Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Моята идея е да провериш колко души съставят един симфоничен оркестър и тогава пак да си помислиш дали го искаш.
Явно не съм описала добре какво имах предвид. Търся нещо като флейта и цигулка или цигулка, флейта и виолончело. За първия сватбен танц или като изненада за гостите, нещо в този стил. Някой ако знае музиканти, които предлагат такъв вид услуга може да ми пише.
Мисля, че тук може да намериш нещо подходящо:  http://www.livemusicagency.com/bg/classic#string

# 196
Здравейте момичета, Честита Нова Година на всички Simple Smile

С приятеля ми сме сгодени от 2 седмици и вече започнахме да гледаме различни места за сватба. Идеята ми беше за малка сватба...но май няма да се получи много малка - около 90 човека.И двамата сме от малък град край София, но не искам сватбата да е в София. Идеята ми е или градинска сватба или морска сватба. След като изчетох няколко теми все пак бих желала да ви попитам за мнения за тези места: Приказните градини, Елин Пелин(никъде не намерих информация каква е цената да ги наемеш); Гранд Хотел Поморие (мнения за сватба на тераста); Амая Бийч град Бургас (мнения относно кухнята, понеже на места прочетох,че не била много ок) и Комплекс Марково с. Марково (някой знае ли как правят изнесения ритуал и дали правят някакви отстъпки от цените за нощувка за гостите на сватбата)?

Все още си изяснявам каква точно сватба искам,знам само, че искам изнесен ритуал и след това да е партито. Всякакви съвети и мнения ще са ми от ползва!

Благодаря предварително и хубав ден Simple Smile

# 197
Мои близки се жениха в Приказната градина и доколкото знам от тях цената за наем на мястото е 2000лв. Предполагам знаеш че всичко трябва да си наемете допълнително-маси, столове, кетъринг и тн Simple Smile Мястото е много красиво!

# 198
Здравейте,

Благодаря Ви за информацията и предложените фотографи, веднага ще ги проверя Simple Smile
Пожелавам Ви успешна година

Здравейте, казвам се Валентина и с удоволствие следя темата.

Предстои ми сватба на 24.08.19  в град Русе. Вече сме запазили ресторант и Dj, а в момента търсим и фотограф.Понеже съм от Варна и не съм запозната с фотографите в Русе, бих била благодарна ако ми препоръчате няколко Simple Smile

Здравей, аз също съм от Русе, май месец тази година беше нашата сватба. Нашият фотограф беше Цветомир Цветанов, много е хвален и бързах да го запазя, но смятам, че можех да направя по-добър избор. Чак след като мина сватбата и споделих, че не ми се оправдаха напълно очакванията, чух и други негативни мнения. Ще напиша някои имена, чиято работа гледах после и ми допадна. Simple Smile

Скрит текст:
Мартин Попов
Гроздана Генкова
Явор Седянков
Александър Карчински
Атанас Великов

Разгледай работата им и дано да съм помогнала. Simple Smile

# 199
Здравейте и от мен! Simple Smile И аз от скоро съм сгодена, все още нямаме дата за сватбата, но аз вече избирам място за събитието Simple Smile За момента се интересувам от ресторантите в хотелите Вега и Оливс сити хотел. Не видях някой да е споделял мнение за тях. Та много ще се радвам, ако някой е запознат да сподели своя опит. Предварително благодаря!

# 200
Здравейте,
Благодаря да информацията.

Здравейте, казвам се Валентина и с удоволствие следя темата.

Предстои ми сватба на 24.08.19  в град Русе. Вече сме запазили ресторант и Dj, а в момента търсим и фотограф.Понеже съм от Варна и не съм запозната с фотографите в Русе, бих била благодарна ако ми препоръчате няколко Simple Smile

Ние запазихме Божидар Кръстев от Vonle Art. Мисля, че той е от Русе, въпреки че сватбата ни е в София. Снимките му изглеждат много хубави, надявам се да работи и с нас така Simple Smile Успех с избора!

# 201
Честита Нова година и от мен, момичета! Желая на всички една прекрасна година, изпълнена с много положителни емоции и усмивки, но най-вече здраве за нас и близките ни!
Иначе не мисля, че е рано за рокля. Навсякъде, където ходих да пробвам, се поръчват роклите и отнема около 4 месеца. В повечето случаи може мисля да се купи и мострата, но аз лично не бих. Аз също мислех, че има много време и почнах да търся рокля просто, защото много исках да пробвам и т.н., но се оказа, че съвсем навреме си правя нещата. Около 2 месеца минаха и може би най-накрая ще се спра на рокля тези дни. След това малко преди сватбата ще направя корекции, ако е нужно, ако съм отслабнала или напълняла.
Момичета, а каква ще ви бъде темата на сватбата? Цветове? Аз си имам ангажирана агенция за декорация, но още не съм измислила какво точно искам да бъде.

# 202
Olives sea и аз го бях набелязала, понеже ми хареса интериора и има хотелска част, но така и не отидох да го видя на живо, понеже се спряхме на ресторант преди да стигна до него. Вега го препоръчват доста, ако ти допада интериора. Най-добре е да се иде на място, всеки човек различно възприема нещата.

Ние нямаме тема на сватбата, търсих доста и не видях нищо по-оригинално. Пътешественическа би ни пасвала, но вече сме били на много сватби с тази тема. Иначе харесах звездна тема (например масите с имена на съзвездия, звезден таван, покани в тъмно синьо и звезди), но според мен тя пасва повече на сватба на открито, а ние сме вътре. Поканите ни са основно със синьо и като цяло ми допадат различните нюанси на синьото, та мисля просто да ги комбинирам. Да видим дали ще намеря каквото искаю в сиво-синьо, цветята по-скоро бели и с повече зеленина.

Вие какво обмисляте, @Sisley666 ?

# 203
Днес е първия работен ден в гражданското(Бургас),а за нашата дата вече имаше два заети часа ....побързайте :д

# 204
Решила ли е някоя от вас да няма истински цветя в украсата на ресторанта? Аз обичам страшно много цветята, но като се сетя колко са скъпи тук и колко малко ще видя от тях и как ще изсъхнат бързо и ще се хвърлят, май реших да нямам. Видях една снимка, която много ми хареса - цветна бутилка с лампички вътре и на нея етикет с имената на седящите на съответната маса. Намерих си и такива бутилки. Иначе калъфите на  столовете и панделките са от ресторанта. А пък за младоженската маса не знам какво друго освен цветя мога да сложа? Това са неща, които тепърва ще се уточняват с ресторанта. Освен това имам и проблем с попа. Голям смях. Отказва да ни запише час, защото не сме били на служба и каза да идем някоя неделя. Отидохме, седяхме 4 часа и накрая не можахме да го хванем да се разберем, че имаше 2 кръщенки. А аз вече го писах на поканите, та ще трябва още да го погоним да ни запише. Но всичко друго май ми е готово. Колко време си давате за прическа и грим?

# 205
Моята идея е да провериш колко души съставят един симфоничен оркестър и тогава пак да си помислиш дали го искаш.
Явно не съм описала добре какво имах предвид. Търся нещо като флейта и цигулка или цигулка, флейта и виолончело. За първия сватбен танц или като изненада за гостите, нещо в този стил. Някой ако знае музиканти, които предлагат такъв вид услуга може да ми пише.
Мисля, че тук може да намериш нещо подходящо:  http://www.livemusicagency.com/bg/classic#string
Благодаря, разгледах сайта има точно неща, които търся!

# 206
Има много красиви украси само със свещи и драперия за младоженската маса, може да погледнеш в Пинтерест
Ако ресторантът е красив мисля, че о без цветя може да се получи добре. А идеята с лампичките в буркан е супер Simple Smile
Решила ли е някоя от вас да няма истински цветя в украсата на ресторанта? Аз обичам страшно много цветята, но като се сетя колко са скъпи тук и колко малко ще видя от тях и как ще изсъхнат бързо и ще се хвърлят, май реших да нямам. Видях една снимка, която много ми хареса - цветна бутилка с лампички вътре и на нея етикет с имената на седящите на съответната маса. Намерих си и такива бутилки. Иначе калъфите на  столовете и панделките са от ресторанта. А пък за младоженската маса не знам какво друго освен цветя мога да сложа? Това са неща, които тепърва ще се уточняват с ресторанта. Освен това имам и проблем с попа. Голям смях. Отказва да ни запише час, защото не сме били на служба и каза да идем някоя неделя. Отидохме, седяхме 4 часа и накрая не можахме да го хванем да се разберем, че имаше 2 кръщенки. А аз вече го писах на поканите, та ще трябва още да го погоним да ни запише. Но всичко друго май ми е готово. Колко време си давате за прическа и грим?

# 207
Мирослава, питай флориста/агенцията за сезонни цветя или купи от най-евтините хризантеми в цвета, който ти трябва. Това май е най-икономичният вариант.

# 208
Здравейте момичета, Честита Нова Година на всички Simple Smile

С приятеля ми сме сгодени от 2 седмици и вече започнахме да гледаме различни места за сватба. Идеята ми беше за малка сватба...но май няма да се получи много малка - около 90 човека.И двамата сме от малък град край София, но не искам сватбата да е в София. Идеята ми е или градинска сватба или морска сватба. След като изчетох няколко теми все пак бих желала да ви попитам за мнения за тези места: Приказните градини, Елин Пелин(никъде не намерих информация каква е цената да ги наемеш); Гранд Хотел Поморие (мнения за сватба на тераста); Амая Бийч град Бургас (мнения относно кухнята, понеже на места прочетох,че не била много ок) и Комплекс Марково с. Марково (някой знае ли как правят изнесения ритуал и дали правят някакви отстъпки от цените за нощувка за гостите на сватбата)?

Все още си изяснявам каква точно сватба искам,знам само, че искам изнесен ритуал и след това да е партито. Всякакви съвети и мнения ще са ми от ползва!

Благодаря предварително и хубав ден Simple Smile

Здравейте,
Относно "Приказна градина" аз бях питала преди месец - цената е 2300 лв. с капаро за запазване на датата 50% от сумата. Плюс е, че няма ограничения във времето и доплащане съответно при просрочване. Имайте предвид, че може да срещнете проблеми с намирането на DJ, тъй като там няма условия за техниката им при лошо време.

# 209
Здравейте,
Благодаря много за информацията, на мен много ми допада самата атмосфера, но доколкото разбрах 2300лв е само мястото, а отделно наемаш маси, столове, посуда и разбира се всичко останало като украса. А за DJ не се бях до сетила, че доста могат да ми откажат поради тази причина. Тъй че, май ще отпаднат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт