Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • тук-там
За д-р Чолакова - звъннете и по телефона. Приема след уговорка на час. ул. Родопи.

# 346
А къде можем да видим услуги, снимки и цени на нещата, които прави?

# 347

И  аз се опитвам да разбера такива подробностти,но нищо не мога да открия из нета!

# 348
Това повдигане точно ме притеснява, аз само от едната страна заформих. Те не са тон над устната е по-нагоре и в този случай ли се процедира с филър? Забелязвам обаче, че, когато не припалвам и седмица, се изглаждат.

# 349
=Katia.hadzhieva33
Насочих се към Кънев по мнения на познати. Истината е че лично мое мнение на всеки дори при най най добрия да си мобе да стане нещо например белезите да не ти харесват. Консултацията ми мина много добре, лекаря ми обясни всичко много подробно. Остават ми изследванията и да се чуем с него да потвърдим датата. Защото трбва да се съобразиш с МЦ. Но живи и здрави до края на януари дано се похваля със удовлетворен резултат. Притеснява ме упойката честно да си кажа болките не толкова. Минах секцио преди 18 месеца та горе долу съм подготвена.

# 350
  • София
Ох,и мен най-много ме е страх от упойката 😂 Приятелка анестезиолог ме успокоява,че венозната упойка била най-приятна

=Katia.hadzhieva33
Насочих се към Кънев по мнения на познати. Истината е че лично мое мнение на всеки дори при най най добрия да си мобе да стане нещо например белезите да не ти харесват. Консултацията ми мина много добре, лекаря ми обясни всичко много подробно. Остават ми изследванията и да се чуем с него да потвърдим датата. Защото трбва да се съобразиш с МЦ. Но живи и здрави до края на януари дано се похваля със удовлетворен резултат. Притеснява ме упойката честно да си кажа болките не толкова. Минах секцио преди 18 месеца та горе долу съм подготвена.

# 351
Момичета, някакви мнения за д-р Денкова? Правили ли сте някакви процедури при нея?

# 352
  • София
Аз правих корекция на нос при нея,изключително доволна съм и много приятно изненадана,ако трябва да бъда честна. Много мила и внимателна жена,беше подробна и изчерпателна за всичко,което ме интересуваше

Момичета, някакви мнения за д-р Денкова? Правили ли сте някакви процедури при нея?

# 353
Ох,и мен най-много ме е страх от упойката 😂 Приятелка анестезиолог ме успокоява,че венозната упойка била най-приятна
Потвърждавам Mr. Green Ако можех, все щях да спя по кабинетите Crazy

# 354
  • Пловдив

И  аз се опитвам да разбера такива подробностти,но нищо не мога да открия из нета!

Доколкото ми е известно няма сайт. Цените се обсъждат на място, в зависмост от необходимите интервенции/количества може да предложи пакетна цена. Цените са съвсем нормални, даже с тези по софийските клиники - по-ниски.
Добре работи, и освен всичко друго е много приятна като човек.
За Пловдив аз бих добавила и Ива Стоилова - доволна съм от работата и.

# 355
Да, аз правих доста неща и всичко ми беше за пръв път. Имах проблеми с кожата (дехидратирана и излизаха комедони) и отпускания. Правих - ботокс, филър очи и в бузи и волайт. В момента кожата ми е страхотна и всички ми правят комплименти.
Обаче аз ходя при доктор Георгиевски, който е част от екипа на Денкова. Страхотен професионалист, нито една синина не получих.

# 356
Скрит текст:

Доколкото ми е известно няма сайт. Цените се обсъждат на място, в зависмост от необходимите интервенции/количества може да предложи пакетна цена. Цените са съвсем нормални, даже с тези по софийските клиники - по-ниски.
Добре работи, и освен всичко друго е много приятна като човек.
За Пловдив аз бих добавила и Ива Стоилова - доволна съм от работата и.
Благодаря ти,mamaden аз наскоро правих венус вива,но се оказва недостатъчно и след Нова година ми се  иска да си сложа филър тук таме.Ще видим какво ще обсъдим с докторката.

# 357
Да, аз правих доста неща и всичко ми беше за пръв път. Имах проблеми с кожата (дехидратирана и излизаха комедони) и отпускания. Правих - ботокс, филър очи и в бузи и волайт. В момента кожата ми е страхотна и всички ми правят комплименти.
Обаче аз ходя при доктор Георгиевски, който е част от екипа на Денкова. Страхотен професионалист, нито една синина не получих.
В коя клиника работи Денкова?

# 358
В коя клиника работи Денкова?
Има две - една в Оборище и една на Симеоновско шосе. Аз ходя в тази в Оборище. Денкова обаче не знам в коя от двете работи.

# 359
Аз също съм доволна от клиниката на Др Денкова-ботокс и филъри на устни и баркод.

Общи условия

Активация на акаунт