Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 990
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 835
ЗлатетО,Ши фръкни горкото...
Вулева,ква гу играй, Снегурочка ли?

# 2 836
Оле, какво става?? Албена е посиняла, Жени е по банско

# 2 837
  • ВАРНА
 Албена да не би да е изяла смърф?

# 2 838
Въргала е замязал на Петър Берон /политик/.

# 2 839
Аз пък не харесвам обикновен ББ - какво да им гледам на обикновените хора? Стига ми, че съм заобиколена с тях. Искам блясък, искам богатство да гледам, искам да гледам висока класа, изтънчени хора, които са успешни. Падам си по неща "не от живота", а от висшето общество. Иначе ей го на, превключете на "Бразди" и се наслаждавайте на обикновените хора. Или пък...на "Съдебен спор".

Албена (при Гала днес) - супер егоист. Аз, аз, аз...не се извинявала била, защото не правела неща, в които да не вярва и да не е убедена, че са правилни - от върха на собствената си камбанарийка. Емпатия към другите - нула. И седнала да говори за "българския народ" в какво се бил припознавал - а тя е неговата еманация. Грам не й пука за другите.

Ама какво висше общество в България? За целта трябва да е имало поне няколко поколения, осигурени и нищоправещи, че да имат време и възможности да се занимават с етикет и изтънчени занимания. При нас аристокрация няма, тя е унищожена преди векове, за капак и комунизмът издигна в култ селските хора. Затова и при първия признак на глад нашенските випове започват с бъркането на бъркочи от тесто и манджи помии, сакън да не измрат от глад. Забравят и високомазнинни, и 90-дневни диети, и сьомгата, и киноата.

Албена просто има прекалено голямо его. Има интелект, добра памет, но те са учебникарски. Липсват ѝ основни социални умения, лековерна е, прекалено директна, вярва на комплиментите, като я четкат. Никога нямаше да я изберат за победител, не умее да манипулира. Един Евгени Минчев също е интелигентен, но умее да ги върти хората, успява да лицемерничи, без да изглежда принуден да го прави.

# 2 840
Уош си има известност бе, ЯЯ.

Какви глупости говори... На Уош не му е нужно да печели ББ, той е известен в неговите среди в цяла Б-я.
Няма тийн, който да не знае кой е Уош МС.

# 2 841
Роклята на Гани много добре и стои.
Златка какво се смее, все едно яйце и белят? Благо, ако беше без нея, бих го подкрепила за победител.

# 2 842
ЯЯ...пак не знай де се намирГа Joy

Смайлс,сакЪн, няя пускам фото, че темата ще осиротей Joy

# 2 843
  • София
Я, Стойко бил за Гъмов.

# 2 844
  • София
"Г*мов не би те издразнил никога." Head Band
Както и да е, комплименти към Джулиана и решението ѝ да е с естествената си коса днес - много по-стилно изглежда така.

# 2 845
Леле,тези както изглеждат отвън,така са и отвътре.Отвратни са,язък им за роклите и напъните да злобеят,тъй като ще победи Никита Simple Smile
Отвратителни са "дуетите",не знам защо това е всеки сезон??!

# 2 846

Вулева,ква гу играй, Снегурочка ли?
Само в главата, робата е на дед Мороз. Grinning

# 2 847
  • Испания
ЯЯ...пак не знай де се намирГа Joy

Смайлс,сакЪн, няя пускам фото, че темата ще осиротей Joy

Потопи ме в дълбока тъга.

Вулева не можа ли да се наконти по-безвкусно? Ужас!

Любо и Гъмето не са зле.

# 2 848
Много хубав дует стана , но песента никак не е атрактивна.

# 2 849
Любо и Гъмов правят страхотен дует. Браво. Пълнят ми душата. Гъмов - победител Heart

Общи условия

Активация на акаунт