Какъв е смисъла на цялото упражнение? Значи със сигурност не си ти единствена, гледат хора, пишат тук и във фейса, става ясно на 123456789 човека какво ще се случи, те го разказват на още толкова, и всичко се знае предварително.
Егати и състезанието, направо съм без думи. И ако тук поне има спойлери, във фейса нъцки, пишат си хората явно и те така. Аз няма да чета, защото до сряда мога да гледам и поне малко да ми е интересно, ама цялата ситуация е булшит. За мен де.За Нури вчера си казах мнението, снощи се затвърди. В случая моята думичка
си е точно на мястото - ами хлъзгав е човека, именно хлъзгав. Значи в един момент съгласен, след две минути - несъгласен. Не знам дали разбирате, че ето това е побъркващото предполагам и за Роман и Гошо, неясната позиция, шикалкавенето, увъртането, сменяне на мнение на 5 минути....и Росица си го каза снощи - след като и тя, която знаем е на страната на Нури изрази такова мнение, значи наистина им е писнало на останалите. В никакъв случай Роман и Гошо не са прави за това, което правят с него, но аз лично донякъде ги разбирам.
Александра била на второ място а Ваня печели гласовете на съфермрите. И Роси е наистина щастлива и и се радва. Казва на децата си, че ще има дуел и че трябвало да направи още едно меле и тогава да се прибере.
Защото най-накрая му удовлетвори искането - каза, че е съгласен на нотариална заверка, че ще дари парите. Много грозно и тъпо, но това е странната и леко извратена Гошова логика.