Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 405
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
Мамо Моник, ЧЕстит Рожден Ден на патерици- много да те радва твоето слънчице, а вие да го зарадвате с едно братче като решите Simple Smile

Аз като работеща мама мисля, че разделите с децата са по- трудни за нас майките, отколкото за мъниците. като се върнах на работа той беше на 9 месеца, но не съм съжалявала и за секунда за решението си- мен ме притесняваше, че няма да има такава нужда от мен, но мама си е мама, дори и на работа.

Аз има на кого да го оставям, но въпреки това смятам да го пусна на ясла от септември- ще пробваме първо за 2 -3 часа на ден докато свикне, а в ной- големия студ ще си стои в къщи с мен и бебето

Ние сме много изостанали с ваксините- не са ни били тази с 3-те шарки. утре мисля да го заведа 

Благодаря за пожеланията, Tedulina  и ЦвететУ! И баща ми се обади днес да ми честити  Mr. Green

Цвети, как ще го пуснеш септември като няма всички ваксинации? На нас ни казаха, че това е задължително. И на нас ни липсват полио-капките и ДТК-то... Притеснявам се, че трябва да ги сложим набързо.

И аз мисля, че за мен раздялата ще е по-трудна, отколкото за Габи...

# 256
последзната, която сме му били е трето ДТК- утре ще направим шарките, доколкото знам после трябва да се чака месец до капките- ами как-отиваш и говориш със сестрата, казваш й как стоят нещата, че ще ги направиш и ако е разбрана- няма проблеми- както в нашия случай- ако не - ще трябва да си седи в къщи, но няма да съкращавам сроковете между ваксините- доколкото знам трябва да се направят и изследвания за глисти- някаква скоч проба и не знам си какво си- утре ще питам джи пи то + васерман на един от родителите

# 257
  • София
Добре дошла на Вилъоне! Относно ортопедичните обувки, ние имаме вече около4 години " Стаж" в тази област с баткото.То обувки ли не правихме, стелки ли не носихме, но........аз специално не виждам някъкъв ефект.Може би не сме постоянни, пък и детето се оплаква,че не му са удобни и така я караме.Сега сме ршил да му направим коркови стелки, които не се деформират от носен и държат свода изправен.Това последно ни посъветва Драганов( водихме го и при него).При него се дава поръчка и се звемат размери .
Това е което мога да те посъветвам.Между другото аз много съм писала по тази тама във форума, но има и процедура по здравна каса , с която се полагат безплатен чуфт за година на дте обувки или стелки.И това сме се възползували и то 3 години, защото обувките хич не са евтини.А стелките са около 15 лева- коркови или силиконови.
Нашия тате хвана някъкъв гаден вирус и вече 3 дни е с висока Т, разстройство и главоболие.Какво ли не пихме вече, дано утре е по-добре, че незнам как ще опазя децата вече.

# 258
Здравейте и от нас!
Вече сме си у дома и аз не мога да вляза в ритъм, днес цял ден чистя и разопаковам багаж.
Всичко беше страхотно в БГ, успях максимално да си почина, свекито излезе златна жена.
Имам много да ви пиша, но сега нямам време, влязоха само да ви кажа, че сме на линия вече. Само да ви кажа, че наш Дани вече е получил място в яслата и ни очакват. В понеделник ще отидем да видим как стоят нещата. Малко ми дойде като гръм от ясно небе, защото не очаквах толкова рано да стене, казаха ни, че чак октомври ще започнем, а те още юли са ни пратили писмото за уведомяване, сякаш не съм подготвена психически. Но да сме живи и здрави, колелото се върти, няма как.

Целувки на всички и пак ще ви пиша.  Hug

# 259
Добре завърнали се на Мама Веси! Честито на Дани за яслата! Нека добрите новини за всички мартенчета не спират!
И аз взех да се замислям за работа, съответно за ясла на Марти. Дори днес ходих на интервю за позиция в банка. Опит - неопит. Каквото стане. Здраве да е. Всичко опира до късмет и връзки. За Марти имам няколко варианта, ако ме одобрят.

# 260
Zdraweite i ot nas.Dobre do6la na mama Vesi.Dano ne preboleduva6 za balgaria kakto az 4e vse oste me ma4i misalta kolko hubavo mi be6e tam.Bravo i za iaslata.Az za sega milia Viki da ia gledam oste edna godina i sled tova iskam da se zapi6a da u4a za pomo6tnik na zabolekaria.Sega mi se e padnalo da se radvam na dezata si i iskam da se vazpolzvam ot vseki moment.Batkoto v ponedelnik zapo4va u4ili6te i ste mi lipsva,mnogo mi pomaga deteto.Oste malko ste me iztraete s tazi latiniza,okaza se 4e zariadnoto na laptopa se prezakalo.Da vi se pohvalim izlezna ni 14 zab(ku4e6ki).Ina4e zapo4na da stava edna barborana niama spirane.Pove4eto ne6ta oste ne i gi razbirame ama ste doide i tova vreme.Ina4e zapo4na da kazva mnogo,vij,dajd,haide,ela,dai,jessi(imeto na na6eto ku4e),aek(aleks ).Dosta oste ima ama niama da vi zanimavam....Tova e za sega ot nas
Jegite ne ni vliaiat na apetita hapvame si dosta,no za garne ili toaletna ne iskame da 4uem.Rev.goliam i sled tova var6i rabotata v pampata.Dano skoro doide i tova vreme.Vie mamita kak se spraviate s mal4ov4ite za hodeneto do toaletna?

# 261
  :bouquet:Mamo Vesi da ti e jiv i zdrav rojdennika i mnogo radosti da vi sazdava i da vi slu6a!!! smile3542 newsm59 newsm67 newsm18

# 262
  • София
Мамо Веси, да ви е жив и здрав баткото, много радост да ви носи и да му е успешна годината  party023

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ!
ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ, ПОСЛУШЕН И ДОБЪР УЧЕНИК!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm59  Gift Gift

# 264
Благодаря ви милички Heart Eyes! Кога станаха 6г. направо ума ми не го побира, но няма как. Днес ще пропуснем партито, ще го правим другата седмица, че не искам да е в къщи, а нямаше как да резервираме детския клуб от Бг.

Благодаря ви отново, трогнахте ме!  bouquet

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 13:18 от Mama Vessi

# 265
  • Варна
Честит Рожден Ден на Тони и от мен!   bouquet
Да расте здраво и щастливо дете! Hug

# 266
Честит рожден ден на Тони, много да слуша мама и само да  я радва! Добре дошла мамо Веси- усещаше се липсата ти- радвам се, че сте си починали и че в къщи са ви чакали добри новини

аз вчера водих Ран и най- накрая му сложиха ваксината за трите шарки- няма никакви реакции за сега, дано не се появят, че много ме бяха наплашили с тая ваксина, че се разболявали децата и тн - но от нашите мартенички слава Богу никой не се е оплакал. След месец на 11 септември слагаме и капките дано е здрав и айде на градина още на 12 -ти септември. Ще походи месец докато още съм на работа пък после ще видим- по- вероятно е отново да сме си в къщи заедно - важното е, че ще имаме резервен вариант и че си пазим място за  детската градина- не знам как е по другите градове, но тук е страшно- ако искаш хубава градина трябва да си подадеш молбта в първите часове на първия работен ден на новата година и се получава куриоза, че в 4 сутринта на 2 януари има опашка от 40 човека, заредили кажи речи през градината още от полунощ- поне така е в нашата градина- добре, че успяхме да се класираме

# 267
Привет на мамите и от мен Laughing Мамо Веси да ти е жив и здрав малкия, голям рожденик  bouquet все така да ви радва и за напред Laughing Да бъде все така жизнерадостен и добър ученик. Виждам че сме имали и рожденичка наскоро да е жива и здрава mama monik, да си най добрата мама и съпруга Hug
Цветету а ти как си, расте ли коремчето? как я караше сега в тия жеги? Ран слуша ли те подготвихтели го за новия член на сем-вото Laughing    

# 268
Уф, да ти кажа установих от личен опит , че зимната бременност е за предпочитане. Иначе съм добре- вече придобих "китообразна" форма и Момичил ме бъзика, че вече трябва да си припомня  кит-ския език Simple Smile имам контракции, но така беше и с Ран. На него няма как да му обясним, че ще има и друго човече в къщи- не разбира-. говорим му, ама дали схваща нещо не знам- научил се е да ми гали коремчето да вика бе-бе, но съм сигурна, че не осъзнава какво точоно прави Simple Smile

# 269
Не е за бременеене хич през лятото, и аз така си мисля. Ама всичко си е съдба - когато стане.
Вчера бяхме на разходка в Каварна, а днес на Златни пясъци. Утре пристига братовчедка ми на гости, ще ходим заедно на концерта на Планета вечерта. Във вторник идват моите родители и ще останат до края на седмицата. Така че, живот и здраве няма да сме сами и ще ни бъде весело.
Мартин стана много забавен напоследък, постоянно иска да го закача някой, и той се превива от смях. Дърдори непрекъснато някакви бебешки език, и аз повтарям, той след мен. Друса дупе, като чуе музика по улиците и хората го гледат и му се радват. Май ще е мюзикфен като баща си и танцувален като майка си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт