Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 104 064
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 820
Smileys благодаря за припомнянето на 3ти сезон-триглава ламя.Много харесвах 1ви сезон на ''Къртицата''.Опусомите се отказаха заради счупеният крака на Бакалова във 2ри сезон доколкото си спомням.В първият бременната Рут търсеше тревица,алкохол.Мегз извлачи най-много камъни.Готино беше.Само Тупарев пак се издъни с асоциацията джаги-Джаро. Shocked
Нямам идея кой ще е 1ви,2ри днес.Само дано не е Милена!Наистина е най-добре да спечели Уош.
Айде и аз да отида да се наконтя.Взимам под внимание тукашните модни тенденции.В петък бях с анцуНг,официален ъфкорс.Днес,официален пеньоар и чехли на токчета с пухче.Чорапите са черни фигурални.Косата тупирана с малки акценти шнолки на цветя,обици с розАви пухчета,които стигат до раменете. CrazyЗавиждайтИ!Маникюр-изряден с много брокат!След малко се гримирВам и пръсна с евтина имитация на скъп парфюм,да  прикрия аромата на мусака. Flutter
Който се интересува от парфюма да ми пише лс.Аз съм добричка като Джугани и няма да пазя тайни от приятелките си.Гуш пандишпанчета Hug

# 2 821
Silverstone направо си да преподаваш мода и козметика  в някой ВУЗ, естествено трябва да попаднеш и на правилния еРектор😉

# 2 822
@асси и конкуренцията, шсЪ пръсна от злоба начччии😍

# 2 823
Silverstone направо си да преподаваш мода и козметика  в някой ВУЗ, естествено трябва да попаднеш и на правилния еРектор😉
Много благодаря за високата оценка!Личи си кой има добър вкус и оценЯ усилията ми. Flutter

# 2 824
  • Испания
@асси и конкуренцията, шсЪ пръсна от злоба начччии😍

Недей, че финал ти предстои!

За да не ти се случи нищо лошо, няма да ти покажа дори предните ми гърдЖи.

Скрит текст:

# 2 825
😂😂😂
Ам ся,да та питам, ти каква си,що си? Ти не можеш ми кажеш на мен, аз ако искам гърда и на челото шси сложа😅😅😅

# 2 826
Само да не е Никита съгласна съм на всеки друг победител.

# 2 827
Ганка е с ужасно облекло.

# 2 828
  • Sofia
Ганка е с ужасно облекло.
...но поне е без екстейшъни...изглежда странно Dizzy Face

# 2 829
  • София
Не искам формата да бъде спечелен от Никита!  Mr. Green

# 2 830
  • Испания
😂😂😂
Ам ся,да та питам, ти каква си,що си? Ти не можеш ми кажеш на мен, аз ако искам гърда и на челото шси сложа😅😅😅

Само да не забравиш да публикуваш сЛимка, като си я сложиш. Наллли?

Щях да кажа, че Азис се е наконтил като годен циганин, ама се спрях.

Злата изглежда като извънземно. Ужасен грим.

Джулиана си е по организъм почти...

# 2 831
Джугани ми заприлича на черната Златка..

# 2 832
  • София
Джулиана е ужасна.. коса, рокля 🤮

# 2 833
  • Viena
Жугани е като малка селска булка. 😂 😂

# 2 834
Не искам формата да бъде спечелен от Никита!  Mr. Green

И аз.
Тя даже и с нова роклА се е барнала.

Общи условия

Активация на акаунт