Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 702
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 715
Какви ги говорите, момичета?
Тази година темата дори е изключително добронамерена и приятна.
Да припомня само на смайлис, МариМар и тетта, че сме имали къде по-тежки теми.
То бяха тролове, то миришеше след някои хора, то проветрявахме, то със спрей пръскахме... след миризливото чуждо мнение... Смайлис през ден пускаше плакати "що е то трол". Беше тежка тема, за радост я водеше друг тогава

2016 година темата водеше Алкарин, а вие Мари бяхте най-големия трол тогава!

Гласувах за Никита за второ място.

А, ето, помни се още.
И трол ли излязох?
Платен човек, който нарочно разбива приятното лафче?
Не, разбира се.
Просто в тема, в която се боготвореше Простуела и М. Ангелова, аз написах, че харесвах Ирина и Ути. Бях докладвана дори за това, че наричам Простуела - Простуела. Това на фона на сегашните Блатки, Злагойци и т.н. - направо е смешно, нали? Толкова по въпроса за това колко търпим чуждото, различно мнение.

# 2 716
  • Варна
И аз така, първо място за Уош, второ за Никита, другото е талаш.

# 2 717
Забелязвам някакво изреждане на никове като имена на активни борци. Други, обявени за врагове  на народа и наречени още тролове. Напълно излишно. Аз нямам фаворит този сезон. Може да се предложи антикласация. Весела ми беше интересна и дори Цецко. Тези , които останаха са ми безразлични.

# 2 718
О,колко мило, Мари!
Номинираха ме 🎆
Искам да благодаря на мама, на съседа отляво ..добре,де и на тези отдясно..На всички колеги тук, за подкрепата и неподкрепата 👌Да благодаря за интересните и неинтересните мнения, за забавните коментари, за линковете на Мари Мар... На Смайлс за старанието относно темата. Добра работа, Смайлс!
И ще ви изненадам ..И на Яя..затуй щото затвърди образа на типа човек, какъвто никога не искам да познавам и опознавам ...
От двата сезона, той ми в фаворит за най-противен участник до момента. Защото за разлика от други противни образи, той е умен, интелегентен индивид, който по най-просташки начин използва тези си качества, да замаже тъпата си стратегия. Уж ЕнтЕлигент, но с чиста съвест мога да му връча Оскар за най-жалка стратегия в играта. По добре без стратегия, отколкото тази излагация.

# 2 719
Как те разбирам, 13-ка!
Колко сме еднакви в мислите си!
Същото, ама същото чувствах и аз към Кулагин.

На Мари Мар и аз съм благодарна за линковете.

Виктория Василева, адмирации, че си сред малкото хора, които застават с цялото си име тук.
Аз лично мисля, че няма никога нищо излишно. Всичко идва, за да отиде нанякъде.
Хубаво е да си говорим, да си казваме това, което ни е в главите.
Краят на годината е.
Равносметки се правят.
Аз и форумно се равносметквам в момента.
За тази година - много съм доволна.
По живо, по здраво да се съберем пак догодина.

# 2 720
Искам да ви отклоня от ръкопляскането Mr. Green и да върна малко назад. Или доста newsm78
Помните ли едно семейство участници, върнали се от САЩ? В ББ фемили ли бяха? Той май беше треньор по бойни спортове преди да емигрират. Жената го изненадА с бивши изневери...
Какво стана с тези хора?

# 2 721
  • Варна
https://www.facebook.com/635869523471506/posts/795186734206450/

Ей,това е Брадър, вие се дърлите за глупости.

# 2 722
Ох, разчувствахте ме /не се шегувам/ 😢  Постовете ви звучат, като прощални, а не бива. Харесва ми тази тема от първия ден, в който се записах ❤

# 2 723
  • Испания
Искам да ви отклоня от ръкопляскането Mr. Green и да върна малко назад. Или доста newsm78
Помните ли едно семейство участници, върнали се от САЩ? В ББ фемили ли бяха? Той май беше треньор по бойни спортове преди да емигрират. Жената го изненадА с бивши изневери...
Какво стана с тези хора?

София и Цончо Колеви. Бяха ми любимци.

Не знам нищо за тях.

# 2 724
https://www.facebook.com/635869523471506/posts/795186734206450/

Ей,това е Брадър, вие се дърлите за глупости.
😵😵😵 Кошмаааар 😂😂

# 2 725
  • Варна
Какъв кошмар, това е само част, я си представи месец или три. Тук една тема ще свърша за ден. 😂😂😂😂😂

# 2 726
Какво стана с тези хора?
Съседи са (може и бивши вече) на Белослава и тя ги защитаваше в един от лайфовете.
Синът им е DJ  в САЩ и тигъра им пусна негови изпълнения и майка му беше във възторг.
Наслаждават се на живота с американските пенсии.

# 2 727
 Peace
Сега си спомних и аз подробности. Но ги няма в нета, скриха се хората.
Боже, какво мутренско семейство спечели тогава... Забравила бях! Пък аз приказвам за послание от ББ ooooh!

# 2 728
  • София
Скрит текст:
Писмата до Смайли сигурно са от новорегистриралите се тук потребители. Надушиха ни тийновете, че пишем и не се шегуваме, и ни налазиха. Вижте им на повечето никовете и постовете от по 3-4 думички.

Кукумицинка, е тези медии колко време се преструктурират, та от години няма място за Албена! Убедена съм, че тя сама си направи харакири с онова гнусно жълто предаване, в което се метна с такъв плам и вътрешна наслада, та сега никой не я иска. Дали грешка на младият и неопитен, но желаещ да се докаже, журналист, или изплува характерче, не знам, но Албена уплаши хората. За другото - и да е имала дългогодишна връзка с някого (има си хас на 40 + години да не си имал никога нищо), но към днешна дата тя е сама, без семейство, озлобена и разцентрирана, занимаваща се с простотии, кое не е вярно от думите ми! Може и да се промени животът й след време, и дано! Аз всъщност я харесвах, не в предаването, а в предишното й участие, когато тя беше отхвърлената, нападнатата и преследваната от стадото вътре, и когато с влизането на майка й стана още по-лошо. Чисто човешки ми беше и жал за нея! Тогава се видя, че Албена не е глупава, притежава дар слово и огромен стоицизъм, както и че много обича майка си. Всъщност, те и двете се обичат и бранят от чуждите нападки. За съжаление обаче в този сезон Албена показа не доброто от себе си, а главно озлобление, нетърпимост, жестокост и склонност да мачка по-слабите, уязвимите или несъгласните с нея. Плъзнала се е надолу Албена, ти, ако си й близка, тресни я по главата да се освести Simple Smile

Е, хайде и вие сега, темата се била изхейтила. Винаги се е стигало до престрелки и до скарване в подобните теми. Уж се обсъждат участниците, но в един момент става лично и почваме да си скубем косите. Ама ни минава, и на следващата година пак сме тук Simple Smile

За съжаление обаче в този сезон Албена показа не доброто от себе си, а главно озлобление, нетърпимост, жестокост и склонност да мачка по-слабите, уязвимите или несъгласните с нея.
Е, не си права. Това за слабите, имаш предвид Никита, защото нея възприемате за такава, а други които да не могат да се защитят и да не смеят да й отговорят или на друг да викнат, според НЯМАШЕ!

И Никита не е слаба! Я като отвори уста надвиква и мъжете и жените, държи им сметка за всеки поглед и дума, уверена е и има защо - знае колко хора се кефят на това мачкане на известните и вече се чувства победител, но играе беззащитна, нападана и държи да изглежда така, все едно се отбранява, а  всъщност тя ги напада.
Всички я надушиха и Ники Кънчев и някои от коментаторите го казаха. То, е толкова видно, но на някои им харесва да виждат в нея слаб човек и да я защитават от ''лошите'' випове.

Албена с който и да е имала пререкания, не е било от желание да се заяжда или от злоба. Казва какво в дадена ситуация не й харесва или какво мисли за някой и както се видя, никой не й се сърди.
И другите правеха същото, не си мълчаха когато нещо не им харесва. И тук по същия начин, та и с много повече обиди, се изразява отношението към някой участник. Сигурна съм, че и в реалния живот когато нещо или някой ви дразни, не му се умилквате, а го избягвате(ако е възможно) или го поставяте на място.

Факт е, че при Албена не видях игра, прикриване и тя беше заобиколена винаги от хора, защото е забавна и им е приятно в нейната компания, играеха, танцуваха, шегуваха, правеха си номера и не я видях сърдита, значи никой не е видял в нея тази злоба, за която постоянно се пише тук.

# 2 729
Верно ли мнозинството тук е за Никита...мале, аз си мислех, че е обратното или поне фифти-фифти....значи аз съм от жертвите на мнозинството в такъв случай...въх, не съм знаела...

А иначе бях за Кульо преди, демек от мнозинството...

За Никита - аз лично в интернет почти нищо не намирам като информация - ни за живота й, нито за бизнеса...нищичко. Всичко, което съм чума за нея - е от тук, от темата и от форума. В интернет, поне на български търсих де...само 5-6- снимки се въртят нейни.

Не е вярно. В нашия форум пишат доста интелигентни хора...
Аз пък, като соло "хейтър" на К., се справих някакси в миналата тема. Simple Smile )))

П.С. На мен трудно може да ми затвори някой устата - радетел съм за свободното слово.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 23:46 от DeltaAzimut

Общи условия

Активация на акаунт