Азиатска козметика и грим 6

• 45 674
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
А какво мислите за минералното масло? Ибягвам го, но четох и, че има различни видове и може и да не е чак толкова лошо и не знам вече...
Питам заради маските на Apieu, пробвах шоколадовата и ми хареса, лека е и с много приятен аромат на мляко с какао, но като погледнах състава- минерално масло на челна позиция. И сега се чудя дали си заслужава да поръчам пак.

# 646
А какво мислите за минералното масло? Ибягвам го, но четох и, че има различни видове и може и да не е чак толкова лошо и не знам вече...
Питам заради маските на Apieu, пробвах шоколадовата и ми хареса, лека е и с много приятен аромат на мляко с какао, но като погледнах състава- минерално масло на челна позиция. И сега се чудя дали си заслужава да поръчам пак.
Предпочитам минералното масло пред силиконите,но мисля че си е до кожа.
За тази цена има сто други видове маски без минерално масло, не знам защо ги заглеждате въобще.Аз имам няколко,подарък към поръчки но не съм ги отваряла още.

Виола не ги ли стържат тези белези с някакъв лазер? Май нещо такова ми се върти че съм чела.
Забравих снощи за ретинола, http://jolse.com/product/nightingale-c-toning-sleeping-mask-100m … p;display_group=1
това ми харесва въпреки че не е в правилната опаковка за такъв продукт.
При корейците май няма голям избор,не съм ги проучвала още,но по-скоро бих си взела нещо от айхърб, имат и достатъчно ревюта техните неща.

# 647
    Viola Tarakanova,опитвам се да се справя с тези досадни  петна,но е доста трудно,за момент леко избледняват,после пак отново се появяват  WhistlingМиналата зима мазах с Аерол-ефект-много слаб,тази зима ходих веднъж на химичен пилинг и след него ползвам серума с плодови киселини на Талодерма-ефект-задоволителен. Ще пробвам сега с корейската козметика,има още време и се надявам да постигна резултат.

С вашите препоръки тук си поръчах доста неща и мисля да си спретна следния график за грижа на кожата:
Вечер:
-почистване на лицето с бъбъл пяна на TONYMOLY
-ексфолиране с падове-GILBON
-маската CORSX
-есенцията NACIFIC
Сутрин:
-почистване с пяна
-серум с витамин С -TIAM
-слънцезащита spf50 -A'PIEU
-ВВ крема на Missha
как ви се струва,добре ли е горе-долу така да протече терапията,или бъркам нещо?
/10-степенната грижа от първа страница,просто не е за мен,нямам нужното време и нерви,иначе добре би било Blush/

# 648
Céline, пробвай с микродермабразио /има и домашен уред/ и задължително слънцезащита, дори да отидеш до близкия супермаркет се мажи.

# 649
Céline, пробвай с микродермабразио /има и домашен уред/ и задължително слънцезащита, дори да отидеш до близкия супермаркет се мажи.
     T.E.S.,имам го уреда,и  него ще го включа Laughing ,само не знам  с кое-с витамин С,или с есенцията на NACIFIC? Rolling Eyes

# 650
     T.E.S.,имам го уреда,и  него ще го включа Laughing ,само не знам  с кое-с витамин С,или с есенцията на NACIFIC? Rolling Eyes
Това е уреда за домашно ползване - диаментено микродермабразио не се ползва с продукти, а на суха и напълно чиста кожа/без нанесени продукти/, а ти може би имаш прадвид уреда със светлини?
Такъв /или подобен модел/, който е за мезотерапия.
https://www.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-R … .0.58cd4c4dop6icL
С втория можеш да ползваш серуми, който да вкарваш в кожата.

# 651

Това е уреда за домашно ползване - диаментено микродермабразио не се ползва с продукти, а на суха и напълно чиста кожа/без нанесени продукти/, а ти може би имаш прадвид уреда със светлини?
Такъв /или подобен модел/, който е за мезотерапия.
https://www.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-R … .0.58cd4c4dop6icL
С втория можеш да ползваш серуми, който да вкарваш в кожата.

Оооооо,да,грешка! Simple Smile имам шпатулата и мезотерапията,нямам микродермобразио,но ще погледна и за него Thinking
    Ти имаш ли го,доволна ли си,и мислиш ли,че си заслужава да се купи,при положение,че имам по-горните две?

# 652
Доволна съм от диамантеното, защото помогна за премахването на петънцата и дори когато имам позавехналъ пъпчици напарво го изсушава и те падат без да остава белег. Мезотератията и дермабразиото са съвсем различни като приложение, с двата уреда и корейската козметика ще постигнеш отлимни резултати. Провери диамантеното откъде може да го вземеш по-евтино. Моето е от емаг на черен петък не се сещам вече за цена, но не беше 169лв.

# 653
Catalano, nowzenith имат и магазин в ибей, но цените май излизат същите.
Миналата седмица си взех пратка от iherb, пристигнала в страната на 17ти декември ,така че имай търпение. Покрай празниците има доста забавяния.

Скрит текст:
Всъщност за сега съм много доволна от ниацинамида на GoW, и от азелаиновата киселина също, но просто трябва да ги ползвам по-внимателно. Подцених, че все пак са си силни и в цялостната схема с корейската грижа, киселини и ниацинамида, който е навсякъде, явно ми дойде в повече. Сега прилагам азелаина локално, а ниацинамида го добавям към цика крем и нямам никакъв дискомфорт, лющене, зачервяване и тн.

VeryZen, предпочитам продуктите, които ползвам да нямат спорни съставки,  но не е такава голяма драма, особено пък за маска. Не бих взела цяла кутия, въпреки че са прилични като ефект, абсолютно съм съгласна с мишел, че за тази цена има много по- хубави и то без минерално масло Simple Smile

Мишел, не знам дали може с лазер. Моята дерматоложка каза,  че в моя случай с филър се прави запъване. Две от дупките се оправиха с корейското ( и преди това със синята орхидея на Gurlain), но на челото и на скулите има само подобрение, но си личат ако се загледаш. Нищо, като тръгна да се боцкам и опъвам ще ги оправя и тях. Сега са ми против уроки  Grin
Поръчала съм си ретинолов серум точно от iherb- уж по-щадящ, а и Maria Sert го похвали. Ще го видим, като дойде.

# 654
Кой е ретиноловия серум от iherb?

# 655
Момичета, някоя ако е ползвала Holika holika pig nose clear blackhead 3-step kit..(ама много са им дълги имената на тези корейските продукти бе), моля да ме светне как се ползва, че явно са нужни разяснения. Пробвах снощи и нищо не се получи. Не че имам кой знае какви черни точки де, ама поне една да изкара.. Четох, че преди втората стъпка носът се мокри, което аз не направих. Затова ли не ми се е получило според вас? И изобщо каква е идеята с мокренето? Thinking

# 656
реших да пробвам този супер коментиран тоник https://www.stylekorean.com/shop/some-by-mi-aha-bha-pha-30-days- … r-2ea/1531118657/
ако не ми хареса, 2-рото ще подаря.
Днес го поръчах и се надявам на бърза доставка Simple Smile

# 657
Момичета, някоя ако е ползвала Holika holika pig nose clear blackhead 3-step kit..(ама много са им дълги имената на тези корейските продукти бе), моля да ме светне как се ползва, че явно са нужни разяснения. Пробвах снощи и нищо не се получи. Не че имам кой знае какви черни точки де, ама поне една да изкара.. Четох, че преди втората стъпка носът се мокри, което аз не направих. Затова ли не ми се е получило според вас? И изобщо каква е идеята с мокренето? Thinking
Мокри се, за да залепне лентичката, така се активира „лепилото”.

# 658
Здравейте!
Похвалиха ми от няколко места този серум:
https://www.ebay.fr/itm/ELIZAVECCA-Acide-hyaluronique-de-control … Mei-/312327433858
Цената от този линк е най-ниската, която изобщо срещнах в нета. Дали имам основание да се притеснявам относно качеството?
Това ще ми е втора стъпка към корейската козметика. Преди време съм ползвала BB кремчета, но в един момент ги зарязах.

# 659
Кой е ретиноловия серум от iherb?

Скрит текст:
Advanced Clinicals, Retinol Serum, Anti-Wrinkle. По руските форуми много го хвалят, а те като цяло са със светла, фина и реактивна кожа, плюс са претенциозни Grin . Реших за проба да е това, защото с всички намаления и кодове е на много добра цена, и ако не се спогодим поне няма да ме е яд.
https://iherb.co/rjuKvdL4

Четох, че преди втората стъпка носът се мокри, което аз не направих. Затова ли не ми се е получило според вас? И изобщо каква е идеята с мокренето? Thinking
Задължително се мокри, защото така става залепянето. То е нещо като маска в сухо състояние, която трабва да се навлажни, за да залепне и да издърпа мръсотиите после.

Някой пробвал ли е REAL BARRIER Cleansing Oil Balm?
Скрит текст:

kokona24, няма съмнения за оригиналността. f2plus1 е голям продавач, с висок рейтинг и е ибей магазина на сайта beautynetkorea.

Общи условия

Активация на акаунт