МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 277
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Дабре дошли на новите мамчета!
Ето нещо, което не е във връзка с темата, но ме просълзи:

"Гледаните с нежност новородени са много красиви. Виждала съм в очите им отразена мъдра стара душа, макар и в това току-що създадено от Бога мъничко телце.В операционната чух следната истинска история: След раждането на втория син на една двойка, техният четиригодишен син поискал да остане насаме с бебето. Те не били много съгласни, защото мислели, че причината е братска ревност. Но детето продължавало да настоява.
 Най-сетне го оставили за малко насаме с бебето,  подслушвайки тихо зад вратата, те чули четиригодишния си син да пита бебето следното:  “Моля те, кажи ми как изглежда Бог? Започвам да забравям."

И един страничен въпрос: Защо възрастните могат да спят с някого, а децата трябва да спят сами?

# 256
Здравейте , милички!
Борива , мила , стискам палци всичко с вас да се оправи!Много кураж и сили!!!
Честит мини рожден ден на малката Катерина - голяма сдурана е   bouquet
Добре дошли на Eviton и Neli newsm51

Sunnypolly  , много е мило това , което си цитирала Hug
 Как сте в тия жеги?Ние цял ден сме в къщи и си се топим.Не смея да изляза ,че на вън е ад!!!На всичкото отгоре точно сега намерихме да си местим квартирата и стягам разни багажи!!!По този повод в новата квартира още не е уреден въпроса с нета и известно време ще сме без.Много ще ми липсвате!Дано всичко стане по -бързичко , че нета ми е основен наръчник при оптглеждането на бебка.
 Целувчици от нас  Hug

# 257
Как сте в тия жеги?Ние цял ден сме в къщи и си се топим.Не смея да изляза ,че на вън е ад!!!

Ние вече излизаме към 8.30 и се прибираме към 10.30. В 8.00 се храним и после - вън, докато се живее все още... Единственият проблем е, че хората тогава отиват на работа и има повече движение по улиците, но иначе е хладничко  Hug

# 258

Ние вече излизаме към 8.30 и се прибираме към 10.30. В 8.00 се храним и после - вън, докато се живее все още... Единственият проблем е, че хората тогава отиват на работа и има повече движение по улиците, но иначе е хладничко  Hug
[/quote]

ТОЧНО ТАКА СМЕ И НИЕ

# 259
ЧЕСТИТ 4 МЕСЕЧЕН РОЖДЕН ДЕН ! nbirthdayДа расте весела  и щастлива малката Катерина на мама lily_b!

# 260
Мами, Маги току-що се обърна от гръб по корем newsm68 Много съм щастлива newsm44

# 261
Мами, Маги току-що се обърна от гръб по корем newsm68 Много съм щастлива newsm44
хи хи честито smile3501!И още много радости да ти носи!:hug:

# 262
Добро утро!
nbirthdayЧестит рожден ден на Безмерна! Пожелавам ти по много от всичко хубаво и добро! Tada
veselina_s_p, честито обръщане на Маги! От тук нататък живота няма да е същият. Трябва да сте много внимателни NaughtyHug
Лек ден!  Hug

# 263
Честито и от мен на Безмерна!!! Да си жива и здрава, много щастие и любов покрай малкото съкровище!!! Laughing
nbirthday
nbirthday

# 264
Здравейте, момичета!

Много ви благодаря за милите думи!!! Наистина е хубаво, когато намираш разбиране и съпричастие в такива моменти.

Безмерна, честит ти рожден ден! Да празнуваш като за последно Simple Smile

Имаме ли днес именници/чки? Ако да - и на тях да са им живи и здрави имената.

# 265
безмерна, честит празник!
Борива, съжалявам за всичко, което ти се налага да преживееш - наистина е тежко, когато малките ни съкровища не са добра със здравето! Аз отново да ти напомня за бактериите, с които оправихме т.н. "лактозна непоносимост" при Иван. Имам у дома още от тях - мога да ти ги дам или да си ги вземеш от хомеопатичния център, от които ги взех аз - ако не ви помогнат - няма да навредят. Иначе аз питах една лекарка каква може да е причината Иван да не се обръща и тя най-странно ме попита откога давам соковете - като и казах от по-малко от седмица и тя се усмихна многозначително. Да не би от това, че Преси не усвоява добре млякото да се е празвил и мускулния проблем? Незнам - само гадая, но от все сърце ти стискам палци всичко много бързо да се оправи...

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 12:45 от Ger4o

# 266
Здравейте мами и бебчовци!

Тъкмо се прибираме от разходка и чакам госпожицата да се събуди, за да яде.
Мисля за 1-2 дни да спра сокчето от ябълка, че нещо цвета на акото се промени и искам да проверя дали е от ябълката, въпреки че никак не ми се вярва.

Момичета, мога ли да пия по 1 кафе с мляко на ден докато кърмя? Аз си пия де, ама днес ми направиха забележка  Embarassed Преди време бях питала педиатърката и тя каза, че може по 1 на ден веднага след кърмене и да не е след обяд или вечер, ами сутрин раничко... Ама сега взех да се чудя дали не вредя на детето си  Embarassed А ако не пия кафе ме боли главата, с ниско кръвно съм. Ако мина на безкофеиново дали ще има същият ефект върху кръвното ми както кофеина? newsm78

Ger4o, какво общо може да има сока и двигателният проблем според теб?  newsm78

# 267
  • София
Здравейте,мами! Hug
Честит рожден ден,Безмерна!!!Много щастие и любов ти желая!
Веси,браво на Маги!Честито ви обръщане!Ние още не го можеме,ама аз не се притеснявам,знам,че скоро ще го направи. Grinning
Борива,снощи ви сънувах с Преси.Сънувах,че сме ти на гости с други мартенички и ти ни показваш какви упражнения правите с малкия,а той беше много щастлив и доволен. GrinningДано наистина по-скоро всичко да се оправи! Hug
Герчо ,аз неразбрах каква връзка има обръщането с даването на сокове,аз още не давам сок...?

# 268
Борива, стискам палци всичко да е наред с малкия сладур  Praynig
Честит Рожден Ден на Безмерна   bdbaloni
Браво на Маги  newsm32

# 269
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , БЕЗМЕРНА!!! newsm51

Браво на маги , а моятя мързелана само един път се пообърна от корем по гръб и то с моя помощ.Като и дам да ме хване - по скоро се надига дупето , откокото главата.

Общи условия

Активация на акаунт