Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 427
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
tchara какъв сладък къравелко е бил Георги  Grinning
А сега с такава коса ли е или?

А вие нали бяхте занесли апарата на ремонт?!

Книжките и Дариа няма тършение да й ги чета . Иначе тя сама си ги гледа с интерес когато й хрумне .....

# 226
  • The wild, wild west
Майчета,
Като заговорихте за цифровите апарати, та се сетих. Миналата седмица си инсталирахме web camera и сега сме налице с глас и картина и на Skype и на MSN Messеnger!!!  Heart Eyes Та ако някой си пада по тези неща, моля да ни се обади когато е онлайн. Няколко мои съученика ме намериха и не ме оставиха на мира докато не си сложих, та сега и аз съм на въдицата. А брат ми е безумно щастлив, че може да вижда племенника си тъй да се каже почти на живо.  Mr. Green  На Skype съм dolphin72, на другото не си спомням, май е на името на мъжа ми.  newsm78 Включвам се само събота и неделя...  Hug

# 227
Благодаря за хубавите поздрави!!!!  bouquet
Значи.....казва се Мартин (нали сме през март (Simple Smile, роден е на 13.03 в София. Това достатъчно ли е, или трябва още нещо, ако трябва ще напиша, но моля кажете!

Шаркчице, много се радвам, че малкия се разбира добре с новата му компания! Не си се похвалила още с придобивки Flutter ходи ли до магазина, който искаше да видиш?

И още нещо да попитам. Събирате ли се някъде през деня (имам предвид мамите, които живеят в центъра, защото ние почти винаги сме сами и ни е много скучно)?

поздрави за всички!!!!  bouquet

# 228
 semeino_vessi , достатъчно е . Всъщност и без да ви има в списъка можеш си пишеш , както и всички дето имат мартенчета 2005  . Не сме затворено общество , я  .Wink

# 229
ок, 10х, Горска Фея bowuu! Никой не ми каза за полиомелитната ваксина. Слагали ли са на някой по това време? на картона пише 4-ти прием?!? има ли още? май трябва да вида в сайта със задължителните ваксинации newsm78

# 230
ок, 10х, Горска Фея bowuu! Никой не ми каза за полиомелитната ваксина. Слагали ли са на някой по това време? на картона пише 4-ти прием?!? има ли още? май трябва да вида в сайта със задължителните ваксинации newsm78
Да, на нас също ни я сложиха....ама миналия път.
Сега има ваксини чаааак около 22 месец май...така ми се върти в главицата умна.
Весе, ми с тебе не успяхме да се видиме, докато не работех, даже и на кухня не се засякохме.
За жалост.
Иначе на Бианка ще ходя около 10.08-чакам да ми наплатят отпуските за двете предни години.

# 231
Весе, ми с тебе не успяхме да се видиме, докато не работех, даже и на кухня не се засякохме.
За жалост.
Иначе на Бианка ще ходя около 10.08-чакам да ми наплатят отпуските за двете предни години.

еми да, за съжаление, а живееме дето се казва на съседни преки(: здраве да е, ще имаме други възможности да се срещнем.
а за ваксините, то 22 месеца не ечак толкова далече, бе Боби(:
сега ще проверя как точно са ваксините и ще пиша!
доволна ли си от новата работа? Малкия кефи ли се на гледачката?
поздрави  bouquet

# 232
от 22-24-ия месец полиомиелит (втора реимунизация)

до 24-ия месец (не по-рано от 1 год. след ІІІ прием) дифтерия, тетанус, коклюш (първа реимунизация)
Хемофилус инфлуенце, тип Б (първа реимунизация) Tetract-HiB (DTP+ActHiB)
Act-HiB

ето, това намерих, значи има още една ДТК, тя на мен ми е най-притеснителната!
а някой знае ли нещо повече за ваксината по желание срещу менингит? аз знам само, че се слага не по-рано от втората годинка? има ли мами, които мислят да я правят? а, също така знам, че е само срещу един вид менингит-вирусен, ако не се лъжа!

# 233
Ние имаме всички ваксини  от задължителните т.е няма забавяне на никоя .
Остават ни ДТК и 5-та доза полиомиелит . След това са на 6-7 години другите ...

ДТК ще ида в края на август да я сложи на Дариа . Докторицата ми беше каза ,че след като е минала 1 година от посления прием на предната ДТК ( при нас това е на 14.07. мисля...) може да се сложи следващата доза ......Така де аз не искам в тези жеги ваксини и затова като идем за консултацията за 1г и 6 м , ще сложим и ваксина  Wink

Act-HiB(противоменингитна) се чудя , но имаме уговорка с педи като минем задължителния прием пак да говорим  Grinning

напиши в тъсачката на форума ActHiB и ще видиш що полемики има "за" и "против"  Mr. Green

# 234
напиши в тъсачката на форума ActHiB и ще видиш що полемики има "за" и "против"  Mr. Green

Да, ужасно е... не може ли някой да каже на една объркана мама твърдо "слагай" или твърдо "не"...
Педиатърката не смята за нужно. Мисля, да я послушам....

Искам да поканя Мишолина и Чара да се обадят като дойдат до Пловдив, много ще е весело да се видим всички заедно... Даже с Мария (мама на Севда) имаме и други планове свързани с цапа- цапа в топло басейнче на четири малки плувци.  Grinning За един месец съм с друг телефонен номер, звънете на 0887441764  Домашният е същият. Wink До скоро.

# 235
Да, ужасно е... не може ли някой да каже на една объркана мама твърдо "слагай" или твърдо "не"...
Педиатърката не смята за нужно. Мисля, да я послушам....

И аз такъв категоричен отговор исках , но не получих .  Tired
 От личния лекар , който е голям пич и си говорим много , а и има малки деца , разбрах ,че на практика няма такъв щам в България + факта ,че пр . в един клас ако 1 дете е болно , в никакъв случай всички останли няма да заболеят . Болеста била избирателна един вид...

Педиатърката и тя не беше много "за" , но все пак е ваксина "по желание" и в мен остава крайното решение  ooooh!

# 236
Мама моник, непременно ще се обадим; моята жаба, ъ-ъ-ъ, рибка, много обича басейнчета  Party

Пристигаме в събота, и след ден-два (да улегнат емоциите) ще сме готови за приключения. Чара, ти кога си в Пловдив? Метни и ти един телефон на ЛС (не си спомням моя български номер какъв беше; ще си изровя сим-картата преди да заминем и ще ви пиша). Само не знам госпожиците как ще си разделят Георги Joy

# 237
  • София
Никой не ми каза за полиомелитната ваксина. Слагали ли са на някой по това време?

Да, ние я сложихме вчера, за сега няма нежелани реакции.
Act-HiB сложихме преди годинката и  когато мине 1г ще реимунизираме.

Вчера качих Георги за първи път в автобус, беше много впечатлен, не искаше да слиза Grinning
Но аз как се изложих- отивам с 1левче и искам 2 билета, а то билета бил по 70 ст Mr. Green, аз не се бях качвала от последните месеци на бремеността.

Чара, ти кога си в Пловдив? Метни и ти един телефон на ЛС (не си спомням моя български номер какъв беше; ще си изровя сим-картата преди да заминем и ще ви пиша). Само не знам госпожиците как ще си разделят Георги Joy

Със сигурнос в Пловдив сме на 5 и  6, 12 и 13, 26 и 27 август, за 19 и 20 не сум сигурна. А те госпожиците сами ще бягат от него като им дръпне банските по 2-3 пъти Grinning Иначе и с пет мадами и техните майки се е оправял наведнъж: http://www.sabev.net/george/images/314.jpg

# 238
Здравейте на всички мами и мартенички!
Не съм се включвала почти от месец, защото изгоря дъното на лаптопа от гръмотевиците в началото на юли. Доставката на това дъно най-накрая се осъществи и вече сме с комп. Но като гледам, не съм пропуснала много. Всички са на море или гости, така че не ми трябваше кой знае колко време за да ви изчета.
Какво да се похвалим ние - имаме си нова кола - Волксваген Голф 4, кеф ми е да я карам в тези жеги, с климатроник е. И по този повод утре заминаваме на по-дълъг път - до Харманли, на гости на свекитата, за да видят и колата ни. Мартин обаче още не може да свикне с новата кола, не знам - като влезеше в старата и замираше, толкова много му харесваше. А сега горкия, след половин час возене е вече много изнервен. Та утре ще видим.
Миналата неделя го водихме за първи път на плаж, след 5 часа и на него му хареса. Стоя си в басейна, а после на брега на морето. Така изкарахме един час.

# 239
За жалост.

еми да, за съжаление, а живееме дето се казва на съседни преки(: здраве да е, ще имаме други възможности да се срещнем.
а за ваксините, то 22 месеца не ечак толкова далече, бе Боби(:
сега ще проверя как точно са ваксините и ще пиша!
доволна ли си от новата работа? Малкия кефи ли се на гледачката?
поздрави  bouquet
Ами в общи линии да, най-важното е, че го няма предишното изкуствено генерирано напрежение. Поне засега.Но за тези подробности ще ти пиша на СКАЙП-когато се засечем.
Иначе Станислав няма абсолютно никакъв проблем с адаптацията си с гледачката-вика и даже "Даи, Даи"(дари се казва тя). Да са живи със свеки двете, иначе загивам.
Единственото, което не го бива, е яденето на Хер Бебе, ама ще изкарам 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт