Аз като работеща мама мисля, че разделите с децата са по- трудни за нас майките, отколкото за мъниците. като се върнах на работа той беше на 9 месеца, но не съм съжалявала и за секунда за решението си- мен ме притесняваше, че няма да има такава нужда от мен, но мама си е мама, дори и на работа.
Аз има на кого да го оставям, но въпреки това смятам да го пусна на ясла от септември- ще пробваме първо за 2 -3 часа на ден докато свикне, а в ной- големия студ ще си стои в къщи с мен и бебето
Ние сме много изостанали с ваксините- не са ни били тази с 3-те шарки. утре мисля да го заведа
Благодаря за пожеланията, Tedulina и ЦвететУ! И баща ми се обади днес да ми честити
Цвети, как ще го пуснеш септември като няма всички ваксинации? На нас ни казаха, че това е задължително. И на нас ни липсват полио-капките и ДТК-то... Притеснявам се, че трябва да ги сложим набързо.
И аз мисля, че за мен раздялата ще е по-трудна, отколкото за Габи...
! Кога станаха 6г. направо ума ми не го побира, но няма как. Днес ще пропуснем партито, ще го правим другата седмица, че не искам да е в къщи, а нямаше как да резервираме детския клуб от Бг.