Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 337
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 315
  • София
По време на разединението се образуваха "приятелските кръгове", които се запазиха и след съединението.
Това щеше да се получи на какъвто и признак да ги бяха разделили. Ако ще и на русокоси и тъмнокоси да беше.

Хър, пропускаш другата специалистка по азбуката - Радка Satisfied
Молят'са. Тя е  пУетеса!
Тя ми изглеждаше като паднала от Марс. Да я зима Симо таз извънземна, че да миряса.

Тц. Не им се е получило в реалния живот. Някой писа в темата, че Симо го е казал по време на интервю след отпадането си.

# 316
Оууу, сакън! Радка не е за Симо. Кукувици са и двамата, ама по различен начин и нямат допирателна според мен😝!

# 317
  • София
По случая с Нури и парите - някои по-вярващи го приемат като грехота да се говори публично за пари, може би затова бие отбой. Но или не може да се изкаже какво иска, или лъже.
Не мисля, че Дидо беше подпрян от продукцията на дуела. На последния въпрос - все едно да те питат от какво се правят белтъци на сняг и да кажеш "яйца". Еми да де, ама не съвсем.

# 318
Някак си темата отиде в съвсем друга насока да се обсъждат и съдят всички изповядващи исляма и определящи се като помаци,само защото Нури,който е такъв прави някакви неща и говори гръмк. Да,и на мен не ми допада тази показност,но чак пък толкова негативизъм към тази религия и хората,които вярват в нея не мисля,че е нужно. Не името и вярата определят човека,а човекът като такъв,отношението му към другите и това,което разбира като добро и лошо. Роман не е помак,но поведението му оправдано ли е,защото е от мнозинството.
Нека всеки си се определя както иска,но не и да се слагат всички под общ знаменател. Познавам много хора изповядващи исляма,които са много стойностни хора и може да се разчита на тях. Не е нужно всичко да е показно и да се натрапва и не всички го правят,все пак вярата в сърцата ни ни дава сили и надежда,когато най-много имаме нужда от това.

# 319
Аз имам колежки помакини.Ами такива са си.Не можеш да разбереш какво мислят, какви са плановете им и никога ама никога нямат позиция.Не се карат, не влизат в конфликти, но винаги ще ти помогнат.И свършиш ли им услуга била то и минимална не го забравят.

# 320
  • София
Със същите впечатления съм и аз.

# 321
   Много ми е интересно това,ккоето разказвате на база лични контакти.Аз съм от Плевен,там не съм имала досег с помаци,турци и прочие.Там си имаме цигани.
  В студентските години имах приятелка туркиня,мюсюлманка.Много,много верен приятел.Родихме децата си по едно и също време,нейното се казва  Джансевер,което значи нещо,но съм забравила.Момиче е.Това значение на имената много ме впечатли тогава.
  Сега една от най-близките приятелки на дъщеря ми е туркиня,мюсюлманка.Дъщеря ми говори за нея с много топли чувства,много е впечатлена от преданността  и скромността на това момиче.От богат род е,има близки в Турция,но по нищо не личи.

# 322
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
По време на разединението се образуваха "приятелските кръгове", които се запазиха и след съединението.
Това щеше да се получи на какъвто и признак да ги бяха разделили. Ако ще и на русокоси и тъмнокоси да беше.
Приятелските кръгове са едно на ръка. Гледала съм и предните сезони и в никой от тях не е имало толкова широки приятелски кръгове. Тук големият кръг на "нашите" /с минимални изключения/ просто изолира всячески емигрантите и не им даде възможност да бъдат опознати и да се сближат с тях.

# 323
Сега се сещам,снощи Роси с каква широка усмивка говореше как Роман вече 24 часа не я е обидил.А той не смее да погледне изпод шапката!
   Продължавам да смятам,че тя заслужаваше повече от Сашка амулета.

# 324
Роман се въздържа по отношение на Роси.Трудно му е но се въздържа.
Повече от сигурна съм че е прочел доста неприятни неща за себе си по време на последното си излизане.Видял е мнението на хората за него и е разбрал че това може да го прецака ако стигне финал.И сега кротува.
Само не зная защо си мисли че ще промени хорското мнение за себе си.

# 325
  • София
Приятелските кръгове са едно на ръка. Гледала съм и предните сезони и в никой от тях не е имало толкова широки приятелски кръгове. Тук големият кръг на "нашите" /с минимални изключения/ просто изолира всячески емигрантите и не им даде възможност да бъдат опознати и да се сближат с тях.

Аз не съм гледала сезони 1 и 2. Но в 3 не помня да имаше разделяне на две групи още от влизането и поставяне на двете групи в конкуренция една спрямо друга. Т.е., в сезон 4 участниците изначално бяха разделени по някакъв признак и се оформиха кръгове по същия този признак.
Много по-лесно би се интегрирал в някоя от групите и кръговете външен човек, според мен, отколкото да се "омешат" вече заварените, но разделени групи.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 19:31 от Vivi

# 326
  • Sunshine state
Не съм си променила мнението за Нури, все така го харесвам. За Росица си промених рязко мнението след първият й дуел - не я харесвах, но след него започнах да виждам добрите й качества и така до ден днешен. Отделно нападките на останалите само й "помогнаха", aко може така да се каже. Другият, за когото си промених мнението, е Роман. От положително до отрицателно. И аз съм сигурна, че е видял kакво пишат хората за него и сега се сапикясва, но е късно, а и прекалено груби неща й наговори, за да може да замаже положението. Осра се с две думи.
За останалите мнението ми не се е променило особено.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 20:05 от Pupitka

# 327
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Т.е., в сезон 4 участниците изначално бяха разделени по някакъв признак и се оформиха кръгове по същия този признак.
Много по-лесно би се интегрирал в някоя от групите и кръговете външен човек, според мен, отколкото да се "омешат" вече заварените, но разделени групи.
Ами нали и аз точно това казвам - с това разделение направиха така, че на по-малката група не й дадоха шанс и беше уязвима през цялото време. А и все още са двамата останали.
Във втори сезон ги деляха на два отбора непрекъснато, но всеки път беше по различен признак и просто нямаше как да се получи като ситуацията в този сезон. Въпреки че тогава залогът също беше голям - победителят спеше в по-хубавата и топла къща.

# 328
Нямам търпение да видя кой ще спечели имунитет и да видя ратаите, пък за дуел мисля, че съм наясно но все пак.

# 329
Хриса отпадна...по гаден начин
Да е жива и здрава  това е най важното.

Общи условия

Активация на акаунт