В случая отговорих на мнението на потребителката, която го обяви за трол, защото се изказал негативно за Кулагин.
Спрях да пиша в темите за ВИП-а, точно заради такива нападки и гонене на хората с различно мнение от това на болшинството, като например ,,Оф, пак са ни налазили ТЕМИЧКАТА'' ,,тия, само разводняват темата'' ,,Осрали са хубавата НИ темичка '' ,,Уф, няма ли модератор да разчисти, че ми писна да прескачам толкова мнения и цели страници'' ,,тези, няма ли кой да ги блокира" ,,гледам, тук снощи пак са вилнели...'' ,,пак са разпуснали лудницата'' ,,остави ги, нали им плащат и трябва да си заработят парите'' и всичко това придружено с много гадни епитети и определения за ''досадниците'' които не са част от стадото, което се превръща в глутница бранеща своята територия - която би трябвало да е на всички.
Така темата се превърната във ФЕН страница на Кулгин и който не припада по него, беше преследван, гонен и обиждан - в стил Кулагин.
Вярно е, че всички се палим, спорим и защитаваме своята позиция и виждане за даден участник или ситуация в къщата, но няма ли да е по-интересно да го правим заедно, вместо цялата тема да e за възхвала само един участник.
Нека има спор
Защото сезона свършва, съквартирантите ще се разотидат,
а ние оставаме тук - пак на куп
Хайде да се поблъскме
още малко, че не остана много време, което ме натъжава, защото ще ми липсва Брадърчето.