Азиатска козметика и грим 6

• 46 183
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
 Замислих се от тези разкази за пъпки.
Пак ще напиша за пачовете със сьомга на еvenlip, вече кутията почти към края при редовна употреба поне един път дневно имат доста изразен опъващ ефект, почти изчезват бръчиците от околоочния контур, макар че съвсем леко подпухване има, кожата  изглежда някак напомпана. Но 2-3 дена да не ги слагам и всичко това поизчезва.

# 346
Замислих се от тези разкази за пъпки.
Мм, какво се замисли?
Зари ти нямаше ли също реакция към ферменти, или не съм запомнила добре?

Забравих да пиша:на мен почти всичко от ЧП ми пристигна.Вчера взех и едно комплектче на Lanaige с нощната маска Lip и едни балмове.Снощи намазвам мен и детето, сутринта ставаме и при нея страхотен резултат, устните меки,възстановени,няма грам кожички и сухо, при мен съвсем леко омекотяване.Много ми хареса като усещане маската, обаче пак съм изтеглила късата клечка и не ми действа на 100%.Така че пак ще напиша,всичко е проба-грешка, няма гаранция че един и същи продукт ще повлияе на двама човека еднакво.

# 347
Да, от есенцията на бентън, още на първото намазване и я зарязах. Категорична съм, че е от нея, защото като вкарвам нови продукти винаги първо ги ползвам самостоятелно.
Blush: замислих се, че ако ми излязат ще ми е в повече, не стига борбата с бръчките, а и пъпки

# 348
Blush: замислих се, че ако ми излязат ще ми е в повече, не стига борбата с бръчките, а и пъпки
Еее, ама те затова корейците са измислили 10-12 стъпки, има място от всичко да намажеш Satisfied
Дано не ти излизат.
Значи правилно съм ги заподозряла тез ферменти.Мерси.Ще пробвам още веднъж и ги зачертавам.
А пак така като обрив ли беше?

# 349
Еее, ама те затова корейците са измислили 10-12 стъпки, има място от всичко да намажеш Satisfied
Дано не ти излизат.
Значи правилно съм ги заподозряла тез ферменти.Мерси.Ще пробвам още веднъж и ги зачертавам.
А пак така като обрив ли беше?
Даам, капризна работа са явно. Моя приятелка ги ползваше успоредно с мен, при нея също се получи обривче, след като ги спря се изчисти.

# 350
  • София
За първи път я виждам тази марка,къде я гледаш?

В Roserose 

# 351
Мишел, при мен май няма реакция към киселините (поне за сега), но аз много внимателно и бавничко работя с тях Simple Smile Интересно ми е като включа сего по-активно серума с ниацинамид, дали няма да имам реакция. Както е казал поетът "Поживьом увидим".
За пъпките - точно това коментирах, че вече в благодарение на братята корейци се случва на 3-4 месеца да се пробва някоя около цикъл (или тумъч шоколад Grin) и гледам да я убия още в зародиш.

# 352
Viola и Blixa, благодаря ви и на двете. Моите две гадини избиха в крайна сметка и ако видите какви рани си направих.. Confused След измиването се омазах обилно с Центела есенцията на Елизавека, изчаках да изсъхне и пак. Ще си взема още нещо с Центела, хвърлила съм око на един серум на Пурито отдавна. Не мога да повярвам, че се боря с пъпки на дърти години. Joy Изключих четири продукта днес и ще видя следващите дни как ще се повлияе кожата ми.
Мишел, на Ленейж маската за устни също слабо ми влияе. Определено ми поомекват устните, но не съвсем. Отдавах го на мой тик от дете, да си хапя устните (понякога си пускам кръв), но може би на всеки различно действа. Открих обаче, че маслото от Карите (с което си правя маска на косата), оказва много до то влияние на устните ми. Не стават напълно меки както ми се иска, но по-добре от маската. Иначе на Lanaige нощната маска за лице ми се отразява много добре.

# 353
Като обрив едни ситни пъпчици. Знам си, че на някои кремове ми реагира кожата и от доста време нови неща така пробвам, на почистено лице без нищо друго една нощ и то си показва.

# 354
Даам, капризна работа са явно. Моя приятелка ги ползваше успоредно с мен, при нея също се получи обривче, след като ги спря се изчисти.
Хм, при това положение да отписвам ли и околоочното на Бентън с ферментите?

За първи път я виждам тази марка,къде я гледаш?

В Roserose 
Изглеждат добре по описание.

IceIce ако са рани, центелата няма да помогне.Вземи един салицилов спирт от аптеката и ги мажи 2 пъти дневно.
Виола така и трябва с киселините-бавно.Аз нещо те изпуснах, кой серум с ниацинамид си взела?

# 355
IceIce, на Purito buffet-а предполагам? Хубав е, аз го мажа и около очите Simple Smile
Преди години от облизване и хапане една зима така си бях разранила и напукала устните, че направо кървяха. Оправих се с една "бабина рецепта" . Първо хубаво почистваш с домашен захарен пилинг-захар, някакво базово масло (кокос, зехтин, кайсия...) и наколко капки лимон, а аз добавях и малко мед, и капка лавандулово ет.масло. Мажеш и лекичко търкаш над мивката, след което изплакваш с хладка вода. Подсушаваш, намазваш много обилно с меден вазелин и лепваш отгоре едно найлонче за поне 15-20 минути. После забърсваш излишното и веднага се усеща разликата. Прави се 2 пъти дневно.

michelle, на Garden Of Wisdom взех за проба. После открих и корейски варианти, така че  ако се спогодим по- нататък ще пробвам и от тях.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 21:54 от Viola Tarakanova

# 356
  • София
Маската на Ланиеж и при мен е допълваща грижа. Не е уау, но омекотява.
Устните ги ексфолирам (домашен пилинг с мед и захар, четка за зъби, ексфолиращи падове, абе както дойде) и у нас като се сетя, мажа с кокосово масло. Но това, което обърна играта е Абел Роял на Герлен. Крем е и след като хубаво попие, мажа по-мазен балсам. Оправиха се и сега само поддържам. Слагам и вит. С серум върху тях, понякога и охладена есенция.

# 357
Скоро гледах някакъв стик  ексфолиант за устни, но не мога да се сетя къде го мернах. Ползвали ли сте такъв?

# 358
Скоро гледах някакъв стик  ексфолиант за устни, но не мога да се сетя къде го мернах. Ползвали ли сте такъв?
На Диор имам такъв стик,слаба работа.
взех преди месец един японски ексфолиант от йесстайл,уж с изцяло хранителен състав,тоест даже става и за ядене,обаче на първо пробване ми се видя и той слаб.
Най-доброто на което съм попадала досега е на Лъш Lush-в МОЛа на Цариградско имат магазин.

# 359
Открих го Etude House - Melting Chocolat Lip Scrub Stick #Milk Chocolate
https://www.yesstyle.com/en/list.html?q=lip+scrub&bpt=48

Общи условия

Активация на акаунт