Коледа с Mr. Bricolage

• 8 474
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Децата я украсиха, използвали са всички налични играчки и е много шарена

# 241
Вчера украсихме елхата заедно с децата с най-различни цветове играчки и гирлянди.

# 242
  • Варна
Елхата вече я украсихме с бели гирлянди, сребърни, златни и червени топки и сърца. Стана красива. Весели празници!

# 243
  • София
Ще украсяваме тази събота, но съм подготвила украса в червено и сребристо.  Ще закачим и много лампички, синът ми ги обожава.

# 244
В къщи елхата украсява дъщеря ми - обича да е шаренко и весело, най-много играчки имаме в червено, синьо и златисто.

# 245
Тази година сме на вълна бяло, зелено и сребристо. Но винаги в дома ни има малки коледни фигурки, които се множат всяка година и които са в най-различни цветове-преобладаващо в червено. А тази година за първи път нарисувахме стъклата с....паста за зъби и се получи невероятно красиво и празнично. Обичам това време от годината

# 246
Здравейте, коледната украса у нас е доста разнообразна и цветна, но на нас така ни харесва.!

# 247
Моята елха е с красиви червени панделки и златисти гирлянди!

# 248
Нашата елха е с цветна украса. Традиция е всяка година да купуваме по една нова играчка за елхата. Така, че тя е пъстра и разнообразна.

# 249
В  червено, зелено, златисто и сребристо. Christmas Tree Tada

# 250
Червено, розаво и златно...

# 251
Червено, синьо, зелено, синьо, сребирсто и златно - такива цветове топки и малки пъстри led лампички

# 252
Все още не съм решила ако спечеля ще се радвам са декорирам дома си с ваши продукти 😇

# 253
Розово и бяло, като основни цветове, е избрала моята дъщеря за коледната украса.

# 254
  • Хасково
Нашата елха е украсена в червено и златно. Цветовете на Коледа.  Обичам това врене от годината!

Общи условия

Активация на акаунт