Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 285
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 495
Честит Никулден. Да не забравите за люспите на шарана. Те носят благоденствие. Поздравления Spirit. Не познавам хора,който да постъпят така с децата. Много смела постъпка. Пожелавам ти много любов и късмет!

# 496
И аз се зарадвах снощи за Роси, дано се изяснят , щом толкова време са заедно нещо ги свързва, не съм плакала снощи на писмата, само се усмихвах за Роси, а ми се стори,че слушаха с досада писмото на Сашка

# 497
Гледам в Промото довечера,Гошо се кара отново с Нури относно печеленето на фермата  #Bad Talk

# 498
Искам някой да ме успокои и да ми каже, че Жоро няма да спечели фермата. Много ме дразни с превзетите си приказки за хората, които "останали и се борят". И Христина така приказваше - боркинята.

# 499
Гледам в Промото довечера,Гошо се кара отново с Нури относно печеленето на фермата  #Bad Talk
Току що и аз го изгледах, не е истина просто какво ще видим довечера, имам чувството, че Гого, ако нямаше камери, щеше да метне един бой на Нури, който чистосърдечно му даде жокер, че с това поведение  не се печелят хората, ама а де, кой да слуша "помакът от Сърница".

# 500
Абе, вчера Нури като се заприказва за честните и непокътнати помашки момичета, леекинко ме досмеша от...да кажем, наивността му.
Ама така де, разбирам защо ги взимат почти невръстни. Колкото по-рано, толкоз по-честна.

# 501
По нашите ширини - наивно, наистина, но самата религия го предполага това и по местата, където вирее само тя и се спазва фанатично, си е чиста истина. Жените знаят какво следва, ако ги хванат в каквото и да е преди брака.

# 502
Той Нури дали ги мисли и верва тези неща, не се знае, важното май е да мислят хората, че е така. Не знам, де, трудно ми е да повярвам, че в днешно време има хора, които не правят секс преди брака - и целувки даже не можело, леле, страхотия, бе. Joy
Хър, точно - колкото по-малки, толкова по-честни.. Joy

# 503
  • Вестерос
Те и циганите масово по тази причина (и не само) се "женят" на по 13,14 и на 30 вече са с по 6,8 деца, някой са и баби.

# 504
Просто темата за секса е още едно от нещата, относно което масово проявяват голямо лицемерие.  Но, хайде да не задълбавам. Който е имал досег до тях, знае какво имам предвид.

Милена никак не си прави услуга с поведението си.  Не знам от "майка на Фермата" дали в един момент няма да се окаже най-недолюбваната персона там.

Кога ще е това гласуване за най-достойните? Другата седмица?

# 505
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, другата седмица ще гласуват май, но ще дойдат малко по-рано и ще постоят два-три дни. Поне в предишните сезони беше така.
Мен малко ме притеснява това, че Дидо с този приятелски избор, вместо да си изпише веждите, може да си избоде очите. Ако старите фермери не гласуват да отиде директно на финал и му се наложи да мери сили с Георги и Нури, смятам, че му е спукана работата.

# 506
Дидо според мен ще си го пратят директно на финал.
И евентуално Александра. Освен ако не са я гледали по към края по ТВ, тези, които излязоха по-рано.
Роман определено ще изгуби гласовете на всички от бившия емигрантски отбор. Просто не виждам кой от тях би гласувал за него. Много глупаво момче. Б@х тоя бъз. То бива да го обичаш, вярно, че полезен, ама от 300 лв. - 70 да дадеш само за бъз...за мен е пълна идиотия. Освен това егоизъм. - толкоз да не помислиш останалите дали нямат нужда от нещо по-важно. Дидо и той хич не мисли. Явно вече им е широко около врата и са спокойни, че няма да ги оставят гладни.

# 507
Да бе, да разполагаш само с 300 лв и да дадеш 70 за сок от бъз, пълна тъпотия. Ама сигурно наистина разчитат, че ще има храна за гостите, та затова само глупости накупиха, според мен от покупките  само яйцата бяха нещо ставащо за ядене. Simple Smile Поне малко месо да бяха взели, не видях такова. Ама аз основно месо, яйца, риба и салати ям, затова така разсъждавам, де. И затова във фермата не бих издържала и два дни, е, и заради мизерията, разбира се.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:40 от Ензим

# 508
Георги е яко обсебен от злоба ктм Нури.Довечера пак ще вряка и ще се държи за сърцето .
Умира вече от страх за тия пари.
Умира от страх и от Нури.Едвам се сдържа, то не се и сдържа вече де
Честно казано ако отпаднат Гошо и Милвна ще съм най диволна.
А и Нури много добре му го каза че няма да спечели по този начин.
И онзи още повече откача.

# 509
  • London
Катрала, и аз чувствам ММ най-близък. Но, поне според мен, майката е константна величина за абсолютна безрезервна любов, независимо от етапа на живота ти.
И в някои моменти - празници или когато хората край теб имат писма от родител, липсата е особено болезнена.

Ами някои хора имаха писма от партньорите си...., а Ваня дори се разплака, че не е получила от своя ми от друг човек. Така че не всеки държи да получи писмо от майка си за сметка на някой друг. Не че не бих се зарадвала и на такова писмо, но в случая не и за сметка на такова от мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт