Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 124
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ама да не стане после "По погрешка влезнах в другата тема и вдях спойлерите, престанете"
Като нищо! Joy Недоволни все ще има... Cry
То да не стане-по погрешка коментирах в темата без спойлери Simple Smile

# 136
Ама да не стане после "По погрешка влезнах в другата тема и вдях спойлерите, престанете"
Като нищо! Joy Недоволни все ще има... Cry
То да не стане-по погрешка коментирах в темата без спойлери Simple Smile
И това е възможно.

# 137
Аз само да попитам - имаше ли игра за ловскост на дуела - такава, на която Симо е фаворит, не само силови за Дидо?

# 138
  • София
Почти ви се получава сарказмът. Simple Smile

# 139
  • Другата България
Става дума за това, че след като ти не очакваш да четеш темата жумейки заради спойлери, които не са скрити, ние  не очакваме в спойлера тук да се каже кои са финалистите след като цял месец се е процедирало по друг начин.
Защо да четеш жумейки заради спойлери? Просто ги прескачаш.
Не може хем да са спойлери, хем да не са скрити. Няма как, нещо си в грешка.
Що се отнася до спойлери с финалистите, от доста време се въртят и тук, и на ЛС.
А и в повечето случаи пишещите предупреждават за какво е спойлера, в моя случай с цитата на дъската бях написала, че точно тя е в него.
Ако така е прозвучало - сори, но това не е свързано със прочетен спойлер тук, а с явни коментари по въпроса и въпросната статия, която беше споделена не помня от кого. Не ми се връща за цитати, но коментарите пак казвам бяха явни, дори Рейна се възмути от това /Рейна, нали не греша?/.
Точно така, Мери, аз даже си дописах предния пост, защото пропуснах да отбележа, че наистина измрънках.
Нали? Е, тогава значи няма какво повече да коментирам по въпроса. Ако ми цитират мрънкането, ще се поправя.

# 140
  • София
Аз само да попитам - имаше ли игра за ловскост на дуела - такава, на която Симо е фаворит, не само силови за Дидо?
Значи специално за тази битка опосумите споделиха,че са подбрали игрите така,че нито един от двамата дуелисти да не ги е играл.Симо беше с 4-ти дуел,Дидо -с втори.

# 141
Мери, споейлер не се нарича функцията за скрит текст, самата дума означава информация, разкриваща значителна част от творба, събитие, книга, филм и т.н. Така че, ако ей сега някой напише, че Иван и Петкан отиват на финал и не го сложи в скрит текст - това е спойлер. Ако е така добър да го сложи в скрит текст, значи предупреждава, че има такава информация. Така аз очаквах, че при нас крактосрочните спойлери са в скрит текст, а тези за финала са на ЛС, пак ще кажа, защото досега така се правеше.

avicom, не бяха ли игрите уж предвидени предварително? Как така са ги предвиждали така, че точно Дидо и Симо да не са ги играли.

# 142
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нали? Е, тогава значи няма какво повече да коментирам по въпроса. Ако ми цитират мрънкането, ще се поправя.
И на мен ще ми е интересно, защото не помня да си мрънкала за каквото и да било в темата. Аз и в предния си пост написах - ако се има предвид това, че в началото на сезона няколко човека помолихме предварителната информация да е в скрит текст, това изобщо не е мрънкане. Просто уточнявахме как ще е най-удобно на всички, за да се чувстват добре в темата.

# 143
  • Вестерос
Не помня да е казвано, че финалистите не може в спойлер.

# 144
  • Другата България
Мери, споейлер не се нарича функцията за скрит текст, самата дума означава информация, разкриваща значителна част от творба, събитие, книга, филм и т.н. Така че, ако ей сега някой напише, че Иван и Петкан отиват на финал и не го сложи в скрит текст - това е спойлер. Ако е така добър да го сложи в скрит текст, значи предупреждава, че има такава информация. Така аз очаквах, че при нас крактосрочните спойлери са в скрит текст, а тези за финала са на ЛС, пак ще кажа, защото досега така се правеше.
Laughing Значи много правилно съм те разбрала какво си имала предвид, след като каза, че съм мрънкала за спойлери. Да, и други го потвърждават - абсолютно против съм да се пише явно информация, без да се използва функцията "скрит текст", хайде нека така да се изразя. Но не само аз съм против, а почти всички пишещи. И това не е било мрънкане, а направо настояване.
Що се отнася до самата дума - така се изразяваме тук, а и в други теми също - като кажеш спойлер, значи е нещо в скрит текст, инфо, което по желание на четящия ще се отвори и прочете.
И на мен ще ми е интересно, защото не помня да си мрънкала за каквото и да било в темата. Аз и в предния си пост написах - ако се има предвид това, че в началото на сезона няколко човека помолихме предварителната информация да е в скрит текст, това изобщо не е мрънкане. Просто уточнявахме как ще е най-удобно на всички, за да се чувстват добре в темата.
Явно това се има предвид. Радвам се, че го казваш, щото за момент се почувствах досадна.
И сигурно съм, така че изчезвам до...другиден, надявам се. Peace

# 145
Защо се карате? Нека нещата се решат демократично, пуснете анкета, така и само четящите ще могат да гласуват. Да се види все пак , ако за много хора спойлерите въобще са проблем, да се прави отделна тема или там каквото е..

И сега малко да се върна на играта може ли някой да ми обясни кои от отпадналите имат право на глас за двамата на финала? Всички или определени?

# 146
Значи специално за тази битка опосумите споделиха,че са подбрали игрите така,че нито един от двамата дуелисти да не ги е играл.Симо беше с 4-ти дуел,Дидо -с втори.
Нямаше как да сложат игри,в които Симо е ок. Просто Дидо е " Дидо от Д2", а кой е Симо? Рейтинг се гони. И много случайно точно преди този дуел ни спусна един приятел инфо, че Симо,когото много от нас подкрепяха, е осъждан престъпник

# 147
Защо се карате? Нека нещата се решат демократично, пуснете анкета, така и само четящите ще могат да гласуват. Да се види все пак , ако за много хора спойлерите въобще са проблем, да се прави отделна тема или там каквото е..

И сега малко да се върна на играта може ли някой да ми обясни кои от отпадналите имат право на глас за двамата на финала? Всички или определени?

Всички отпаднали.

# 148
  • Sunshine state
А аз ..
Скрит текст:
...Ще спя спокойно като знам, че Георги, Милена, Хриса и Алекс не са сред финалистите, но пък Роман няма място там също, та..
Иска ми се да му видя физиономията на Гошето като падне на метри преди така жадувания от него финал. Колко съм гадна, а? Дразни ме убеденоста му, не за друго...Blush

# 149
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Явно това се има предвид. Радвам се, че го казваш, щото за момент се почувствах досадна.
И сигурно съм, така че изчезвам до...другиден, надявам се. Peace
Глупости, няма такова нещо.  Hug На когото сме досадни, може да ни прескача, лесно е.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт