Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 262
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 555
Мислех си, че само аз не понасям Георги, но нарочно погледнах коментарите за него във Фейсбук страницата и с радост установих, че поне 95 процента от хората също не го траят. Толкова пък противен, самодоволен без причина, грозен, отвратителен, злобен и имащ се за специалист по всичко "мъж" никога не съм виждала. Просто не мога да го дишам. Дано не вземе да спечели...

# 556
  И аз бих прочела книгата.За мен,мое скромно лично мнение,Васил Левски е една от най-неясните ми исторически личности.Не оспорвам статута му на национален герой,напротив.
   Докато момчето снощи им говореше,Гошо гледаше надолу и нещо си чоплеше из ръцете.Другите и те блееха нанякъде.Ние в нас гледаме тези части от епизодите със затаен дъх,честна дума.Научихме доста неща.
    Дидо играе супер умно играта.И затова ме кефи.Не се кълне във вечна неразделна любов ,има  близки хора,на този етап,от тези,които са останали,но играе с мисъл и стратегия.Дано му се получат нещата!

# 557
  • Варна
Мислех си, че само аз не понасям Георги, но нарочно погледнах коментарите за него във Фейсбук страницата и с радост установих, че поне 95 процента от хората също не го траят. Толкова пък противен, самодоволен без причина, грозен, отвратителен, злобен и имащ се за специалист по всичко "мъж" никога не съм виждала. Просто не мога да го дишам. Дано не вземе да спечели...

Да не се приема като заяждане, а просто като разсънване леко... Charlieee, ти с този тон, който демонстрираш в коя категория точно си мислиш, че се вписваш от всички горе изброени...

# 558
Тъй, де. Поне да не се праши, дет' са вика Simple Smile) Дано поне синът й прояви интерес. На мен ще ми е интересно да я прочета тази книга.
О, да, и аз бих я прочела с най-голямо удоволствие, но съм от тези, които четат във всяка свободна минута. Докато на Милена й личи, че предпочита да си оправя маникюра, докато пуши.  Laughing

П.П.: Много би ми било интересно да видя физиономиите на Роман, Милена и Георги, когато прочетат мненията на зрителите за себе си.
Ами дано осъзнаят че са се изложили.
Но се съмнявам.Милена ще изпуши една кутия цигари казвайки си" тея пък кво ли разбират"
Роман ще ни тегли по една...
Гошо ше ни обвини че ей заради такива като нас , България е на това положение, щото ако сме като него ще цъфнем и ще вържем
И така.

# 559
  • Другата България
Може ли съвсем накратко резюме с какво Дидо аргументира избора на Милена за дуелист и НЕизбора на Гошето за такъв?

# 560

Да не се приема като заяждане, а просто като разсънване леко... Charlieee, ти с този тон, който демонстрираш в коя категория точно си мислиш, че се вписваш от всички горе изброени...

О, благодаря ти за разсънването, но вече е 4 без 20.

Веднага ти отговарям, понеже виждам, че тук явно Жорката има много фенки, лошо няма. Тонът ми е точно такъв, какъвто си го усетила - раздразнен и отвратен, точно това, което този участник предизвиква в мен, когато го гледам Kissing Heart Надявам се отговорих на въпроса ти. Мерси.

# 561
Кога Жоро е псувал аллаха на Нури?

# 562
  • Другата България
.....понеже виждам, че тук явно Жорката има много фенки, лошо няма..
Това къде го виждаш? Thinking

# 563
Ъъъ и аз се учудих де ги тия фенки.
Гошо е точно толкова недолюбван и тук както във фейса.
Аз ша почерпа ако отпадне.

# 564
  • София
Може ли съвсем накратко резюме с какво Дидо аргументира избора на Милена за дуелист и НЕизбора на Гошето за такъв?
Когато отиде при тях двамата,подходи шеговито,че иска да ги прати и двамата,но по кратката процедура избира Милена.После пред останалите фермери сподели,че след отпадането на Христина един вид силите са изравнени и от мъжка солидарност прави женски дуел.

# 565
  • Варна
Хър, имаше един момент, в който докато бяха в ратайство с Милена и просто си обсъждаха разни неща от живота, И Нури включително обсъдиха, както и неговото вероизповедание и се изпусна нещо от рода "Да му еб* и Бога!"

# 566
  • Другата България
Когато отиде при тях двамата,подходи шеговито,че иска да ги прати и двамата,но по кратката процедура избира Милена.После пред останалите фермери сподели,че след отпадането на Христина един вид силите са изравнени и от мъжка солидарност прави женски дуел.
Hug bouquet Ясно, "хлъзгава" работа. Мъжка солидарност, алабализми. Запазване на отношенията помежду им. Laughing

# 567
  • Варна
Ъъъ и аз се учудих де ги тия фенки.
Гошо е точно толкова недолюбван и тук както във фейса.
Аз ша почерпа ако отпадне.

Джоли, не се хаби и не се впускай в обяснителни режими.... доста многопластови съфорумки все неразбрани ще останем и ще ни набедят я за фенки, я за агенти, я за сестри или тайно влюбени в тоя или ония...

# 568
Ай, че скромно

# 569
Това съм го изтървала. Много се пали Жоро и не усеща как се хАби за глупости. Мисля, че това ще му изиграе лоша шега. Гневът е лош съветник. Сърбите псуват на бог между другото.
Започва да се прокрадва една мисъл в мен. Дали пък Нури нарочно не се изпусна с това за робството, именно за да ги дразни. А раздразнените противници са разсеяни противници. Отделно дали ако е в тясна връзка с религиозните ислямски среди, не си прави някакъв експеримент, ей така да види който трябва какъв вот ще събере мюсюлманин - демонстративно обявил се за такъв, отричащ страданията на българите по време на турско иго и използващ израза "Аллах акбар".

Общи условия

Активация на акаунт