Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 138
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 840
Какво толкова не разбрахте? Човекът не иска парите, иска славата на победител. Или на финалист. Или просто има състезателен дух и иска да не отпада колкото се може по-дълго. Тоест, би участвал в предаването и би се борил докрай, дори и ако няма парична награда. Кое е толкова чудно?

# 841
  • инфантилно и разглезено хлапе
Явно пак е имало другарски съд, ще го изгледам утре епизода.
И за по-любопитните малко информация за епизодите в неделя и понеделник.
Скрит текст:
Скрит текст:
Изгледах видеодневниците на Нури и Роман.
Роман - Започва с - вчера имаше дуел и Милена си тръгна.
И толкоз, нито дума дали му е дала парашута или че страда.
Следват 10тина минути възхвала за Георги. Как такива българи и трябвали на България. Истински, достойни.
Иван влязъл в понеделник при тях и им казал, че са решили/продукцията/ да има дуел между Нури и Георги. Защо, не каза. Предполагам защото не са били на дуел до момента. Битката била кървава. Георги губи и отпада.
Роман ревал. Не било важно кой ти се радва като спечелиш а кой реве за тебе като отпаднеш. Едно време в лексиконите си ги пишехме такива.
За Нури нито дума, ни добра, ни лоша.

Нури - разказва накратко за дуела. Благодари на Аллах, че му е помогнал. Първата игра печели Георги. Втора и трета Нури. Каза, че му било много трудно и тежко и мислел, че ще умре.
За Георги казва хубави думи.
Ммм ... това е. Laughing

Това ако е истина... Satisfiedеха-ха-хаха...

# 842
  • Варна
kissi1983, имам абонамент във Voyo. Там качват епизодите и видеодневниците на участниците. От месец насам дневниците изпреварват епизодите.

# 843
Георги изпитва някакво неистово желание вечно някой да му се обяснява, да му се отчита, да му се доказва и т.н. Той все си мисли, че някой му е длъжен нещо, такива хора не понасям и искрено ме вбесяват.

Георги има проблем със себе си.Не знам защо се има за по-високо стоящ от останалите.Неговата дума е най-правилната,неговите виждания - най-точни,не търпи критика,не търпи чужди виждания за живота,нетолерантен,избухлив,не може да си сдържа гнева.Не понасям такива типажи хора,просто не знам как да се разправям с такива.Трябва непрекъснато да свеждам глава ли,да кимам в съгласие и да давам отчети..Пълен кошмар.

О,и на мен ми писна от това ровене в кастинга на Нури,който не е длъжен да се обяснява как би изхарчил парите и какво е казвал,точно пък на тези злобари ГиР.Уменията на Нури ги комплексира и като няма по каква друга линия да го атакуват,използват думите му за робството и парите.

Не бил искрен,бил хлъзгав...ми те всички там са такива.Едно й признавам на Ваня,честно си казва,че не умее да губи и единствено я устройва финал и 100 бона.

# 844
След вчерашният натоварващ епизод не мислех, че може да има по-отвратителен, ама ето нА, можело.  Tired След другарският съд на Роси, редно беше и на Нури да му спретнат такъв. Тези палячовци Роман и Георги за новите Иван и Андрей ли се мислят? В качеството си на какви изискват записи, бели листи, подписи и нотариуси?   ooooh! Чудя се какви нерви-корабни въжета трябва да са имали Роси и Нури за да издържат три месеца на просташките изтрещявания на тези двамата? Роман и Георги така са се фиксирали в пустите пари, че ако не беше общият им враг Нури, досега да са се хванали за гушите. На мястото на Нури и аз нямаше да се съглася да ми гледат записите. Ай си де!
Flash*, благодаря за спойлерите, които пускаш в темата!  Hug  bouquet

# 845
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мдаа, много грозно беше това държане на сметка от Георги и Роман. Умират от страх да не би Нури да заблуди драгия зрител и бързат да ни осветлят. Ако не беше толкова грозно, щеше да е наистина смешно. Браво на Дидо, затова го харесвам!
Милена умира от страх - игрите били като за финал.  Mr. Green Стига бе, толкова умрели и лежерни им се паднаха, няма нито една за сила, ей така - за цвят поне, но на "мама" й се виждат тежки.

# 846
Хиляди хора във Фейсбук не понасят нито Роман, нито Гошо. Аз освен 2-3  фена тук не съм засичала някой да ги харесва. Това говори достатъчно.😂
И по-добре. Ако мен ме харесват всички хора ще се притесня за себе си, важно е аз да се харесвам, в случая те да се харесват.

# 847
Хиляди хора във Фейсбук не понасят нито Роман, нито Гошо. Аз освен 2-3  фена тук не съм засичала някой да ги харесва. Това говори достатъчно.😂
И по-добре. Ако мен ме харесват всички хора ще се притесня за себе си, важно е аз да се харесвам, в случая те да се харесват.
Това би било доста притеснително - да се харесват такива цинични, нагли, безпардонни и същевременно с нищо да не са заслужили победата, осверепели за пари. Дано след като са навън и се гледат сега по тв да изпитват срам и да са преосмислили поведението си.

# 848
  • гр.София
Това към нас ли беше? Защото тук сме все хора,които могат сами да стигнат до резонните изводи от думи и действия. Няма нужда от назидателни изказвания
Не, разбира се. Към Гошо и Романчето. Идват ми толкова в повече и двамата. Ясно е, че това си е техния път да стигнат до парите, но не обичам това газене на хора. Е, не на всички- само на различните: Симо, Роси, Нури, Лили...

# 849
Аз не можах да гледам снощи,но като чета е било интересно.на бтв плюс все  още не са качили епизода.Може ли на друго място да се гледа?

# 850
Явно пак е имало другарски съд, ще го изгледам утре епизода.
И за по-любопитните малко информация за епизодите в неделя и понеделник.
Скрит текст:
Скрит текст:
Изгледах видеодневниците на Нури и Роман.
Роман - Започва с - вчера имаше дуел и Милена си тръгна.
И толкоз, нито дума дали му е дала парашута или че страда.
Следват 10тина минути възхвала за Георги. Как такива българи и трябвали на България. Истински, достойни.
Иван влязъл в понеделник при тях и им казал, че са решили/продукцията/ да има дуел между Нури и Георги. Защо, не каза. Предполагам защото не са били на дуел до момента. Битката била кървава. Георги губи и отпада.
Роман ревал. Не било важно кой ти се радва като спечелиш а кой реве за тебе като отпаднеш. Едно време в лексиконите си ги пишехме такива.
За Нури нито дума, ни добра, ни лоша.

Нури - разказва накратко за дуела. Благодари на Аллах, че му е помогнал. Първата игра печели Георги. Втора и трета Нури. Каза, че му било много трудно и тежко и мислел, че ще умре.
За Георги казва хубави думи.
Ммм ... това е. Laughing
А видеодневник на Гошо има ли и какво казва той.

# 851
  • тук и там
Дидо ми хареса снощи.Георги и продукцията-падение пълно.Ми на повечето -дори визитките им не съвпадат със това,което показват във фермата. Естествено,че на кастинга са казали всичко,което са смятали за печелившо за да влязат във фермата, включително са демонстрирали голяма мотивация за спечелване на парите. Иначе за какво Иван и Андрей да ги вкарват във Фермата?
Аз не съм имала досег със много турци, араби, мюсюлмани-но ММ каза че те са си такива. По нашему-хлъзгави. Ми хлъзгави са-да. Но според тяхното възпитание-това,да не  изказваш категорично мнение , да не  демонстрираш твърда позиция и да се показваш добронамерен към всички(въпреки че не си) си е  част от възпитанието,добродетел един вид .В този смисъл-той си е такъв,защо всички искат от него да си казва мнението по всички въпроси,да заявява позицията си твърдо и агресивно.Това  е същото -като да искаш от японките  да ходят нацупени, да показват лошото си отношение  и да ти крещят мнението си, защото според нас това те прави принципен и човек изразяващ позицията си...Ми не им е във възпитанието  просто.
Жорко и група със поведението си  ",вместо да им извадят очите,им изписаха веждите" на Нури и Роска.

# 852
Дайте жокер къде да гледам снощния епизод.БТВ-то нещо не го качват

# 853
  • Другата България
kissi1983, имам абонамент във Voyo. Там качват епизодите и видеодневниците на участниците. От месец насам дневниците изпреварват епизодите.
Което е абсолютна тъпня, не е отправено към теб, разбира се. Peace Какъв е смисъла на цялото упражнение? Значи със сигурност не си ти единствена, гледат хора, пишат тук и във фейса, става ясно на 123456789 човека какво ще се случи, те го разказват на още толкова, и всичко се знае предварително. Stop Егати и състезанието, направо съм без думи. И ако тук поне има спойлери, във фейса нъцки, пишат си хората явно и те така. Аз няма да чета, защото до сряда мога да гледам и поне малко да ми е интересно, ама цялата ситуация е булшит. За мен де.
За Нури вчера си казах мнението, снощи се затвърди. В случая моята думичка bowuu си е точно на мястото - ами хлъзгав е човека, именно хлъзгав. Значи в един момент съгласен, след две минути - несъгласен. Не знам дали разбирате, че ето това е побъркващото предполагам и за Роман и Гошо, неясната позиция, шикалкавенето, увъртането, сменяне на мнение на 5 минути....и Росица си го каза снощи - след като и тя, която знаем е на страната на Нури изрази такова мнение, значи наистина им е писнало на останалите. В никакъв случай Роман и Гошо не са прави за това, което правят с него, но аз лично донякъде ги разбирам.

# 854
Абе, хлъзгав, нехлъзгав, никой няма право да те върти на шиш - "Казвай какво ще правиш с парите, ако ги спечелиш. Ще ги дариш ли, какво си казал на кастинга...? ....." Нури пак извъртя нещата, де - отначало беше съгласен да гледат записите, но след изказването на Дидо - несъгласен, но си е негово право това.
Та и нотариално заверено да го иска Гошето, олеелее..  Това беше върхът на простотията. И Нури, съвсем спокойно - каква стойност би имал такъв документ за Георги или за когото и да било. Противоречал си, неискрен бил, ми негов си проблем, бе. Този път вмешателството на продукцията, довело до поредния другарски съд, ме отврати повече и от случая със заека, който умря по неясни причини, недоказуеми.
Тогава, освен отвращението ми към продукцията, още ми се разклати силно и "харесването" на Сашка, после още.. и така. Останах си без фаворит, мъкаааа... Cry Joy Да стигна дотам, че единствен, достоен за победа в моите очи, да е Роси, която не харесвам особено... Blush
Точно това постигат - вместо да извадят очи, им изписват вежди на "жертвите" си. Не обичам клишета, но в случая това е най-точното определение.

Общи условия

Активация на акаунт