еха-ха-хаха...
След другарският съд на Роси, редно беше и на Нури да му спретнат такъв. Тези палячовци Роман и Георги за новите Иван и Андрей ли се мислят? В качеството си на какви изискват записи, бели листи, подписи и нотариуси?
Чудя се какви нерви-корабни въжета трябва да са имали Роси и Нури за да издържат три месеца на просташките изтрещявания на тези двамата? Роман и Георги така са се фиксирали в пустите пари, че ако не беше общият им враг Нури, досега да са се хванали за гушите. На мястото на Нури и аз нямаше да се съглася да ми гледат записите. Ай си де!
Какъв е смисъла на цялото упражнение? Значи със сигурност не си ти единствена, гледат хора, пишат тук и във фейса, става ясно на 123456789 човека какво ще се случи, те го разказват на още толкова, и всичко се знае предварително.
Егати и състезанието, направо съм без думи. И ако тук поне има спойлери, във фейса нъцки, пишат си хората явно и те така. Аз няма да чета, защото до сряда мога да гледам и поне малко да ми е интересно, ама цялата ситуация е булшит. За мен де.
си е точно на мястото - ами хлъзгав е човека, именно хлъзгав. Значи в един момент съгласен, след две минути - несъгласен. Не знам дали разбирате, че ето това е побъркващото предполагам и за Роман и Гошо, неясната позиция, шикалкавенето, увъртането, сменяне на мнение на 5 минути....и Росица си го каза снощи - след като и тя, която знаем е на страната на Нури изрази такова мнение, значи наистина им е писнало на останалите. В никакъв случай Роман и Гошо не са прави за това, което правят с него, но аз лично донякъде ги разбирам.
Да стигна дотам, че единствен, достоен за победа в моите очи, да е Роси, която не харесвам особено... 
Препоръчани теми