Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Момера Пенчева - Стара Загора - Впечатления от днес

  • 6 491
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте,
Вероятно специалистката притежава способности. Спрямо някои може да проработват, при други не.
Според мен се изявява главно по смисъла на телепатията, ясновидството, изчистване на блокажи. Иначе Пенчева работи по предварително разработена и заучена схема, използвайки набор от клишета с вплитане на елементарни "телеграфни" познания, свързани с човешката анатомия, физиология, нервна система, квантовата физика и прочие, и прочие...
Направи ми впечатление, през цялото време Момера се презастрахова, което трябваше да "уголеми" попаденията й. Главната цел - убеждаване на аудиторията, че не е случайна и би могла да окаже помощ. От там да се въздейства за изчезване на болката при определен клиент. Някои твърдят, че се получава, но все си мисля, че повечето са с "изместване", т.е. поява на болка без реално основание, най-вече заради душевен конфликт. Предполагам, някои клиенти машинално потвърждават предположения на лечителката, защото се чувстват твърде неудобно от вида на въпросите й, и, за да спре да ги разпитва на всеослушание.
Едно от нещата, което никак не ми се струва редно е, че си принуден да изповядваш твърде лични неща пред 40-50 главно непознати хора, а това би могло да бъде опасно за субекта.  
Друго, по време на практиката, вътре в стаята имаше две жени с кучета. Момера терапевтира чрез милувки животните, без никакви предшестващи и последващи мерки по отношение на хигиената.
Следващо, ако си от последните, които ще насочи за напускане на стаята, ти се налага 3-4 часа да слушаш само отвратителни неща, свързани с болести и други подобни, дето въобще не ти влизат в работата; А отделно, нали Момера е и "зоо" енерготерапевт, си длъжен и сеансите с животните да изтърпиш.
Ами плащането на таксата от 20 лв. в началото. А не трябва ли да е след получаване на продукта от работата на Пенчева? Или проба-грешка, проба-грешка, пък дай тука предварително някой лев, кво толкова...
Според мен, подходът в доста от случаите трябва да е индивидуален и да се работи и насаме. Но тук явно времето е ценно, а и масовката си е масовка. Кво пречи, някои от облекчените, да са нейни подставени лица, за да увличат центробежно? Предполагам, нищо!
Лично аз, в началото въодушевен, след 3 часа поемане на много негативна информация, станах и си тръгнах.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 08:58 от Slavko

# 1
  • Мнения: 13
Аз не мисля, че е менте, но мисля, че помага на много малък процент хора, а за заплащането не си прав - при лекарите не е ли същото - почти не познавам излекуван човек от тях - изключвам травмите и неща, които минават от само себе си - хронично болен излекуван  не познавам - знам за хора, които 30 години са лекувани от псориазис от една лекарка от университетска болница например без никакъв резултат - и за това време всяко посещение си се плаща. При Момера ходих много много отдавна - преди 20 години някъде и ми предсказа някои неща, които още чакам да се сбъднат, но има хора, на които е помогнала със сигурност и определено не е меркантилна.

# 2
  • Мнения: 4
Аз не мисля че тя е  лъжкиня. Не съм ходила при нея но в най скоро време ще отида. Имам сериозен проблем и много се надявам тя да ми помогне и да не стигна до операция.

# 3
  • Мнения: 187
Здравейте, дали ходихте при нея и да споделите мнение?

# 4
  • Мнения: 7
Здравейте знае ли някой кога ще работи момера пенчева .

Общи условия

Активация на акаунт