Азиатска козметика и грим 6

• 45 680
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Ловеч
Много благодаря!
Ще ги погледна. А серумът на Benton с екстракт от охлюв добър ли е? Търся нещо, което да поддържа влагата в кожата и като превенция против първите белези на стареене.

# 496
Хубав е, по-хидратиращ от есенцията, но като всеки продукт с основна съставка охлювен муцин, които е един вид хим.ексфолиант, трудно ще поддържа влагата в кожата. Той не е хидратиращ, а насочен към борба с възпаления, за заглаждане на релефа, избистряне на тена, третиране на следи от акне и тн. Овлажняващите съставки са съпътстващи и го правят мек и доста универсален като продукт Не съм го ползвала самостоятелно, а като част от комплексна грижа е страхотен.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 02:04 от Viola Tarakanova

# 497
  • София

В момента в roserose има някои много добри предложения в секцията 2018Best

https://www.roseroseshop.com/sales/2018-best

Сърбят ме ръчичките да си купя нещо ......
Някой да е ползвал колагеновия крем ..[BERRISOM] Collagen Intensive Firming Cream?
Имам тонера, но все още не съм го ползвала, понеже имам 3-4 отворени ....

# 498
Emy_emy, не си сама и аз съм напълнила две кошници и се въздържам, обаче тонер трябва да си взема, че отворих последното шише. Чудя се дали да не взема на mentholatum някой от трите вида или някой друг. Бях се спряла на червената им антиейдж серия, но прочетох едно ревю, че е доста тежка и се  разколебах малко. Гледах 2-3 от хвалените в темата, но в момента никъде не ги намирам на добра цена.
Препоръчайте ми нещо, че ми е трудно, да не награбя няколко.

# 499
  • Prismatica Aerie
Другия продукт, който според Rene е с  подобно действие (но мнооого по-добър и чист състав) е Manyo Factory Bifida Ferment Complex.
Tози ми е в уочлиста в ибей и ще е първата ми покупка за новата година Simple Smile

Зари, на база скромните ми притежания - Klairs Supple Preparation Unscented Toner, PURITO Centella Green Level Calming Toner,  iUNIK Rose Galactomyces Essential Toner,  Pyunkang Yul.

# 500
  • София
Зари, аз ползвам ISNTREE Hyaluronic Acid Toner , PURITO Centella Green Level Calming Toner и Pyunkang Yul и трите ги харесвам, два са с ХК, пуритото е с центела и в сутрешната и вечерната грижа задължително ползвам два от тях.. ХК и центелата. Леки са, попиват бързо, ползвала съм и BENTON Snail Bee High Content Skin(Toner) и той ми харесваше.
Нямам нищо с киселини и се чудя на това SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

# 501
Момичета, препоръчайте ми продукти в борбата против бръчки. Не мога да се ориентирам въобще, имам чувството, че на всеки корейски продукт пише moisture, moisturising и т.н. Какво трябва да търся изобщо в описанието?

# 502
Както няма да пазарувам, да ви питам за всеки случай...
Колко е доставката от roseroseshop? Вероятно зависи от теглото? Сравнима ли е с beautynetkorea?
 Че ако направя регистрация отива коня у ряката.

# 503
Сърбят ме ръчичките да си купя нещо ......
Преди Коледа си пуснах 2 поръчки и си мислех че ще са последните за тази година.
Оттогава имам поне още 7 Head Band

На IUNIK в момента са супер цените в Розата и отнесох Бетаглюкановият серум и разни други нещица.
Догодина въобще няма да пазарувам.Край.

Колко е доставката от roseroseshop? Вероятно зависи от теглото?
От теглото зависи.
Няма как да ти кажа фиксирана сума,но по-малко от 5 долара не съм плащала.

# 504
Pyunkang Yul  отдавна се каня, но все го изпускам като е на добра цена, май пурито ще поръчам.

The ant is...
същите са долу горе цените на доставките в розата като в бютинет, до половин кг е мужду 7 и 8 долара и после почва да ти качва на всеки добавен продукт.

# 505
Аз в момента ползвам червения mentholatum вечер. Единствено мога да го сравня с Pyunkang Yul, който ползвам сутрин. И двата ми попиват веднага, ползвам го и на една, две, дори три стъпки - зависи как си усещам кожата. Не го усещам тежък и кожата ми се чувства отлично. Уточнявам - на 42, комбинирана към мазна, много плътна и нечувствителна кожа, боря пигментни петна, признаци на стареене, лекото отпускане на контура и пори.

# 506
И как го направихте това с въздържането Thinking Аз влязох в розата само да погледна с кода на Neulii какво се случва и без да искам направих 2 поръчки. На IUNIK 2 серумчета, малко маски, плюс слънцезащита за $3, пачове... 
А нищо не ми трябва Sob

Изпратиха ми код за почистващите падове на Neulii. Нямам представа дали е за всички, но не пречи да се пробва. SURVEY1203 дава 5000 вона, тоест към 4.5 долара отстъка.

# 507
И как го направихте това с въздържането Thinking
Ей това искам и аз да знам.Явно ще трябва да си закалявам волята следващата година Satisfied
Но пък имам оправдание че няколко неща ми свършват и освободих място в шкафа.

# 508
Но пък имам оправдание че няколко неща ми свършват и освободих място в шкафа.
Хих, аз смених шкафа с по-голям Satisfied
btw, замислям се да си купя като корейките  мини хладилник за козметика. Някой има ли наблюдения по въпроса?

# 509
btw, замислям се да си купя като корейките  мини хладилник за козметика. Някой има ли наблюдения по въпроса?
Много са сладурски,но малки.За мен са безмислена покупка,но пък ако те кефи ....

Шкафчето не го сменям,положението и без друго е извън контрол, ако е по-голям,не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт