Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 131
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 150
  • DE
Вече почти не гледам, предимно чета. За пореден път се убедих, че предаване правено от точно тези няма да ми хареса.
Аз обичам спойлери не ми пречат, който не иска не чете. Няма никакъв смисъл почти преди финала от още една тема за предаването.  Peace

# 151
Хахахахаха и аз съм злобен. Гошето усеща вече парите. Тамън ги е натъкмил закво ще ги харчи и ще му дръпнат килимчето под краката.
И на мене ми стана жал за на Симо обувките, аз съм карал с такива от ВУ и от татко съм доизносвал. Беше по едно време тегаво за всички, татко болен, майка с една заплата, изобщо и въобще, та знам какво е да нямаш. И и А на моменти са пълни кретени. Не всички сме с Ралф Лорън и реститути сепак.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 20:48 от Омикрон

# 152
  • Sunshine state
Добре, че не съм гледала, че щях да се вбеся заради тия коментари. Симо си е супер момчето, ако ще и чувал да си сложи. Simple Smile

# 153
Обувки,а? Ама те се сменят, за разлика от физиономията.

# 154
  • Sunshine state
Обувки,а? Ама те се сменят, за разлика от физиономията.
А, да си дойдем на думата! Wink

# 155
  • гр.София
И аз по темата със скритите текстове- да ги има. Днес не отворих нито един нито случайно, нито нарочно.
А така ги виждам нещата- Дидо фермер, Нури ратай и първи дуелист, а втори дуелист Георги.
И Нури отнася кресливото същество. И оставам Дидо, Нури и Роман от мъжете. Дидо на финал, Нури през битки.
За жените е ясно, че Сашка ще е на финал, а Роси през дуели,ако добута някак си.
От четиримата Сашка събира най- нисък зрителски вот и отпада. За тримата останали битките ще са така подбрани, че да ги спечели Дидо.
И догодина няма само Владо Николов да е емблема на Фермата, а и Дидо.
Е, аз не познавам обикновено, но ако всичко това го сложа в скрит текст, повечето ще го прочетат и ще повярват в него.
Така се раждат фалшивите новини.

# 156
На мен пък ми се струва че Хриса може да я изкарат пи здравословни причини.
Ама само предполага нищо не знам.

# 157
Ако не е нахално и дълго за обяснение, защо всъщност Владо Николов е емблема на Фермата? Знам защо е емблема на волейбола, но и във фермерството ли е бил толкова добър?
В Дидо примерно не виждам нищо фермерско-емблематично.

# 158
Вие сериозно ли си мислите, че Симо няма възможност да си купи други обувки? Все пак живее и работи във Франция, има родители, семейство, приятели, ако толсова няма пари да си купи качествени обувки, при залог от 100000лв и на заем ще вземе, ама ще си купи. Според мен драмата с обувките беше по- скоро въпрос на лоша преценка от негова страна. Беше избрал удобни, меки и леки обувки / поне така изглеждаха/, които обаче нямаха никакъв грайфер. Ако беше избрал обувки като на Дидо, последния щеше бая да се озори на последната игра. Да, Симеон беше вече и страшно изморен, все пак 4- ти дуел му беше, но определено не се и нямаше да се даде без бой. Днес го гледах по бтв. Момчето се интересува не от нумерология, а от квантова физика🤘, много готин и свеж, с изключително културен и интелигентен изказ.  Готин пич😎😊 

# 159
Ако не е нахално и дълго за обяснение, защо всъщност Владо Николов е емблема на Фермата? Знам защо е емблема на волейбола, но и във фермерството ли е бил толкова добър?
В Дидо примерно не виждам нищо фермерско-емблематично.
И аз попитах същото преди време. Май е заради това , че отстъпи мястото си на Яни, който падна на дуела с него и после Стана победител.

# 160
От промото за тази вечер дават че Хриса нещо не е добре.
Дали е номер, заради факта че Дидо може да стане фермер , та да отърве ратайство.
Ако пък наистина е с проблем далу няма да завърши безславно участието и във формата.
Джолева,
Скрит текст:
според мен точно това е станало, Христина е излязла поради здравословни причини, имаше наклонена черта до името и на отпадналите и се чудех какво ли означава. Името на Милена е с бял тебешир, на следващите с червен, тоест може би тя е ратай и дуелист, а останалите с червено отпадат на елиминационни дуели. Просто предполагам, но ми се струва твърде вероятно така да са се стекли обстооятелствата.

# 161
От промото за тази вечер дават че Хриса нещо не е добре.
Дали е номер, заради факта че Дидо може да стане фермер , та да отърве ратайство.
Ако пък наистина е с проблем далу няма да завърши безславно участието и във формата.
Джолева,
Скрит текст:
според мен точно това е станало, Христина е излязла поради здравословни причини, имаше наклонена черта до името и на отпадналите и се чудех какво ли означава. Името на Милена е с бял тебешир, на следващите с червен, тоест може би тя е ратай и дуелист, а останалите с червено отпадат на елиминационни дуели. Просто предполагам, но ми се струва твърде вероятно така да са се стекли обстооятелствата.
И аз го видях това и сега си мисля че е така.Да видим.

# 162
  • Sunshine state
Естествено, че не си мисля как не може да си купи обувки, а как грозно изкоментираха ситуацията И. и А. Много тъпо.
Дано да сте прави за Х. - дойде като пришълец, време й е да си ходи.

# 163
  • Вестерос
Скрит текст:
Чертата не е ли, че е за втори път?

# 164
Спойлер в скрит текст или на лични - все тая ми е. Нищо, че сте на път да биете по дискусия убития/умрял заек на Роси. 😉
По-важно ми е, кога най-сетне ще излезе Миленита.  Или Христина. Следвани от мъжкарите във фермата. И май не точно кога, а от кого ще паднат, защото се надявам да не додрапат до финал.
За тази вечер - подозирам бъбречна криза на Христина. Дано не е това, защото е много болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт