Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 451
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас с Марти!
Нашето гости на баба в ГО приключи и от днес сме си в къщи при тати. Като слизахме от колата и тати излезе да ни посрещне, сякаш го беше забравил, нямаше го оня ентусиазъм, с който се отправяше преди към тати и радостните възгласи ТА ТА. Но един, два дни ни трябват и ще влезем пак в крак. Почивката при моята мама мина чудесно, само дето беше ужасно горещо.
Дано вече няма болни мартенички и всички да играят и бръщолевят на воля.

# 106
  • Габрово
Някой от вас ще ходи ли на протеста утре?
Мисля да отида.Дано успея.
Не можах да те видя-беше ли там? newsm78

Не за съжаление Embarassed.Мишо спа много лошо тази нощ и ми заспа в 9ч.Едва го събудих да обядва.А,таткото е на работа и нямаше на кого да го оставя.

# 107
  • Варна
В петък ходихме на алерголог. Изписа му противоалергични сиропчета и сега от 1-ви пие от тях. Доста си поспива, един от страничните ефекти и днес от обяд до сега не е спрял да "мели", все нещо в устата трябва да има. Единия сироп повишава и апетита. Даже изяде една бисквита и половин кайсийка  Shocked, това за него е много сладко наведнъж. Дано да се отвори за плодове най-накрая  Praynig.
Иначе и при нас стана голяма жега, макар да сме в къща и по принцип да е по-хладно. Вече не му слагам чувалчето като спи, даже онази вечер спа само по боди без да го завивам. Падна едно въртене в кошарата едно тряскане на главата в таблите и решетката  Confused и всичко това спейки, но беше много топло  Crazy.
Днес се опитва да захладнее, един вятър излезе и ще ни се размине разходката  Tired.

# 108
Аз ако завия Ран- няма да спи изобщо! за това като е по- хладно, както днес му обличам тънка пижама, но с дълго ръкавче и краче. А през жегите миналата седмица- само по боди- сложа ли дори чаршафче и започва да се върти и буди...

мами, кажете какво мислите за сиропчетата Киди- мисля да купя на Ран, че се опитва да ми прокашля нещо.- пу-пе- дано не се разболее

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 17:18 от Цветина

# 109
Цветина,
аз давам профилактично Киди на Марти и съм доволна от него. Предписа ми го педиатърката. Давах 10 дни по една лъжичка, почивка 10 дни и пак 10 дни прием. Един месец прескочих и сега мисля пак да дам.
И Марти спи отгънат почти цяла нощ. Само докато го завия и милия усеща. Обличам го с боди потник или пижамка с къс ръкав.
Тедулина, дано Иси си повиши и апетита и имунната система с това сиропче.

# 110
а какви са тези сиропчета Киди? че от тия  ветровити разходки през последните два дена все се притеснявам да не настине малкия, както ми киха на често newsm78 само за кашлица ли са?
Вечер Вики спи отвит Rolling Eyes ако го завия се събужда или си се отвива сам.Спи по боди с къс ръкав или боди потник.

# 111
ами това е сиропче- витамини- дава се профилактично- за подсилване на имунната система- поне аз така си мисля Simple Smile

# 112
  • София
Нашата педиатърка ни изписа "Герисан". Пише, че е билков сироп за подсилване на имунната система. ПИе се при вирусни инфекции и простудни заболявания. Аз и го давам и когато е здрава. Струва към 4-5 лв и се пие по една лъжичка на ден. Може да попитате за него в аптеките. Дара не възразява да го пие за разлика с антибиотика. Сутрин и вечер се борим с баща и за да го изпие пустия му антибиотик  Sad

# 113
Привет и от нас!
Толкова се молих за хладничко, най-после се чуха моите молби. Е, не исках чак такива бури, но то след тия жеги май си е напълно нормално.
При нас всичко е наред, тръпнем вече за тати, който идва в четвъртък. Дани е много добре, станал е такъв бандит, че да видим как ще го умиряват в яслата на есен, ще има да пердаши исландчетата.
Иначе имаме голям напредък. Тия дни започна да ми казва когато ще ака, идва при мен и започва да пъшка и посочва памперса. Проблема е в това, че човека не ще да седне на гърнето, просто ме осведомява какво ще прави. Прави ми впечатление, че понякога започва да си дърпа памперса отпред пак с опит да ми каже нещо, ама само ъ-ка. Мислех си дали е възможно да ми казва, че има пиш. Мисля като се преместим при свеки да я накарам да го пробва за гърнето, тя поне има опит 25г. в детска ясла, все ще измисли как да го заболамоса.
За бибата, си я търсм като отче наш, но още не мисля да го отказвам и аз съм на принципа, щом я търси, значи има нужда от нея. Все пак толкова дълго ги кърмихме, може още да имат потребност от нея.

Аз да ви кажа какъв ужас изпитах по време на съботната буря. Бяхме на морето на влата на нашите. Толкова мрачно стана изведнъж, чак шубето ме хвана. Започна леко да превалява и аз излязох да прибера хавлията на Дани и пред погледа ми се наби един стълб, също като торнадо, което растеше непрекъснато и стана 5 пъти по-глямо от това на снимката. Такъв страх изпитах, направо се паникьосах. Нашите започнаха да ме успокояват, че до нас няма да дойде, ама той страха си свърши работата. Въпреки това успях да го снема, макар и малко трудно да се вижда. А майка ми друга луда хукна да му прави снимки, но малко неуспешни излязоха. Сигурно това чудо е стигнало южмото черноморие и е направило поразиите.
След това такава буря стана, светкавици, гръмотевици, Дани страшно много се уплаши, имах чуството, че отгоре нас падат. Дано нямаме повече такива преживявания и на никого не ги пожелавам.

Целувки от нас. Hug

# 114
  • Габрово
Мамо Веси и аз се радвам на разхлаждането,че вече бях взела да изнемогвам.Като гледах репортажите от морето и мен страх ме хвана.Живяла съм 3 години във Варна и знам какво е буря край морето.
Днес водих Мишо на консултация и реимунизация.Тежи 11,600 кг. и е 84 см.И той като Дани е голям бандит,лошото е,че пердаши и мен  #Cussing out.

Джуджанка,дано Дари се оправи бързо и скоро да не се налага да се "борите" с антибиотика.
На Мишо профилактично му давам  Мултивитамол,на "д-р Тайс".Педито каза,че ако ще ходи на есен на ясла е хубаво да пие някакъв имуностимулатор/предварително/.

# 115
да бе, какво става незнам ама природата яко ни се е заканила нещо newsm78 какви са тия бури, страшна работа Rolling Eyes Ние другата седмица се каним на море да ходим и то точно в Созопол където картинката се страшна #Cussing out дано всичко се оправи навреме защото не ми се мисли каква почивка ще изкараме, особено както ще сме с малкия Rolling Eyes 
Тези сиропчета за имунитета, нали мога да си ги взема без рецепта от педи?

# 116
  • Paris
Мами, някоя от вас кърми ли, и до кога смята да го прави? Аз мисля до 2 поне, доколкото това зависи от мен. Писва ли ви на моменти?

# 117
Уау!!!Аз успях  само 9 дни втория път. Sad

# 118
Мамо Веси, аз се успокоявам, че буйните деца са уж по- умни... пак поредната глупост.. Simple Smile
защо не го пробвате дани на дъска на тоалетна- ние така процудираме с Ран- той преди сядаше на гърнето като се събуди и си вършеше работите обаче от 2 седмици не ще и да го чуе- обаче на дъската не протестира- само, че се върти назад да пуска водата, но поне за сега вършим работата, където трябва- но в никакъв случай не може и да става въпрос да си казва- надявам се, че скоро и това ще се случи

аз кърмих до 1 година и почти 2 месеца и мисля, че е достатъчно- тежеше ми вече, но все пак съм бременна и може би за това- а пък откакто спряхме -спи като пън нощем!!!

# 119
Ура! Имаме си 2 пробили кътника горе!!!  newsm44

Зъбопаузата е преустановена .  Grinning  Сега разбирам защо е била кисела ....ама аз като не съм познавач , мислех че трябва да избият горните 4-ри и тогава кътници..... Mr. Green
С новите 2-а  , зъбите й са 6   Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт