Уши, нос, гърло - гр. София - тема 2

• 51 085
  • 195
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, някой да е правил премахване на трета сливица на дете в Софиямед ? Ние бяхме на преглед при др.Душков, установи силно уголемена 3та сливица и препоръча да я махнем възможно най-скоро. Записахме се за операция през месец Юни.
Дали имате случайно мобилен телефон на др. Душкое

# 166
Здравейте, д-р Катя Кирова продължава ли да преглежда в МЦ Лора с направление?

# 167
Обадете се на регистратурата за да питате за направление.Иначе преглежда, да

# 168
Здравейте,и аз се интересувам от мнения за доктор Милена Миткова ,за премахване на трета сливица?

# 169
Аз лично не съм доволна от нея.Не бих я препоръчала на никого.Половин година ни размотава и ни губи времето.

# 170
Аз лично не съм доволна от нея.Не бих я препоръчала на никого.Половин година ни размотава и ни губи времето.

Ами при моето дете на втория преглед каза че е за операция и по скоро като хирург търся мнения ,за сега ми харесва как протичат прегледите .
Благодаря ви за отговора

# 171
Те всички в ИСУЛ са така. Ние от чакане и "не можем да оценим обективно сливицата, когато е възпалена", стигнахме до момент, в който хирургът в Пловдив, който я извади, каза че е била гигантска и се е разпадала. Подчертавам, че сме от София. Те даже хората в отделението се шегуваха с нас и питаха нямаме ли УНГ в София. Ами, за мен нямаме. А в ИСУЛ всичко се крепи на стари лаври.

# 172
  • София
А в ИСУЛ всичко се крепи на стари лаври.

Потвърждавам.

# 173
А в ИСУЛ всичко се крепи на стари лаври.

Потвърждавам.

Съвсем се обърках ,при нас лекарката препоръчва махане на сливицата не ни бави изобщо ние също сме изтощени финансово и психически от боледувания всеки месец. За ИСУЛ пък нямам никакви наблюдения ,все пак лекаря ако е читав има ли значение къде оперира?

# 174
Щом е препоръчала веднага вадене, явно положението вече е "няма накъде". Макар че и при нас беше така, но... знам ли?! Тази Милена Миткова сме я посещавали на спешен кабинет в ИСУЛ, затова направих и коментара за тази болница.

# 175
Уж  е спешен кабинетът в ИСУЛ, но Миткова гони всички, които са дошли без записан час.Пред очите ми изпъди майка с бебе на ръце, което едвам дишаше да върви в друга болница.

# 176
Е, това ми е странно. Ние много пъти сме ходили в спешния им кабинет. Наистина сме чакали по 3-4 часа, включително и нощно време, но не са ни гонили. Попадали сме при различни лекари, една от които въпросната Миткова. Просто за тях много малко състояния са спешни, и винаги те карат да платиш прегледа. Един път ММ беше със заседнала кост от риба в гърлото и пак го накараха да отиде да си вземе направление, след като му я извадиха. А самата болница е толкова мизерна, язък че е университетска...

# 177
Моля за мнение относно д-р Крумова от ИСУЛ. Утре ще ходя при нея на преглед. София е далече от нас и се чудя, какво да правя, при кого да отида. Ако можете да препоръчате някой друг лекар от ИСУЛ, ще съм много благодарна.

# 178
А с какво работно време е д-р Катя Кирова, имате ли представа?

# 179
  • София
А с какво работно време е д-р Катя Кирова, имате ли представа?

На четни дати от 15.00ч до 18.00ч. (или 19.00, не помня точно). И по принцип да, преглежда си и с направление.

Общи условия

Активация на акаунт