Азиатска козметика и грим 6

• 45 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Първите ми 2 поръчки от yesstyle дойдоха феноменално бързо и с третата греда от 12.11.18 няма нищо. Първо слипинг маска не беше наличен, чакаха го за да зовършат поръчката, после на 19.12 ( уж )са го шипнали и още няма нищо. Писах им вчера и си чакам обратната връзка.

# 706
после на 19.12 ( уж )са го шипнали и още няма нищо. Писах им вчера и си чакам обратната връзка.
А защо не си погледнеш проследяването?
Те едва ли знаят повече от това което ще изпише от тракинга.
От 19 дек. е напълно възможно още да не е дошла,все пак имаше забавяне по празниците,но би трябвало до 1 седмица да дойде.

# 707
Blue, Benton fermentation lotion няма. Simple Smile Продуктът е Fermentation Essence и е FTE - ползва се като първа стъпка след измиване преди тониците.
Околоочните пачове в хладилник ли ги съхраваш преди ползване?

Моя грешка - лосионът е Benton, Snail Bee, High Content Lotion. Наистина след серумите го усещам по-добре.
Пачовете - да, в хладилника са. Но може би и аз ги държа прекалено дълго на лицето  Flushed

# 708
  • София
YesStyle са нагли да изберат такъв начин на доставка и то на тези цени, на които предлагат стоките.
Пратката ми беше в пощата.
Като тракинг на БГ пощи излизаше, че е доставена в моя клон (даже и гишето пишеше), но след 2 часа системата нещо прави и дава статус, че не е възможна доставката. Пакетчето си стоеше в клона и кротичко ме чакаше. Служителката каза, че при нея излиза също като с променен статус ("влиза и излиза от системата"), каквото и да значи това. На пакета милият търговец не е написал телефона ми, защото от пощата не рядко ми и звънят за доставки. Моите пощальони засега са много съдействащи и мили.
Всичко е наред, но по съвет на Мишел, наистина ги траквайте и на двата сайта - на холандските, и на нашите пощи.
Пакетирането на стоката също не е така пунктуално и хубаво като на Джолсе и Розата - просто увити в пльокащ найлон, без да са в транспортна кутия.
Занапред само с много ниски цени, намаления и отстъпки ще ме убедят да пазарувам пак от тях, т.е. в много краен и неустоим случай Simple Smile

# 709
Единственото предимство на йесстайл е голямото разнообразие на марки, но си е скъп сайта.

# 710
Harpalike, от Yesstyle пазарувам заради голямото разнообразие от марки (плюс японските), но има смисъл само на намаления и при ползването на личните мембършип отстъпки, и реферали. И на мен последната пратка ми беше в пликче (?!) и телефона никъде не го пишеше, затова го добавих към адреса. Проследявам пратките в този комбиниран тракер, който бяха публикували в темата https://www.17track.net/en Дава обединена информация от холандски пощи и бг пощи.

Blue@ , лосионите се ползват на стъпка moisturizer самостоятелно или в комбинация с крем.
Пачовете явно не са твоя продукт, защото се е случвало да заспивам с моите за часове без някакъв негативен ефект. Ползвай ги на бръчките на челото и назолабиалните.

# 711
  • София
viola, пропуснала съм, че има комбиниран тракер. Записвам си го някъде. Чакам още една пратка, защото не успях да устоя на Benton.

Мисля да се заредя със витамин С серум, който да ми стигне поне до ранна есен (т.е. поне още едно шишенце, защото имам един неотворен). Сега е студено и температурите няма да му повлияят при транспортиране. Лятото не бих рискувала да поръчвам.

# 712
Harpalike, можеш ли да споделиш любим продукти с витамин С и на студено ли се съхранява ?

# 713
Поръчката от розата от намалението на IUNIK пристигна за по-малко от седмица?! Направо ме изненада в гръб GrinGrin

# 714
Harpalike на мен винаги отгоре ми е лепенка на холандците с имената и адреса, а на обратната страна е на йесстайл с пълни данни ,вкл.телефон, обикновено не ми звънят от пощата, независимо откъде е пакета.

Аз не мога да се оплача от сайта, даже ми се извиниха с 5 долара бонус защото не можеха да ми доставят едни японски неща.Айхърб едно време бяха така, всички пратки отиваха в Холандия и оттам ги разпределяха по европейските страни та не се учудвам.

Обаче Розата ме разбиха, поръчка от 24.12., на 25 ми пратиха мейл че са я шипнали и аз мислех че се бъзикат,не знам работят ли пощите на тези дати, но вчера пакетчето беше в нашия клон.

Да, в Yesstyle цените са бая солени. Дано да им направят някакво намаление по-сериозно някой ден Simple Smile
И Ника ги хвали, и Мария Серт, мисля че и при англоезичните съм ги засичала. Маските са собствена марка на много известен салон за красот в Сеул.
Вярно,сега погледнах, а BANOBAGI са на пластичната клиника.Все едно, и двете марки са ми интересни и ги дебна на прИмоция.Но първи в списъка ми бяха jayjun и сега им се радвам.

# 715
  • София
Тук доста сме ги коментирали двата продукта с витамин С - единият е Mentholatum - Rohto Melano CC Concentration Measures Essence. Него не съм ползвала, защото нямам проблем с чувствителна кожа и стандартните серуми са ми ок.
И вторите са на TIAM. Единият вариант е My Signature C-Source, а другият My Signature Red C serum. В момента ползвам вторият и ми харесва. Лесно се нанася, стабилен е, работи в насока освежаване на тена, по-бързо избледняват зачервявянията от старите пъпки. Луничките също много избледват и вече никакви ги няма Sad (аз си ги харесвам). Моята кожа е светла и много трудно минават такива зачервявания - имах едно, което две-три години ми вадеше очите, но вече го няма. Не е много чувствителна кожа и е свикнала с киселини.
Витамин С серумът се държи в хладилник, в кутията, плътно затворен. Обикновено трае около 3 месеца. В ревютата четох, че червеният серум е по-стабилен и има по-дълга трайност от класическия (C-Source).

# 716
Ау Виола , супер че и на Iunik са пристигнали нещата, утре ще отида да проверя.

# 717
Момичета ползвали ли сте нещо с бета глюкан, заглеждам тези, попрочетох нещо оттук оттам, по описание гледам са за суха кожа, та ще се радвам ако имате наблюдения за тези съставки.
http://www.nowzenith.com/iunik/iunik-beta-glucan-daily-moisture-cream-60ml.html
http://www.nowzenith.com/iunik/iunik-beta-glucan-power-moisture-serum-50ml.html

# 718
Момичета ползвали ли сте нещо с бета глюкан, заглеждам тези, попрочетох нещо оттук оттам, по описание гледам са за суха кожа, та ще се радвам ако имате наблюдения за тези съставки.
http://www.nowzenith.com/iunik/iunik-beta-glucan-daily-moisture-cream-60ml.html
http://www.nowzenith.com/iunik/iunik-beta-glucan-power-moisture-serum-50ml.html
Серумът чакам аз,мисля че и други го поръчаха.Виола?

# 719
Ще чакам отзиви от вас за тях.
От този сайт поръча ли вече някой.

Общи условия

Активация на акаунт