Много щастие и успехи в личен и семеен план !
. 
Решила съм на 03.07 точно когато Вики става на годинка и 4мес. да му подстрижа къдриците
Ох, хич неискам плачеми се чак, такива къдрици има детенце ама неискам да го мъча вече в тия жеги

,непризнава баби дядовци че даже и баща си неще понякога, а само мен
Ето снощи излязохме с моя мъж и извикахме свеки да го гледа,обаче малкия неискал да спи почнал да се сърди да реве, търсил ме в стаите и накрая тя ми се обади и аз се прибрах и го преспах
Незнам какво да си мисля вече излизанията ни са рядко защото той все реве, свеки почва да се притеснява,че все реве при нея. Виктор не е свикнал с никого освен с нас това е ясно ама докога ще е това? все се успокоявам че е период някакъв ама...
, то нещо не отминава тоя период а по лошо става.Затова питам има ли и други мами с мойте грижи?

!
. Яде само краставица като пресен зеленчук и това е.
. А това за яслата, поздравления!
. Това е обикновенно когато съм недоспала и неотпочинала. Не че имам време за почивка, но поне гледам да си поспа вечер към 8ч. Едно слабо кафе сутрин също има ефект
.
.
От емоции и нови преживявания...
Правихме и снимка на дробовете. 3 седмици мъки и лекарства и почти сме стигнали до пневмония. Сега ще пием антибиотик 10 дена. Егати тъпия месец. Добре, че свършва вече. Добрата новина в цялата ситуация е, че ми дойде на гости лелята от Червен бряг и няма изненади
Правихме и снимка на дробовете. 3 седмици мъки и лекарства и почти сме стигнали до пневмония. Сега ще пием антибиотик 10 дена. Егати тъпия месец. Добре, че свършва вече. Добрата новина в цялата ситуация е, че ми дойде на гости лелята от Червен бряг и няма изненади

едно за мен , едно за нея.
.