Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 447
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
Честит Роцден ден , misholina !!!
Много щастие и успехи в личен и семеен план !   bouquet

# 91
  • Габрово
Честит рожден ден, Мишолина!
Желая ти много здраве,любов и само приятни емоции!!!
Наздраве!

Да се похвалим и ние с нова прическа, нула номер, чиста работа. Много е сладък, ама хората го гледаха малко странно.Що така?!
Хич да не ти пука!Мен ме гледаха много странно като бях с такава прическа.И аз мислех Мишо така да го подстрижа ама го е страх от машинката.

Мамо Веси и аз се измъчвам с тези жеги и ниското си кръвно.Уж пия много вода,айран, не излизам много по слънцето ама май няма много ефект.Ходя като пияна  #Cussing out.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 20:37 от ivap

# 92
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Мишолина и от мен!!!    bouquet
Да си винаги засмяна, весела, щастлива и разбира се здрава   bdbaloni

Честито и на новоподстриганите. И ние трябва да свършим тази работа, ама аз нещо все се офлянквам   Grinning

# 93
Честит рожден ден, Мишолина! бъди жива и здрава и обичана мама и съпруга  bouquet
 И ние напарво едва издържаме в тия жеги ако нее климатика няма да можем да дишаме чак #Crazy Решила съм на 03.07 точно когато Вики става на годинка и 4мес. да му подстрижа къдриците ooooh! Ох, хич неискам плачеми се чак, такива къдрици има детенце ама неискам да го мъча вече в тия жеги Tired
Колко мартенчета вечер заспиват с биберон залъгалка? почвам да си мисля че без нея може и да не заспи малкия, хубавото е, че само вечер си я търси и знае че като я лапне и трябва да спи. Искам вече да я махна ама засега опитите са без успех newsm78
И от друго да ви се жалвам,Виктор неиска да стои при никого вечер Sad,непризнава баби дядовци че даже и баща си неще понякога, а само мен #CrazyЕто снощи излязохме с моя мъж и извикахме свеки да го гледа,обаче малкия неискал да спи почнал да се сърди да реве, търсил ме в стаите и накрая тя ми се обади и аз се прибрах и го преспах Rolling Eyes.Като заспа пак се върнах в заведението но след два часа малкия се събудил и като я видял че като ревнал, ама такъв рев че почнал да хълца и свеки пак звъни да се прибирам и така... Tired Незнам какво да си мисля вече излизанията ни са рядко защото той все реве, свеки почва да се притеснява,че все реве при нея. Виктор не е свикнал с никого освен с нас това е ясно ама докога ще е това? все се успокоявам че е период някакъв ама... newsm78, то нещо не отминава тоя период а по лошо става.Затова питам има ли и други мами с мойте грижи?

# 94
  • Варна
Честит Рожден Ден на Мишолина!   bouquet  bouquet  bouquet
Да си много обичана и винаги щастлива!  Hug

Да се похвалим и ние с нова прическа, нула номер, чиста работа. Много е сладък, ама хората го гледаха малко странно.Що така?!
И да се оплача, това дете не хапва плод, ама никакъв. Имали и други мартенички като нас? Весело лято на всички от сърце!!!
Честито за прическата Simple Smile!
И моя сладур не яде плодове, всъщност никога не ги е искал. Когато трябваше да го захранвам с плодово така и не успях. Отказах се, той ще си каже като му се яде. Предлагам, но засега без успех Sad. Яде само краставица като пресен зеленчук и това е.

джуджанка, дано малката се оправи скоро, че е много неприятно детенце да е зле Sad. А това за яслата, поздравления!

Mama Vessi и ivap, истината е че освен течности и нуждата от почивка си казва думата. И аз понякога имам кризи с ниско кръвно и е ужас  Tired. Това е обикновенно когато съм недоспала и неотпочинала. Не че имам време за почивка, но поне гледам да си поспа вечер към 8ч. Едно слабо кафе сутрин също има ефект  Peace.

malka s4etkа, откакто се е родил мъника само една вечер сме излизали с мъжа ми. За годшнината от сватбата. Иначе все с нас и то преди 21:30ч сме си у дома. Няма как няма кой да го гледа. А това, че иска теб... ако свекърва ти има възможност да го гледа понякога през деня за да свикне, може би вечер няма да е чак толкова трудно.  За биберона, какво да кажа. Вечер не заспива с него, но сега го мъчат зъби и през деня заспива с биба, вечер ако се размрънка пак му го давам  ooooh!.

# 95
Благодаря за хубавите пожелания, много мило!  Flutter

Малките госпожици на близначе и джуджанка да оздравяват скоро...

Много се радвам, че е петък; тази седмица беше много заета за цялото семейство: Мариана тръгна на "ясла" - въпреки, че не е точно това - една леля гледа нея и още две деца (на 16 и 18 месеца).  Има държавна програма, която се занимава с регистрацията на тези жени - та повечето са с някакво образование, минали са курсове/някакво обучение за работа с деца. Водим я в нейната къща; там се хранят (дава ни да видим менюто за седмицата), спят следобед (има 4 креватчета), много играчки. Води ги навън и по разни сбирки с други деца. Мариана ходи с желание; и вика на лелята "баба" - а ние не сме и превели какво значи, да не се обиди лелята. Сега чакаме да видим какво ще се случи с говоренето - за пръв път има някой който и говори само на английски. Другите деца също бръщолевят...Връща се много изморена  Sunglasses От емоции и нови преживявания...

А аз се съсипах от пътуване и командировки: бях в Аликанте  (Испания) за един ден и във Виена за два.  Сега просто и двете искаме да се наспим...

За свикването с детегледачи: стана постепенно. Идва жената един-два пъти, преди да се наложи да излизаме, стои час-два, играят си (ние сме там, ама си вършим друга работа; опитваме се да не сме в стаята). Другият път пак - идва по-рано, за да не се налага да си прехвърляме Мариана на вратата, и в един момент ние тръгваме. Казвам и "чао", целувки, и т.н., ама след това не се връщам няколко пъти, даже и да съм забравила нещо. Да идва бабата по-често, да си играят.

# 96
  • София
Сега се връщаме от доктор  Cry Правихме и снимка на дробовете. 3 седмици мъки и лекарства и почти сме стигнали до пневмония. Сега ще пием антибиотик 10 дена. Егати тъпия месец. Добре, че свършва вече. Добрата новина в цялата ситуация е, че ми дойде на гости лелята от Червен бряг и няма изненади  Crazy
Пожелавам на всички здрави дечица и много усмивки!   bouquet Heart Eyes

# 97
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 98
  • Sofia
Сега се връщаме от доктор  Cry Правихме и снимка на дробовете. 3 седмици мъки и лекарства и почти сме стигнали до пневмония. Сега ще пием антибиотик 10 дена. Егати тъпия месец. Добре, че свършва вече. Добрата новина в цялата ситуация е, че ми дойде на гости лелята от Червен бряг и няма изненади  Crazy
Пожелавам на всички здрави дечица и много усмивки!   bouquet Heart Eyes

Много неприятно.... дано Дара се оправи бързо и няма повече усложнения.
А за лелята не полагате ли грижи да идва всеки месец, та така си се притеснила?   Wink
Някой от вас ще ходи ли на протеста утре?

# 99
  • Града на Лили Иванова
Здравейте и от нас!Днес водих Влади на консултация тежим 12.500кг и сме високи 81см.Не ни додоха капките против полиомелит,защото било мн.топло.В тези жеги през деня не хапва почти нищо,но за сметка на това вечер и през ноща изпива около 700гр. кис.мляко.Вечер като заспива не иска да го завиваме с нищо ,спи по потник боди.Нека всички болни дечица оздравеят по-скоро и да се радват на горещите слънчеви дни,някъде по морето или балкана.

# 100
eй, дано се оправи джудженцето бързо ...

Мишолина, Честит рожден ден на патерици!!! Много е хубаво това, че говорят на Мариана и на английски и на български- така ще ги проговори и двата без проблем- ще са й еднакви- ние тук ще го запишем живот и здраве да учи език още в детската градина, ама ако се мъчи няма да го насилвам- то си е казано, че на място се учи най- лесно- с уроци е по- гадно

Малка счетка, май всички с малки изключения са с биби- аз даже днес се заканих, че на 1 август я махам, а майка ми ми се накара, че насилвам нещата... и не знам какво да правя- заспива с нея и си я търси- само като го гледа баща ми е неунаваем- ляга си на леглото- слага глава на възглавницата и заспива- няма биба, няма друскане и тн- моя Ран го гледа всеки- нали ходя на работа и е свикнал и с майка ми и със сестра ми и с баща ми- вечер също не протестира. оставяй Вики малко по- често при други хора-но първо през деня- да свиква, че мама си тръгва, ама после се връща. И кажи на свекърва ти да не се шашка- не да го натиска да спи- а първо да му прилъже вниманието - дори ако трябва да си поиграрае с него и после като се умири да го гушне да го приспива- моята също така като изляза  всъседната стая и ме вика след 5 мин, ама моя мъж й обясни как да действа, че аз нали съм снаха... и сега няма проблем

# 101
И аз да си похваля гарджето  Grinning
Днес влизам да се къпя и я оставям в стаята ...излизам от банята и ....тишина, влизам в стаята и що да видя Дариа се качила и седнала на фотьоила и гледа музикален канал ( City) мирно , кротко като голям човек  Laughing
 Като й стане много горещо си вади кърпичка от мокрите и си бърше лицето  Simple Smile
Като яде зрънчо идва и ме храни  Heart Eyes едно за мен , едно за нея.

джуджанка не знам до колко на сериозно приемаш зависимоста ясла- пневмония ......но тук почти всички дечица на нашата възраст тръгнали на ясла минаха през това  Rolling Eyes След което следва няколко месеца в къщи да закрепне оргазнима .......

# 102
  • Габрово
Мисля да отида.Дано успея.

# 103
  • Варна
Аз ходих. Специално във Варна бяхме много малко  ooooh!.

# 104
Не можах да те видя-беше ли там? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт