Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 86 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ако 15 годишно момиче има дефект в устните съм твърдо "за" да се оправи. Но ако просто не се харесва... Ами не ми е ок. Днес ще са устните, утре друго. Не, тук не говорим, че хората, които ползват пластична хирургия са грозни. Но една Донатела Версаче е достатъчна за слънчевата система.

# 571
Дали един възрастен индивид е изградена личност , способна да взема правилни решения може да се спори .

Майката е написала че момичето намира устните си за малки .Вие решихте веднага че ще ги напомпа .
Дерматолозите поставят филър на момичета под 18 г , и той е сложен в малки количества .Резултата не се  "набива " в очите , особенно ако има асиметрия на устните  в тази възраст .Или пък устните имат нужда от хидратация   , или са прекалено тънки или след сваляне на брекети .
Не можеш да отричаш нещо без да познаваш в детайли материята и да го казваш от позицията на годините .
Опита не се определя от броя на годините .

# 572
  • София
Ако 15 годишно момиче има дефект в устните съм твърдо "за" да се оправи. Но ако просто не се харесва... Ами не ми е ок. Днес ще са устните, утре друго. Не, тук не говорим, че хората, които ползват пластична хирургия са грозни. Но една Донатела Версаче е достатъчна за слънчевата система.
Аз до колкото разбрах детето няма дефект на устните, ако имаше щях да съм "За" корекция с цел нормален вид. Тук ставаше въпрос, че детето не си ги харесвало, понеже били тънки. Интересно дали ако станат дебели ще й ходят на формата на лицето и тялото й като цяло. Утре като реши, че гърдите й са малки, мама дали пак ще е ок да ги уголеми  Crazy Crazy Crazy А ако реши, че е ниска, мама как ще реши проблема /токчетата не са вариант/? newsm78 Thinking

# 573
Опитът се определя от годините. Но не този с хигургията, а с мисленето.

# 574
Опитът се определя от годините. Но не този с хигургията, а с мисленето.

Единствено с годините се определя професионалният опит .
А това .....с мисленето Laughing...не винаги са определящи големият брой години .Мисленето е умствената работа, резултат на която са впечатления, интуиции и много решения,  и протича тихо в ума ни.Повечето впечатления и мисли възникват в съзнателния ни опит, без да знаем как са дошли там .
И защо е целият спам темата , защото е много по-лесно, а и далеч по-забавно да определим и обозначим грешките на другите, отколкото да разпознаем своите. В повечето случаи ни е трудно да поставим под въпрос онова, в което вярваме и което искаме, а особено трудно ни е, когато ни е най-необходимо да го направим. Можем обаче да извлечем полза от информираните мнения на другите .

# 575
  • София
Те, 14-16 годишните (та даже и 17-18) всеки ден нещо ново не харесват в себе си. Ако тръгнем да им угаждаме на настроенията, далече ще стигнем с корекциите по тях!

# 576
Извинявам се за спама, но не се сдържах...
Хора, гледайте си собствените деца, чуждите деца си имат родители, които си решават сами, кое е добре и кое не за децата им. Какви са тези анализи и залитания в крайности, че и обиди към детето? Жената не Ви е искала съвет дали да й сложи или не, а дали е възможно, дали може да се сложи ХК на момиче в тази възраст.  Това е тема за естетични корекции - не е тема за проблемите на обществоно ни, нито пък за съвети към майките на тийнеджъри как да си възпитават децата.

# 577
Здравейте, искам да си сложа хиалуронова киселина в устните и ботокс на челото. От Бургас съм. Някой да ми препоръча клиника тук и някой чувал ли е за Хелена фейс? Гледам, че много красиви ги правят, но дали е само на снимките така.

# 578
  • София
Какви обиди Ви се привиждат, не знам?! Приятелски съвет на майка към майка съм си позволила да дам, при това съм изключително добронамерена, както към майката, така и към детето.
Хайде, msk-13, по-спокойно! Овладейте си нервите и си гледайте живота!

# 579
Здравейте, искам да си сложа хиалуронова киселина в устните и ботокс на челото. От Бургас съм. Някой да ми препоръча клиника тук и някой чувал ли е за Хелена фейс? Гледам, че много красиви ги правят, но дали е само на снимките така.

Виж в ангел фейс на 19 и 20.01 Балабанов ще е там .
Има страница в Фб да видиш какви резултати споделя .

От Хелена фейс не съм срещала позитивни неща .

# 580
Благодаря. То беше затворено, може би са го отворили. А понеже не съм си слагала досега, дали 1 мл ще ми е много

# 581
Не знам защо си мислите, че поставянето на ХК в устните или подобни интервенции при тийнейджърите се извършват, за да им се вдигне самочувствието или да впечатлят някого. Не сте ли се замисляли, че просто искат да променят част от себе си за собствено удовлетворение? С малка доза хиалурон в устата на плеймейтки ли ще заприличат?

# 582
ето тук може да ги питаш къде ще е :
Линк   

Иначе за мл дали ще е много , всичко зависи от изходната позиция .
Балабанов прави естествено , при него няма гротески.
Бих сложила Теосиал Кис или. жуведерм при него .
Но не и скорошно спряганите Нувия и Априлин .

# 583
  • София
E.l.e.n.a., Попитайте някой детски психолог, за да Ви разясни мисленето на тийнейджърите. Аз не съм специалист, но определено зная като родител, че си променят мненията около 398 пъти на месец и не харесват доста неща в себе си, защото това е период на големи промени при тях и нямат ясно усещане за себе си, както и правилна самооценка как изглеждат и кое как изглежда върху деца.

# 584
Не знам защо си мислите, че поставянето на ХК в устните или подобни интервенции при тийнейджърите се извършват, за да им се вдигне самочувствието или да впечатлят някого. Не сте ли се замисляли, че просто искат да променят част от себе си за собствено удовлетворение? С малка доза хиалурон в устата на плеймейтки ли ще заприличат?

Mask Подобни мисли отразяват начина на мислене и действията на техните автори ( не си струва да се коментира ) .
Аз като майка те подкрепям , още по - хубаво е че споделя и очаква ти да й помогнеш .Най - важното е тя и ти да сте на едно мнение и ако тя нещо не харесва или й създава дискомфорт или пък й пречи да го промени .
Всички крайни и груби коментари просто нямат значение .
Иначе нямаше да водим децата си на лаз.епилация , да се грижим за лицата им и т .н .Те в повечето случаи са по - добре информирани от нас и също имат собствено мнение .

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 17:12 от nkv_sz

Общи условия

Активация на акаунт