Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 076
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Разбирам. При нас за църквата беше останал малко късен час, но сметнахме, че трябва да стигнв времето. То толкова неща могат да се объркат, че аз всеки път гледам да не се ядосвам, ако нещо ме става както съм го мислила Simple Smile

И честити халки Wink

# 256
Ние също ще подпишем в съвета само с най-близките в началото на деня. Имаме изнесена церемония в ресторанта с всички гости. Нямаме църква, няма да имаме и "крадене на булката", ще се видим с младоженеца направо в залата Simple Smile. Аз също много държа подписването да е в същия ден.

# 257
Момичета, къде в София гравират халки и сте доволни?

# 258
След като запазихче час в гражданското в 15.30 сега сме на тема разпределение на часовете ....мисля си в 12 младоженеца да вземе кумовете ...но са на 25 км от Бургас ....дали няма да е късно ...вие имате ли вече график по часове Simple Smile
Покажете снимки на халките Simple Smile)))) и ние ще си търсим другата седмица

# 259

Ето ги нашите Simple Smile

# 260

Много красиви. Със здраве да си ги носите.

# 261

Ето ги и нашите.

# 262
Прекрасни са и на двете халките Hug
Мирослава,от къде са Вашите?
Има ли ги готови ,без да са гравирани естествено, или се поръчват предварително?

# 263
Прекрасни са и на двете халките Hug
Мирослава,от къде са Вашите?
Има ли ги готови ,без да са гравирани естествено, или се поръчват предварително?
Моите не са от България, а от Румъния. В магазина изкупуваха и злато и дадохме една стара гривна, която не му харесваше на моя годеник и ни приспаднаха от цената. Не знам как е в България. Там ги имаше готови, но в някакъв стандартен размер. Продавачката извади обикновени халки с различни размери и трябваше да пробвам няколко да уцелим размера. Предлагаше даже срещу депозит да вземем тези за размера и да ги поносим седмица, но нямахме време. Тогава беше лято, горещо и пръстите май са ми били по-надути, а сега на студено като меря ми хлопа леко, но не да пада поне. Сигурно е нормално да варира. А моделът можеше да се измени както ние искаме. На половинката не му хареса с бяло и розово злато и го направи бяло с бяло. Моя беше целия с диамантчета, но идваше доста скъпо и продавачката предложи тогава само отпред, където ще се вижда. Та всякакви модификации приемаха. Предполагам и в България е така. Да споделят другите момичета. Един спомен имам от тогава-тока спря в целия мол и беше тъмница. Мислехме как ще ги грабнем и избягаме, шегувам се. Много си ги харесвам, винаги съм искала да е бяло и розово. В гаранцията влиза и почистване всяка година. А когато бялото злато пожълтее, предполагам може да се обработи пак.

# 264
  • Пловдив
А готовите халки може ли да се коригират, ако в последствие се окаже, че са по-широки?
И във връзка с халките се сетих за една комедия, в която мъжът искаше да поръча халки, на които да пише "Завинаги двама", но в магазина не могли да му разчетат почерка и написали "Завинаги драма"... GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 265
RelaxedМомичета,ще съм мнооого благодарна ако някой сподели как се случват нещата с изнесен РЕАЛЕН ритуал, на деня на сватбата за София. Благодаря предварително!

# 266
Ние ще сме с изнесен реален ритуал, но колко е реален .. заплаща се такса от 331 лв. И се отива по-рано през деня само за подпис, а вечерта лицата от общината идват и извършват целия ритуал.

# 267
RelaxedМомичета,ще съм мнооого благодарна ако някой сподели как се случват нещата с изнесен РЕАЛЕН ритуал, на деня на сватбата за София. Благодаря предварително!
В София не разрешават провеждането на истински изнесен ритуал. Някои младоженци процедират със служебно лице от съседна община. Други подписват предварително в ритуална зала, а изнесеният ритуал се води от водещ, Dj, артист, роднина или приятел.

# 268
Fleur_L и ние мислим февруари да отидем до DUO Jewellery. Знаеш ли, колко време отнема изработката и на вас към колко пари ви излязоха халките (само ако искаш да споделиш 😉 )?

# 269
Момичета, моля ви за препоръки за гримьор и фризьор в София. Особено много имам проблеми с гримьора - от двата пъти, в които съм била на професионален грим (по други поводи) съм адски недоволна, бяха ме наклепали жестоко и си личеше от километри колко тона грим имам. Искам гримът ми да изглежда добре и на дневна светлина, а не само на снимки.

Общи условия

Активация на акаунт