Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
А откъде го поръча, може ли линк?

Може ли също да ми препоръчате колаген за пиене, от който сте доволни?
В темата за igerb имаше доста отзиви.Оттам съм си свалила това :
https://www.iherb.com/pr/neocell-super-collagen-c-type-1-3-6-000 … 250-tablets/16589

# 121
  • София
Благодаря!
Намерих и този, препоръчан от дама във форума.

https://www.fhl.bg/products/product/4269/kolagen-pro-aktiv.html

# 122
Аз съм доволна от Колагена на прах с Хиалуронова киселина на Neocell https://www.iherb.com/pr/Neocell-Beauty-Infusion-Refreshing-Coll … 64-oz-330-g/63655
Сега пак го почнах след доста голяма пауза.

# 123
  • в 1001-та нощ
Някой, който си е правил MD кодове да ми каже, надува ли се лицето след тях, за синини ясно че е  до човека, но се притеснявам да не ми ся появят отоци като на устнте като правих.
И още нещо, тази техника дали само с жуведерм се прави или може и с друг филър?

Моето не се наду. Техниката е разработена за Juvederm VYCROSS  - няколко продукта с различни характеристики - например при Voluma има обем, при Volift - не (а при мен той бе приоритетно ползван). Та звиси с какви характеристики ще са алтернативните продукти. Ефект ще има, но няма да е същото.

# 124
На Алисия,Златка Райкова,Мегз,Бони са правени от него,но те имаха гърбици.Определено за гърбици е добър според мен.
Аз не бих съдила за хирурга по известните му пациентки. То е ясно, че при тях дава не 100, а 110%, все пак са му ходеща реклама. Чувала съм, че при безивестни пациентки не се старае толкова. А и от изброените ми харесва само носът на Алисия. При Златка и Бони мисля, че се е получило някакво прекалено изпилване на носовете за тяхната големина на главите. Малко на Волдеморт са заприличали, особено Бони.

# 125
Някой, който си е правил MD кодове да ми каже, надува ли се лицето след тях, за синини ясно че е  до човека, но се притеснявам да не ми ся появят отоци като на устнте като правих.

Моето не се наду. Техниката е разработена за Juvederm VYCROSS  - няколко продукта с различни характеристики - например при Voluma има обем, при Volift - не (а при мен той бе приоритетно ползван). Та звиси с какви характеристики ще са алтернативните продукти. Ефект ще има, но няма да е същото.

да, с Волифт ще ме правят, аз просто се чудих дали и някой по-евтин вариант като Револакс няма да стане, но ще питам там

# 126
За мен Златка Райкова е един от положителните примери на естетичната медицина.  Сравнение с това, което е била, в момента направо е богиня.

a.l.e.n.a, МД кодовете, как се поддържат?

# 127
  • в 1001-та нощ

да, с Волифт ще ме правят, аз просто се чудих дали и някой по-евтин вариант като Револакс няма да стане, но ще питам там

При по-дебела кожа  - може. Моята е много тънка и няма как. Волифт е много пластичен продукт, Револакс е по-твърд и през тънката кожа може да прозира - да е видимо къде е поставян.

# 128
  • София
На Алисия,Златка Райкова,Мегз,Бони са правени от него,но те имаха гърбици.Определено за гърбици е добър според мен.
Аз не бих съдила за хирурга по известните му пациентки. То е ясно, че при тях дава не 100, а 110%, все пак са му ходеща реклама. Чувала съм, че при безивестни пациентки не се старае толкова. А и от изброените ми харесва само носът на Алисия. При Златка и Бони мисля, че се е получило някакво прекалено изпилване на носовете за тяхната големина на главите. Малко на Волдеморт са заприличали, особено Бони.

Има нещо вярно,дам.
Според мен др.Мухамет Дилбер е доста по-добър от др.Джамбазов.
Цената е двойна,но точно пък за нос(и не само за нос де) цена не се гледа.
Интересно ми е на консултацията показват ли снимки  на резултат близък до този който ние бихме получили евентуално.Все пак човек нали трябва да има представа как ще изглежда.А и това е нос все пак,не са устни да се разградят.
.

# 129
Някой слагал ли е Radiesse филър?

# 130
Моля, някой, който е оперирал бюст при доц. Тепавичарова, да ми каже колко излиза повдигане с импланти и дали цените в сайта на Александровска за актуални. Вече минах консултация при Ильо Стоянов, но цената ми се видя доста солена - 14 хил. лева ми иска! Вярно, че трябва и повдигане да се прави, защото след раждане и кърмене положението не е приятно, но не е чак такова фрапиращо увисване. Аз си представях нещо около 10-11 хил. Simple Smile И при Тепавичарова ли са такива цените, че да се подготвя психически? Тя ми е другият избор за хирург и скоро ще отида на консултация и при нея.

# 131
  • в 1001-та нощ
Моя приятелка наскоро се консултира - при нея ще е на два етапа - първо само повдигане - цената е между 5 и 6 000 лв. и после с импантите - между 7 и 8 000 лв.

Има вариант да се хареса и след първата операция, и втората да отпадне.

Ако птозата не е голяма, може да се направи малко обиране само през ареолите, без разрез котва - и да бъдат две оепрации в една на по-ниска цена. Все пак - лекарят трябва да види, прецени, и предложи най-доброто за конкретния случай.

# 132
Ужас. На две отделни операции не бих се подложила. Ильо Стоянова каза, че ще направи повдигането и уголемяването наведнъж. Май ще трябва да прежаля 14 бона.
На мен гърдите ми не са никак големи, даже са доста малки, просто след кърменето са изпразнени от съдържание. И да си направя само повдигане, не мисля, че ще ми свърши работа, защото те просто са празни, трябва да се запълнят с нещо. Аз съм доста слаба и нямам почти никаква мастна тъкан.

# 133
Ами аз повдигане и имплант сложих за 7 хиляди. Резултат за мен е повче от чудесен.
Но не бих се наела да кажа иди еди къде си.
Както много пъти вече сме коментирали, важно е изходното положение. Аз си имах голям бюст и преди. Бях и си останах чашка Ц, само дето сега чашката е пълна и спокойно мога и без нея:) Но върху импланта има моя тъкан, и гърдите са много мекички и естествени.
При малка собствена тъкан, със сигурност резултата ще е различен.
14 хиляди за гърди ми е наистина прекалено висока цена. Не мисля че бих ги дала.
Всеки си решава разбира се.
И всеки лекар има издънки. И най именитите също. Моя позната отива за трета корекция при Георгиев. Не са и никак хубави гърдите с 4 пръста разстояние...

# 134
Ужас. На две отделни операции не бих се подложила. Ильо Стоянова каза, че ще направи повдигането и уголемяването наведнъж. Май ще трябва да прежаля 14 бона.
На мен гърдите ми не са никак големи, даже са доста малки, просто след кърменето са изпразнени от съдържание. И да си направя само повдигане, не мисля, че ще ми свърши работа, защото те просто са празни, трябва да се запълнят с нещо. Аз съм доста слаба и нямам почти никаква мастна тъкан.
Ако гърдите ти не са големи, няма ли да стане само с по голям кубик?
Аз миналата година правих повдигане и имланти при Стоянов. 11500лв ми излезе. 8000 импланти и 3.500 повдигане. Имах увисване 3 степен, бях чашка Б и доста видима асиметрия. Сложи ми различни по големина импланти и сега са съвсем еднакви. Много съм доволна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт