Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 509
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
И аз днес им писах да ги питам какво става, защото на 23.11 поръчах и никаква вест от тях. Получих мейл че няма да звънят заради големия обем поръчки и това е. След като изпратих, до 2 мин ми звъннаха. Казаха че във вторник ще е при мен.

# 106
  • На плажа
Здравейте,искам да поръчам на дъщеря ми този парфюм

Въпроса ми е от кой от двата сайта да го поръчам,кой е по надежден - https://parfium.bg/sergio-tacchini-donna-eau-de-toilette-30-50-75-ml-za-jeni
или този -http://parfum.bg/e-shop/products.php?category=perfumes&id=436&stype=f

# 107
Здравейте,искам да поръчам на дъщеря ми този парфюм

Въпроса ми е от кой от двата сайта да го поръчам,кой е по надежден - https://parfium.bg/sergio-tacchini-donna-eau-de-toilette-30-50-75-ml-za-jeni
или този -http://parfum.bg/e-shop/products.php?category=perfumes&id=436&stype=f

От този - https://fragrances.bg/sergio-tacchini-donna-edt-30ml-for-women  Party

# 108
# 109
Здравейте!

Никога повече не бих поръчал от notino.bg.
Причината е, че поръчах от тях Clinique Happy for Men. Получих опаковка без забележки. Обаче...
Първо ми направи впечатление стикера на арабски върху целофана върху кутията, но си казах, че това едва ли ще има значение при сайт с толкова много добри отзиви, включително тук.
След като изпробвах продукта, останах изключително разочарован. Трайността му е не повече от 30 минути. Пазарувал съм абсолютно същия от Германия (колкото и клиширано да звучи това) и трайността му беше над 8 часа. Интензивността също не може да се сравнява по никакъв начин (в полза на "чуждоземския").
Най-лошо впечатление ми направи факта, че когато написах много сходен с този отзив на сайта им, той беше изтрит без никакъв коментар. Аз обаче си отговарям на потребителското име и, като упорит човек, написах втори коментар в същия дух. Е, той отново беше незабавно изтрит.
Жалко е, че хвърлих на вятъра сума, която можех да похарча за детето си, а не получих никаква адекватна реакция.
За мен това са поредните измамници.
Пазарувайте внимателно.

# 110
  • София
никой ли не е реазочарован от Монтала си?
Покрай черния петък много дами се сдобиха с Vanilla Extasy и всички са очаровани от дълготрайният аромат,
а пък моята Ванилия трае точно 2 часа. Имам и Dark Purple, където положението е по-добро,
но пак - използвам го сутрин преди работа и до ранният следобед (14 часа) вече нищо. Ма нищо нищо. 
А като сравнявам с друг, който упорито ползвам в момента (Герленският Insolence, който трае по около
15 часа, а по дрехите, докато не ги изпереш.) и още по-мъчно ми става.
ако има някой с мойта мъка, ще се радвам да сподели

# 111
Качете снимки да видим... Аз още си чакам 2та монтала от Елинор, но имам силни съмнение за оригиналността им Simple Smile

никой ли не е реазочарован от Монтала си?
Покрай черния петък много дами се сдобиха с Vanilla Extasy и всички са очаровани от дълготрайният аромат,
а пък моята Ванилия трае точно 2 часа. Имам и Dark Purple, където положението е по-добро,
но пак - използвам го сутрин преди работа и до ранният следобед (14 часа) вече нищо. Ма нищо нищо. 
А като сравнявам с друг, който упорито ползвам в момента (Герленският Insolence, който трае по около
15 часа, а по дрехите, докато не ги изпереш.) и още по-мъчно ми става.
ако има някой с мойта мъка, ще се радвам да сподели

# 112
Ванила Екстазито си мирише дълго при мен, но си мисля, че няма шлейф, ако правилно се изразявам. Стои си близко до кожата.
Имам нужда от помощ от Вас- кой парфюм да поръчам за дъщеря си, знаейки че любим ѝ е Дейзито с белите маргаритки на Марк Джейкъбс?

# 113
Ванила Екстазито си мирише дълго при мен, но си мисля, че няма шлейф, ако правилно се изразявам. Стои си близко до кожата.
Имам нужда от помощ от Вас- кой парфюм да поръчам за дъщеря си, знаейки че любим ѝ е Дейзито с белите маргаритки на Марк Джейкъбс?

https://www.parfimo.bg/vince-camuto-fiori/

За този пишат, че прилича на Шанс тендър и на Дейзи. И е доста бюджетен.

# 114
Най-сетне и аз имам пратка от Елинор, ще я взема в понеделник.

# 115
Здравейте!
Знам, че си има тема за Нотино, ще напиша и там! От няколко години използвам Clinique коректор и много го харесвам! Тъй като напоследък нямах време да стига до физически магазин, реших да го поръчам от сайта. Нищо общо, обаче с оригиналния! И като качество и като външен вид! Жалко, толкова време пазарувам от тях различни неща, но факт е, че откакто станаха Нотино качеството им доста падна, а цените много се вдигнаха.

# 116
  • Sofia
Вече няма отделна тема за "Нотино". Peace

# 117
Вече няма отделна тема за "Нотино". Peace

До сега търсих! Може би трябваше по-рано да погледна отговора тук!
Благодаря😄

# 118
  • София
Здравейте,
това много ме изненадва- аз имам доста покупки от Нотино и не ми се е случвало подобно нещо. Да не би просто продуктът да е с променена опаковка? Тук много хора се съмняват в продуктите, които получават, но често се оказва, че или не знаят какво точно са (искали) поръчали, или продуктът е променен, друга версия и тн. Просто ми изглежда странно такава фирма като Нотино да си позволи да продава фалшиви продукти- и въобще който и да било сайт, дори и не с тези мащаби, не би искал да си загуби репутацията според мен. Опитахте ли да го върнете?

Здравейте!
Знам, че си има тема за Нотино, ще напиша и там! От няколко години използвам Clinique коректор и много го харесвам! Тъй като напоследък нямах време да стига до физически магазин, реших да го поръчам от сайта. Нищо общо, обаче с оригиналния! И като качество и като външен вид! Жалко, толкова време пазарувам от тях различни неща, но факт е, че откакто станаха Нотино качеството им доста падна, а цените много се вдигнаха.

# 119
Не са станали Нотино сега. По цял свят е Нотино фирмата и трябваше да стане и тук.
Аз се изненадвам, че все още нямат реални магазини тук. В чужбина мисля има.

Общи условия

Активация на акаунт