъв мъж.Наистина беше жертва,но нещата му потръгнаха.Познайте?Все още го играе жертва.Започнахме един по един да го отсвирваме.

# 2 572
Ум не ми побира как има хора, които симпатизират на Никита. От километри й личи какъв егоцентрик и манипулатор е. Искрена и жертва? WTF?!

# 2 573
  • София
Скрит текст:
Да си жертва е съдба и няма значение чия жертва си - на случйности, на хора или на себе си. Писано ти е да си такава и квото и да правиш ще си такава. Никита не е само жертва на себе си - примерно е жертва на чуждия цигарен дим, не може да спи пак заради идиоти които не се съобразяват - за много неща тя няма вина. Няма и вина че е случила на лоши пластични хирурзи - трябва да си малоумен, че нарочно и съзнателно се обезобразила и се харесва в този вид. Хората са виновни до там, че не им стига реализма и човещината да видят и осъзнаят какво се случва.
Аз ако бях в къщата щях да съм с Никита срещу глутницата. Дори и да виждам че понякога греши пак щях да съм на нейна страна, защото я разбирам и защото имам органическа непоносимост към агресивни боклуци, които си търсят лесна жертва да си изкарат агресията.
Скрит текст:
Предполагам, че ако не беше Никита някой друг щеше да си го отнесе  - агресорите си имат нужда от жертва. Познавам само един човек който изпитва удоволствие да се представя като жертва и наистина е вид мазохист, защото си причинява излишни страдания. Но същевременно е и садист, защото освен, че измъчва хората насаждайки им чувство за вина, хем и по всякакви други начини ги измъча. Но това си е даигноза садо-мазо и разликата между този човек и Никита е огромна - реално прилика не виждам.
В случая обаче, Никита беше агресора. Не е мазохист, а манипулатор и използва това, че хората инстинктивно  застават на страната на по-слабия, нападнатия, отхвърления...без да се замислят обаче, че това е игра с награда и тя се гаври с тяхната добрина и чувства, като циганка с голо дете на ръце или онези които се правят на сакати.

Но само тези защитници не й стигат, затова реши да се прави на борец против онези които тровят другите с цигарен дим, тези които си недоспиват заради шумни съседи, моралистите за които такива като Златка, трябва да бъдат изгаряни на клада, както и такива които ужасно се дразнят на кифли, които си пръскат парите за козметични процедури, фризьори и дрешки, без да мислят за световният глад..
привлече на своя страна и жените, с мъже алкохолици, грубияни и т.н.

А най-голяма подкрепа знаеше че ще получи от онези, които мразят, ама ужасно мразят някой да се прави на ВИП или да е малко по-известен от тях, без значение какъв е като човек.
Нали знаеш защо в Ада няма пазач до казана в който са българите - защото който се опита да се изкачи и  измъкне, другите веднага го дръпват надолу.

# 2 574
A, да, някой се беше изцепил, че Никита трябвало много качества да покаже, защото не е ВИП, за да я предпочетат пред виповете, а всъщност досега фактите показват, че хората много обичат да подкрепят "обикновения човек". За Джино например се сещам, че до голяма степен победи и заради това. 

# 2 575
  • София
Ако на някой му се гледа филма "Комбина"с участието на Иван Иванов/бащата на Уош/,сега започва по бнт4.
На възрастта на Уош е в тази роля.
Ще го гледам сигурно за 100-ен път Heart

Благодаря! Превключих веднага.

# 2 576
Peace
Никита-Милена
или както там търси себе си да се нарича.

Е жертва: НО на ПЛАСТИЧНАТА хирургия и иглите

Гадно ми е да я гледам натъкмила се е на УРОД ! може да ме бан-нете, но ми омръзна да ми пробутват хора, който не съдбата е родила така с Физически и умствени недъзи, а те по тяхно желани са се отказали от образование и това с което майката природа им е отредила за външен вид.

После всеки им е длъжен да им обяснява , защо не ги харесва, защо са аутсайдери, и не се вписват в групата.
Ами те влизат със шпайкове напред и почват да търсят отговорност, за личните си неуспехи от другите.

Този тип хора не могат да си направят самооценка, /ми то акъл трябва/ и най-лесно е " Вижте ме колко съм аз  ...а те са /вип или ....... и се почва с играта на тънката струна на  съжаление, за което всички ние веднага протягаме ръка.

Айде баста! Мога да съжалявам хората в неравностойно положение, но не и злите хора!

# 2 577
  • София
Албена остана изненадана, че напуска къщата, но успя добре да го прикрие.

# 2 578
Албена остана изненадана, че напуска къщата, но успя добре да го прикрие.
Албена падна жертва на Гъмич. Дано си даде сметка, че не я номинираха за финал точно конкурентите и, с които си правеха компанийка.
Тя ще го осъзнае. Поне през цялото време се смя и забалвява, показа, че в добра и подходяща среда си вирее безпроблемно.
За мен бяха много показателни лицемерните позитивни номинации.

"Приятели ефектни - предатели перфектни."

# 2 579
  • Sofia
Никита снощи и тиквените семки не може да разпознае...били от пъпеш Joy

Общи условия

Активация на акаунт