Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 425
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Да, може би подходихме малко импулсивно, за което се надявам да не съжаляваме.

# 61
Здравейте, моята сватба ще бъде тде на 05.05.2019 Simple Smile Ще може ли да ми обясните как се прицедира с книгата за пожелания и кутията за пликове? Моята сватба ще бъде без агенция и не съм много наясно с тези неща.

# 62
Здравейте, моята сватба ще бъде тде на 05.05.2019 Simple Smile Ще може ли да ми обясните как се прицедира с книгата за пожелания и кутията за пликове? Моята сватба ще бъде без агенция и не съм много наясно с тези неща.

Щом не ползвате агенция, вашия DJ, а също и фотографа и видеооператора ви, ако са добри професионалисти трябва да ги знаят тези неща и да ви помогнат да си организирате планиране и сценарий на тържеството.

# 63
  • Варна
Да ви споделя нещо забавно 😁 Снощи сънувах че се женим но ДЖят ни така и не се появи и гостите се нахраниха и си тръгнаха ... Явно подсъзнателно вече почвам да се притеснявам въпреки че има още доста време

# 64
Да ви споделя нещо забавно 😁 Снощи сънувах че се женим но ДЖят ни така и не се появи и гостите се нахраниха и си тръгнаха ... Явно подсъзнателно вече почвам да се притеснявам въпреки че има още доста време

Ооо спокойно и аз съм имала странни сънища, че кумувете не си носят кръщелните в църквата, че моя приятел е на фитнес, не е в ресторанта, музиката поздравяват някакъв си, че имал рожден ден 😂😂😂😂! Бях откачила на сън, после така съм се смяла 😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 65
Момичета, извинявайте ако вече има пост по темата. Търся си фризьор и гримьор в София, и тъй като отдавна не живея там, нямам представа! Можете ли да ми препоръчате?
Благодаря!

# 66
Роклята ми дойде Heart Другата седмица ще ходя да я капарирам, голямо чакане падна! Но последния път, когато бях в бутика и мерих рокли, все нея търсих. Всички бяха хубави, но не беше същото и така усетих, че съм я намерила. От бутика съм доволна - обадиха ми се веднага, когато е била доставена роклята, беше след 17:00 часа.
Момичета, какво мислите за този тип прическа, много ми харесва?

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 12:33 от Peoney

# 67
Peoney, прическата е много красива, ще имаш много нежна визия с нея, на мен ми харесва. Честито за роклята, страхотно вълнение е. Simple Smile

# 68
Sunflower92, благодаря ти. Истината е, че аз търся точно такава нежна визия, роклята също е в такъв стил.
Дано се получи прическата. Аз съм с дълга коса, та ще питам фризьорката.
Радвам се, че се срещаме и в тази тема Simple Smile Flowers Hibiscus

# 69
И аз съм тук и там ❤ Ще си вървим заедно

# 70
Ама, разбира се, Quenny! Много е приятно Flowers Hibiscus

# 71
И аз се радвам, че ви виждам тук, момичета, миналата година по това време ме тресяха същите емоции и вълнения. Simple Smile Незабравимо изживяване е този приказен ден! Simple Smile

# 72
    Момичета подарявам си кутията за подаръци , ако на някой му се вписва в темата , пишете ми на лично .                       

# 73
  • Sofia
Момичета, не съм писала от мноого време. При нас положението е следното- запазихме хот.к-с в с.Арбанаси, попа е уговорен, поканихме официално кумовете. Казваме лека полека на приятели. На Коледа ще кажем официално на родителите ни. Нямам търпение, защото като каним приятели 3 само им казваме "моля, не ни пишете във фб и не казвайте на родителите, те още са в неведение". Рокля февруари ще ходя с майка ми да си избирам от Асеновград, смятам даже да не я показвам на ММ чак на сватбата. Simple Smile ДЖ сме го капарирали, фотографа е уговорен. Ииии общо взето всичко друго ще е в движение. Халки ще търсим януари.

# 74

Започваме

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 21:57 от Mimi9999

Общи условия

Активация на акаунт