Азиатска козметика и грим 6

• 45 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, в бютинет имат ли пратките проследяващ номер? Или нямат, или аз не се ориентирам добре в сайта..

# 61
Искам да ви попитам кодовете по-горе дали са от йесстайл, т.нар.  Rewards Code with your friends.
Ползвах кода по-горе ще е много хубаво ако можем да си го ползваме взаимно и да получаваме още отстъпки.
Моят код е QDRQL8

# 62
Момичета, в бютинет имат ли пратките проследяващ номер? Или нямат, или аз не се ориентирам добре в сайта..

Има- избираш K-Packet при check out.

https://www.beautynetkorea.com/shopinfo/Shippingpolicy.html

# 63
Здравейте, искам да си поръчам от Jolse 2 неща за малко над 30 долара. Тъй като не се обсъжда директно в темата моля ако някой е имал задържани пратки от сайта да ми пише на лично.

# 64
  • София
Вчера и днес ползвам IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum. В началото се притесних, понеже кожата ми е реактивна към вит. С, но съдържанието му е едва 12% , 70% прополис и останалите с някакви други благинки. Консистенцията е леко мазна, попива много бързо и не оставя никакъв филм върху лицето. Имам друг прополис на друга фирма и той е значително по-мазен. На мен са ми необходими минимум 3-4 капки. Шишето е стъклено, пипетата удобна, леко изкривена в долния край, изобщо изглежда луксозно .....

# 65
emy_emy, можеш ли да я сравниш с LGH или TSW прополисовата ампула? Какъв е другия ти прополис?

# 66
  • София
emy_emy, можеш ли да я сравниш с LGH или TSW прополисовата ампула? Какъв е другия ти прополис?

Нямам ги тези двете ампули за които говориш
Имам тази DAYCELL - Re,DNA Propolis Ampoule 15ml, тя е по-плътна, мазна и тежка. Докато  IUNIK е изключително лек като продукт. Сигурно и 10 капки мога да сложа от него без да утежни кожата, но някъде четох, че трябва да са 2-3 ....

Определено ми се иска да пробвам и тези двата IUNIK Beta Glucan Power Moisture Serum  и IUNIK Black Snail Restore Serum, като клоня повече към охлювния.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 13:51 от emy_emy

# 67
И аз съм ги загледала тези двете плюс прополисовата е като свърша наличните сигурно ще взема от тях.

# 68
LGH е по-добра от IUNIK.
И двете ми попиват веднага,но LGH е една идея по-богата, по-омекотяваща и не лепне като си пипаш лицето.IUNIK дава малко повече гланцираност, обаче има лека лепкавост известно време,но наистина съвсем лека.
Аз лично IUNIK няма да повторя,но LGH бих взела отново,често в йесстайл излиза на 10 долара.

И аз съм си харесала Бетаглюкановата ампула за бъдеща покупка.Охлюва го имам, но ще го отворя като свърши прополисовата ампула.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 15:16 от michelle_ma_bell

# 69
Вчера и днес ползвам IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum. В началото се притесних, понеже кожата ми е реактивна към вит. С, но съдържанието му е едва 12% , 70% прополис и останалите с някакви други благинки. Консистенцията е леко мазна, попива много бързо и не оставя никакъв филм върху лицето. Имам друг прополис на друга фирма и той е значително по-мазен. На мен са ми необходими минимум 3-4 капки. Шишето е стъклено, пипетата удобна, леко изкривена в долния край, изобщо изглежда луксозно .....
И аз чакам тази ампула. Хидратира ли кожата?
LGH leegeehaam , ли е!

# 70
Да, искаш ли линк на прополисовата?

# 71
Да, искаш ли линк на прополисовата?
Да, благодаря ти! Днес прекалих но деня все още не е приключил Satisfied

# 72
https://www.yesstyle.com/en/leegeehaam-grow-vita-propolis-ampoul … ml/pid.1065937931

Аз от снощи съм замислила маските на Jumiso от stylekorean,че са намалени.Още им се чудя.Някой да ги е пробвал?

# 73
https://www.yesstyle.com/en/leegeehaam-grow-vita-propolis-ampoul … ml/pid.1065937931

Аз от снощи съм замислила маските на Jumiso от stylekorean,че са намалени.Още им се чудя.Някой да ги е пробвал?
Сега е US$ 11.48, ще я поръчам да я пробвам и нея.

# 74
Сега е US$ 11.48, ще я поръчам да я пробвам и нея.
Ами ако ти се чака-изчакай да пуснат някакъв код, въпреки че до 15 дек.няма да имат,защото вместо код са намалили експресните доставки.

Виола ,ти ли беше споменала че разтваряш пачовете за очи? Почти ми свършват тези на Elra story и сега се сетих да пробвам,въпреки че ми е малко като серум втора употреба.От снощи съм ги сложила с топла вода и си стоят неразтворени.

И малко оффтопик, но не разбрах защо не пазарувате декември месец?

Общи условия

Активация на акаунт