Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 113
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 870
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами по принцип лъже някой, който е склонен да го прави и не му е чуждо. Аз примерно бих казала нещо в смисъл, че не дължа обяснения точно на Георги и точка. Освен всичко друго, Нури няма основателна причина да ги лъже, защото Гошо, а и Роман, няма шанс да дадат гласа си за него. Само се излага пред зрителите още повече. Както и Георги с настояванията си де.

# 871
  • Другата България
Ами по принцип лъже някой, който е склонен да го прави и не му е чуждо. Аз примерно бих казала нещо в смисъл, че не дължа обяснения точно на Георги и точка. Освен всичко друго, Нури няма основателна причина да ги лъже, защото Гошо, а и Роман, няма шанс да дадат гласа си за него. Само се излага пред зрителите още повече. Както и Георги с настояванията си де.
Абсолютно съм съгласна с написаното. Hug

# 872
  • London
Така или иначе няма да се стигне дотам да мислим какво ще направи Нури, безпредметно е да го мислим като се замисля. Гледах във фейс, че Ваня е дори по-нехаресвана от Милена. Повечето дори смятат, че Милена ще я бие. Та на финал и тя май, май няма да събере особен вот.

# 873
  • Другата България
Подсещам те за спойлер. Peace

# 874
Е той , Нури 100 пъти каза че не е тяхна работа и така както той не ги пита  и те нямат тива право.
И че си е негова работа какво ще прави ако спечели.Амо , Гошо не спира .

# 875
  • Другата България
И като не спира, Нури трябва да излъже? Ей това не го разбирам. Отсвири го, излез, мълчи, за да му е по-гадно, а ти какво-казваш нещо, само за да му е угодно, което дефакто е отново лъжа.

# 876
За мен в тази ситуация единственият, който се изложи беше Георги. Това, което видяхме вчера беше  не-ле-по.
И като не спира, Нури трябва да излъже? Ей това не го разбирам. Отсвири го, излез, мълчи, за да му е по-гадно, а ти какво-казваш нещо, само за да му е угодно, което дефакто е отново лъжа.
Това как да стане, след като самата продукция се е разиграла по гайдата на Роман и Георги и уйдисва(каква хубава дума  Mr. Green ) на акъла им като изпраща това писмо?

# 877
Георги мина всякакви граници, пълна излагация. Мисля, че той ми е най-голямото разочарование в този сезон. Много хляб има да яде още.

# 878
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Hug И аз така ги разбирам нещата. Изобщо много се дискредитираха и двете страни по този спор. Само Дидо запази трезв разсъдък и си записа още една червена точка в бележника.

# 879
  • София
Нури в желанието си да се изкара много духовен и над материалното, сам влезе в капана. Не само влезе, че и им помогна да го заложат. На всички ни е ясно, че парите от наградата са голяма мотивация за участието в такова предаване. Не отричам, че много хора влизат и заради адреналин или да се опитат да си изкарат други дивиденти. Парите, обаче също са фактор и то голям!
Както са казали хората: Прекален светец и Богу не е драг! Нури ги подразни с това, че се опитваше да се изкара прекален светец. Можеше спокойно да каже: Ще даря 10 % (например), ще изуча дъщерята, замислям се да направим къщата за семеен туризъм и други такива работа. Ама той като се хвана за това, че не е за парите там и прекали. Сигурно се притесняваше, че ако го гледат хората от неговата общонст, може да го помислят за алчен и да не изглежда добре в техните очи  newsm78
Георги пък се подразни много от разминаването, което вижда у Нури - твърди, че не иска да спечели, обаче се раздава на макс в битките за имунитет и се бори с всички сили за финала. Това много го настърви, както и думите на Нури за съвместното съжителство. Излишно беше според мен.

# 880
  • Другата България
Скрит текст:
За мен в тази ситуация единственият, който се изложи беше Георги. Това, което видяхме вчера беше  не-ле-по.
Това как да стане, след като самата продукция се е разиграла по гайдата на Роман и Георги и уйдисва(каква хубава дума  Mr. Green ) на акъла им като изпраща това писмо?
Нали казах как? "Не е ваша работа, не ви интересува, няма да коментирам и толкова". Става и излиза. А той как реагира? Седи, обяснява се, първо няма против да се гледат някакви записи, след 5 минути вече има, и още повече затвърждава мнението на онези двамата, че има нещо нечисто и фалшиво и в помислите му, и в намеренията. Колкото повече се обясняваш, толкова повече се оплиташ. Особено когато ти самия не си наясно със себе си.
Мен лично /аз вече писах/ повече ме подразни реакцията и поведението му преди тъпия обичай от онзи ден. Много ми беше фалшиво, много. И малко високомерно ми дойде Mr. Green Stop. Не е предполагал, че ще го посочат него /мислел Росица Mr. Green/, седи и мълчи за религия и алабализми, гласува си в общия кюп против Роман, чака да види резултата, и едва след всичко това сервира, че това е против религията и разбиранията му, и отказва да участва. Знам, че го обсъдихме, но две поредни вечери епизодите се въртят около Нури и затова основно него коментирам.

# 881
Изгледах епизода и смятам, че най-мъдро си играе картите във фермата Дидо.
Първо от самото начало зае страната на мнозинството. Сприятели се с най-шумните и агресивни мъже и със стойностния според него Сашо. Междудругото когато не беше съгласен с тях в отношението им към някой от по-недолюбваните си го казваше без да създава излишно напрежение. Опълчи се срещу Злото - Христина. Единствено на нея си позволи да повиши сериозно тон. Така малко по малко спечели симпатиите и на хората вътре, и на зрителите. Вчера отново направи много хитър ход като ги убеди да не гледат видеото от кастингите. Нека помислим: Какво всъщност щяха да спечелят, ако все пак го бяха изгледали? Според мен има два основни сценария - или Нури е хитър манипулатор и освен във самата Ферма е послъгал и продуцентите [ така де, баш пък хората дето дават парите да пропусне да заблуди -странно щеше да е ако е пропуснал и ако приемем, че при него всичко е фалш]. В този случай видеото щеше да им е напълно безполезно.
Или, другият вариант е Нури да не лъже и пред продуцентите да е споделил неща, които дори още по-добре говорят за него.  Тогава, ако бяха изгледали записа, вместо да му извадят очи, щяха да му изпишат вежди. И още повече - щяха да се изложат много и тримата, че са изтъкани от такава злоба, че дори за миг не могат да повярват, че някой може да е с чисти и добри помисли. А сега, като си спестиха видеото, много хора ще си мислят, че Нури има какво да крие. Абе, има акъл в тая глава Дидо.
Нури ако беше някой, можеше да върне топката на Жоро и да поиска да гледа неговия запис от кастингите. Също да го попита- като казва, че се борел в БГ, да уточни за какво и как. Защото ако позата на Нури е смирението и религиозността, то позата на Гошо е патриотизмът - а както виждаме и той с нищо освен с гнева си не е показал още колко милее за родината.

# 882
Hug И аз така ги разбирам нещата. Изобщо много се дискредитираха и двете страни по този спор. Само Дидо запази трезв разсъдък и си записа още една червена точка в бележника.
Жалко е че Гошо и Роман си мислеха че ще изложат само Нури, но де факто изложиха и себе си .
Заложиха капан на Нури, той се хвана, ама и те двамата попаднаха в собствения си капан.
Обачеее как запазва това самообладание Нури не ми е ясно.

# 883
Скрит текст:
Нали казах как? "Не е ваша работа, не ви интересува, няма да коментирам и толкова". Става и излиза. А той как реагира? Седи, обяснява се, първо няма против да се гледат някакви записи, след 5 минути вече има, и още повече затвърждава мнението на онези двамата, че има нещо нечисто и фалшиво и в помислите му, и в намеренията. Колкото повече се обясняваш, толкова повече се оплиташ. Особено когато ти самия не си наясно със себе си.

Е, той им каза, че не е тяхна работа, ама Жорко така се беше оцъклил срещу него, че вече започна да се чуди какъв по-приемлив отговор да му даде за да се приключи с този нелеп разпит. Това със ставането и излизането можеше да стане, ако въпросната ситуация се беше разиграла при спонтанен разговор на двора, но не и при организиран от самата продукция другарски съд.
За мен по-голям цирконий от Георги няма. От километри заслепява с фалшивия си блясък.

# 884
Интересно дали някой от темата не е отишъл на срещата в мола.

Общи условия

Активация на акаунт