Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 107
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 885
Самообладанието на Нури и резултат от дълги години възпитание. В това съм убедена. На тях това им е в кръвта.

# 886
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жалко е че Гошо и Роман си мислеха че ще изложат само Нури, но де факто изложиха и себе си .
Заложиха капан на Нури, той се хвана, ама и те двамата попаднаха в собствения си капан.
Както правилно отбеляза Роман - каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Само че не се усети, че това важи в пълна сила и за тях, не само за Нури.  Laughing
Георги снощи много глупости изприказва. И на мен щеше да ми е безкрайно интересно да сподели как точно се бори и какви успехи в борбата е постигнал. Защото ако визира хвърлянето на боклуци на предназначените за това места, плащането на данъци и ползването на билети в ГТ, това много хора го правят, но прокопсията не е кой знае каква. Но най-смешно беше изказването му, че всеки може да направи всичко. Да, ако не знаеш за какво говориш, може и да е възможно, но иначе... Чудя се защо Гошо още не ни е оправил, след като явно това е по силите му.  Laughing

# 887
Роман много добре се усети, но за съжаление - късно. Сам спомена, че и на собствен гръб го е изпитал това с излагането.

# 888
  • London
Подсещам те за спойлер. Peace

На телефона съм, а ме сърбеше хаха да драсна.😂  Хич не ми излиза тази опция на мобилният🤨.

Мъжа ми се държи подобно на Нури като изключим религиозната част. Просто не обича да го знаят хората....не го счита за нужно, нито да спори, нито на всяка цена позициите да си излага. Проблема ще дойде, ако реши да изпие две ракии, тогава ще обърне Гошо по очи с два десни.😂  Нури може и заради това да не пие....тогава искаш не искаш става една.😁

# 889
Роман много добре се усети, но за съжаление - късно. Сам спомена, че и на собствен гръб го е изпитал това с излагането.
Да, Роман се усети, че започват да се излагат и затова остави Жорко сам да се пени.  Mr. Green

# 890
Не мога да не изкоментирам парадокса от снощи.В началото на предаването Георги призова всички хора да бъдем по-толерантни и самокритични,а после какво стана....

# 891
Да, Роман се усети, че започват да се излагат и затова остави Жорко сам да се пени.  Mr. Green
Според мен Роман е хитрец.Той си призна че е поискал от продукцията видеата.Но...метна стръвта, Жорко пощуря и захапа и той.И докато Роман говореше спокойно и в един момент престана, Гошо патриота продължи с нотариуси подписи и тем подобни глупости.

# 892
Харесвам Нури, но не харесах поведението му снощи.На Гошо още по-вече.Не знам ,защо никой от тях не разбра,че в този спор няма победител.Това донесе само негативи и за двамата
Може би Джоли е права и Роман изигра цялата ситуация много хитро

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 15:13 от Ivaboteva

# 893
  • Другата България
Според мен Роман е хитрец.Той си призна че е поискал от продукцията видеата.Но...метна стръвта, Жорко пощуря и захапа и той.И докато Роман говореше спокойно и в един момент престана, Гошо патриота продължи с нотариуси подписи и тем подобни глупости.
Да, нещо такова се получи. Но последните два-три епизода Роман е някак променен, по-смирен ми се струва. докато Георги трупа ли трупа негативи....

# 894
Подсещам те за спойлер. Peace

На телефона съм, а ме сърбеше хаха да драсна.😂  Хич не ми излиза тази опция на мобилният🤨.

Мъжа ми се държи подобно на Нури като изключим религиозната част. Просто не обича да го знаят хората....не го счита за нужно, нито да спори, нито на всяка цена позициите да си излага. Проблема ще дойде, ако реши да изпие две ракии, тогава ще обърне Гошо по очи с два десни.😂  Нури може и заради това да не пие....тогава искаш не искаш става една.😁

Аз съм същия. Не споделям с никой нищо(поне на живо). В нета, където съм анонимен донякъде си казвам дертовете. Спокойно на такъв блещер като Гошко ще му забия два от моите си шамари, че съм с габарити големи,  да се напикае като е седнал. Дришльо. Нотариуси ще води. При мен е вероятно и нотариуса да обере някой бой.

# 895
Аз последните няколко епизода ги пропуснах, нещо ми изтъпя ситуацията и не ми е интересно, ама ви чета де. Ако съм на мястото на Нури, ще се посъветвам с адвокат дали ситуацията е в реда на нещата и ще си търся правата в съда. Тия двамцата, продуцентИтИ, са за трепане, припомних си защо не гледам техни предавания и защо нова е първия сезон на фермата, който гледам.

# 896
  • Варна
Момичета, всяко зло за добро. Предполагам от продукцията четат коментарите из нета. Не знам дали заради нашата тема или някъде другаде е изтекла подобна информация/че не чета във фейсбук/, но във Voyo дневниците които гледах снощи и изпреварваха излъченото до момента по телевизията са изтрити. Laughing
Та ще си има интрига за мен тази седмица. Sunglasses

# 897
  • Другата България
То и Росица ако си потърси адвокат за издевателствата над нея и ненамесата на продукцията, ще им се стъжни.
Снощи не знам по какъв повод дадоха момента с Росица и Христина в царевицата, два пъти го връщах, за да гледам, ами оная си я изблъска като танк, чиста вербална и физическа агресия си беше това, чак съм изненадана, че Росица е подминала така, без нищо. А и И и А кьорави ли са? doh #Puppy dog newsm11 hit

# 898
Той снощи очилатия полуръст си каза, че чете коментари в сайтове.
Какво самообладание прояви обаче Нури. Що му слуша толкова време изблиците? Ще слушам примерно на някой диспансерните излияния и ще му се обяснявам. Абе я. Всички са за парите там. Изобщо не вярвам, че някой е отишъл ей така. Затова се чудя на блещенето на Гошо. Сякаш той е отишъл за чест и слава. Усети, че му дръпнаха килимчето под краката и му се скофти и съвсем изби. Наместил беше парите Гошко.
Както й да е. Искам парите да ги вземе Роса. Поне ще може ако и писне да зареже мъжа си и да има стартов капитал. Теглила е черта мислено според мен на брака си.
В неделя с удоволствие ще гледам дуела. Дано Ваня методично бие вечно пушещата недоволна лелка, която за сметка на това пък е с високо мнение за себе си винаги.

# 899
Георги от ден първи дипли пачките и е убеден, че е най-достойният и че ще спечели. Роман също много иска парите, но го показа на по-късен етап. Останалите също искат да спечелят, но са наясно , че може и да не стане и са го приели.

Общи условия

Активация на акаунт