Радвам се, че снимките са ви харесали
Мамо Strumpf, нас никой не ни е питал дали сме кръстени или не, та не мисля, че това има някакво значение, важно е кръстника на детето да е кръстен.Разгледах снимките на Дани, Марианака и на Елица - големи сладури са всичките. Яна също много обича да яде череши, но аз им махам костилките и ги давам на парченца, че като гледам как излизат, явно не ги дъвче много, много
Вече имаме 9 зъба и сега нови 2 избиват, та е все с пръсти или биба в устата. Вчера Яната имаше имен ден, а след месец пак
.... кой кат нея
Вечерта ни дойдоха кумовете на гости, заедно с техните 2 момченца. Едното е 4 месеца по-голямо от Яна и снощи проведоха първата осмислена игра. Момченцето лапаше едно рингче, а Яна му го вземаше от устата, после малкия лапаше друго рингче и чакаше Яна да го вземе.... и така докато свършиха ринговете. После Яна започна да му ги връща един по един, обаче се намеси баткото и събра играчките. Аз максимално се изкефих, защото досеги не бях виждала Яна да проведе съзнателна игра с друго дете. Контакта с децата винаги е бил само за да си вземе някоя играчка.Установявам, че малката не обича да пие прясно мляко - нито Нестле Джуниър, нито детското мляко Мy Day. С триста зора понякога успявам да и дам поне 100-ина грама, а това е твърде малко. Гледам да компенсирам със сирене, ама не знам дали е достатъчно. Иначе и кисело мляко яде, ама пък не и давам всеки ден. Вярно е, че все още суче, но става дума за 1 или 2 пъти на нощ и като цяло няма как да и се съберат 500 гр. мляко на денонощие. Както се вижда с отбиването още сме доникъде. Една нощ отказах да и дам и рева 2 часа, докато не стана на нейното. Въобще зор ще е... пък и аз съм в дилема - хем ми се ще да я отбия, за да мога да я оставям спокойно на бабите и да отидем на море или където и да е, хем сегашното положение не ми пречи и съзнавам, че така е по-добре, защото все пак поема някакво мляко, дори и да не е много, пък и нощем и сутрин заспива веднага.
Толкова засега от нас. Целувки на всички!
Нашата мома в 8 часа е на крак и вършее из къщи.
Днес се "пренесох" на асфалтираните пътечки в къмпинг Нестинарка и "видях" хапващите под тополите хора и малките сергийки с плодове..... Голяма носталгия ме гони
.
. Важното е все пак, че си с близките си
. Секрети от носа вече няма, поне не навън. Охххххххххх, писна ми вече да се влачим по кабинети
. Искам си здраво детето. Иначе слава Богу е жизнен и енергичен. Само това че кашля след сън и като се замори, но преди тази кашлица я нямаше, искам пак да я няма.
ако е така.А ешерихията казаха че може да е от храна (например от салам или кремвирш).Направо не сме на себе си.Правим всичко възможно да свалим температурата и не става.И гърлото и е чрвено и с гной...