Уши, нос, гърло - гр. София - тема 2

• 54 124
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
Ако сте от/около Пловдив, а дори и не, горещо препоръчвам д-р Гюлев от Пълмед. След ходене по мъките една година със сина ми, при кого ли не в София, накрая той го оправи.
Какъв беше проблемът при сина ви?

# 151
В крайна сметка банален - разрасната трета сливица, но без типичните симптоми, а все боледуваше. Все пак е редно да кажа, че доц. Райнов единствен се доближи до вярната диагноза, но пък моя грешка, че му се доверих да опитваме да я свиваме медикаментозно, което разбира се не се получи. Преди това цяла година бяхме къде по спешност, къде не в ИСУЛ (уж най-добрите за УНГ).

# 152
Много се пише за доц. Райнов, но аз искам да кажа, че ако има проблем с трета сливица категорично той не е правилният избор, тъй като не оперира  и от там се започва едно страшно размотаваме.Отидохме при него пролетта, направихме снимка, от която се видя, че третата сливица на дъщеря ми е огромна.  Шест месеца ни разиграва да ходим на прегледи при него и ни изписва буквално килограми лекарства. От сутрин до вечер трябваше да давам капки, сиропи, таблетки. Накрая естествено се стигна до извода, че третата сливица е за махане. Изпрати ни в Софиямед, където някаква лекарка ни заяви, че трябвало да направим тест за сънна апнея на детето срещу 150 лв., защото можело да се наложи да се махнат и трите сливици. Доц. Райнов половин година ни говори, че има проблем само с трета сливица. Той няма телефон или някакъв вариант за обратна връзка. Естествено си тръгнахме и си намерихме друг лекар, но много съжалявам, че му се доверих и чаках с надеждата, че ще стане чудо, а той ни взе доста пъти по 100 лв. за преглед.

# 153
Да, съгласна съм с написаното. При нас се получи същото. Три месеца бяхме подчинили живота си на схемата, която беше изписал. Непрекъснато детето нещо смучеше, капехме, пръскахме. Само съжалявам, защото аз съм логопед и от опита ми с множество деца с трета сливица, тя категорично не може да се свие медикаментозно и рано или късно се стига до операция. Въпреки това подложих собственото си дете на този безсмислен тормоз. И нас прати в Софиямед при някаква, която при проверка, се оказа специализант, все още без специалност, завършила преди 1-2 години медицина. Естествено, че не отидохме при нея. Освен това там махат сливицата безкръвно, което има много минуси. Така че, може би за друг вид проблеми наистина е добър доц. Райнов, защото действително е име в УНГ, но за трета сливица, категорично НЕ.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 22:14 от Venel82

# 154
И ние ходихме при него преди няколко години, точно за трета сливица. Той категорично каза, че не е за махане и ни предписа кортикостероиди. Понеже вече бяхме ходили и при други УНГ лекари, които бяха казали, че е за махане със сигурност, а и вече бяхме опитали метода с кортикостероидите, просто не се върнахме повече при него. Друга моя позната ми го беше препоръчала, защото детето и също имало проблем с 3та сливици, и тях ги беше лекувал медикаментозно и накрая му я бяха извадили сливицата. Съгласна съм с останалите, че той не е подходящ лекар за лечение на сливици.

# 155
Здравейте ,
Моля някой да сподели мнения за д-р Миткова в Исул,тъй като скоро ни предстои операция на синът ни (4г) при нея ?

# 156
Да препоръчате детски специалист УНГ в София, за които да не се чака с месеци.
Налага се второ мнение от лекар за дете с възпаление на ушите.

# 157
  • София

Д-р Катя Кирова, на Позитано 10 (МЦ Лора), на четни дати от 15.00ч.
В същия кабинет преглежда и Кирилова, в другата смяна, винаги съм виждала много хора и за нея, както и съм чувала добри отзиви, но нямам личен опит с нея.

# 158
МВР болница д-р Найден Петров, има и апаратура. Иначе в детското на Пирогов е д-р Александър Ников. Може да звъннете на регистратура и в двете болници, и да питате коя смяна са и да заведете детето.

д-р Анна Григорова, в младост 4. Има часове в понеделник https://superdoc.bg/lekar/d-r-anna-grigorova-5427

Всичките работят с деца

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 21:30 от Идрис

# 159
monii, оставям трима.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-ala-sabah-kamel-9295 - пълен му е графикът, но изпадат и по-близки дати с часове.
Др Николова, която винаги ми реагира адекватно и онлайн - https://superdoc.bg/lekar/valentina-nikolova
Др Георги Кукушев от ВМА, има частен кабинет в поликлиниката, но няма обявен график - http://kukushev.com/kontakti/

# 160
Добър доктор уши нос гърло в София моля препоръчайте, след прекаран ковид заглъхнаха и двете уши,гърлото е постоянно червено,изпих много антибиотици сега пия противо алергични…няма ефект.

# 161
Здравейте, предстои ми операция на тъпанчето, перфорацията е голяма и няма мърдане . Може ли мнения за Доцент Стоянов ИСУЛ, Рангачев пак ИСУЛ и Дончев ВМА ако някой има опит . Благодаря предварително.

# 162
  • София
Рангачев го препоръчвам !

Днес бих искал да похваля д-р Рибагин от 7ма поликлиника на Мария Луиза и Опълченска. Преглежда с направления, с изчакване е и няма часове. Пуска майтапи отвреме навреме. Да е жив и здрав !

# 163
  • София
Рангачев го препоръчвам !

Днес бих искал да похваля д-р Рибагин от 7ма поликлиника на Мария Луиза и Опълченска. Преглежда с направления, с изчакване е и няма часове. Пуска майтапи отвреме навреме. Да е жив и здрав !

Не мислите ли, че д-р Рибагин неглижира оплакванията на пациентите точно с тези негови "майтапи". Лични впечатления .

# 164
  • София
Не го мисля. Трябва да има повече хора като него.

Общи условия

Активация на акаунт