Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 121
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
https://cvetolleta.com/
Тук има кутийки за халки Simple Smile)))

# 241
Здравейте, и аз се включвам в темата.
Аз и приятеля ми се сгодихме декември..началото, сватбата ще е на 06.09 в София. Все още нямаме абсолютно нищо като организация освен мястото и кумовете,които поканихме снощи.
Следя ви с интерес и бих била мнооого благодарна да помогнете със съвети и идеи за видео и DJ. Simple Smile

# 242
Добре дошли на новите момичета Hug
gertruda, ние нямаме тема за сватбата, но бордото ми е любим цвят Heart Eyes много харесвам съчетанието му е бледо розово и тъмно зелени листа. От видяното по агенциите обаче много малко се справят със задачата да украсят с този цвят, защото много червено става тежко и натруфено. Трябва  да има баланс, надявам се агенцията, която избрахме да се справи.
Ако имате добър бюджет виж -Алегрия, Диаманти. За тях съм сигурна че ще украсят прекрасно с какъвто и цвят да избереш.
По отношение на Дж - има списък с добри такива - Бедрос, Стоян Петров. Ако мога по-късно ще ти пусна линк.
За фотограф зависи какво иска човек - ние държахме на определен тип неща и резервирахме нашия още през юли Simple Smile ако е позволено ще кажа, че става въпрос за veronicalubenoff.
За видео - от тази година филмова къща Попов предлага бюджетен вариант - снимат с камери, но обработката се прави от техния екип, около 800лв. Има и други, зависи колко пари сте готови да дадете. Ние избрахме местен човек за видеото, защото за нас приоритет са снимките.
Успех на всички! Heart

# 243
  • Пловдив
gertrudaa, благодаря, но вече имаме фотограф.
А какво значи темата да е "Красавицата и звярът"?

# 244
Такаа, ще отговоря на всички 😀
Сватбата е в Царско село и там има параклисче, където викат отец и той венчае.
Ние държим и на снимки и на видео, да са хубави, защото това си е спомен за цял живот. Но сега като чета коолко много неща има, вече и аз не знам какъв ми е бюджета.
Гледах агенция Диаманти - правили са украса по нашата тема, но наистина искам да е нещо свежо и приятно, което с много бордо нистина няма да се получи.
И последно- темата значи според мен сватбата да е в тоИ дух, и тъй като искахме да е пт приказка, заглавието ни е стори подходящо 😀Цялата украса и всичко ще бъде в духа на приказката, но без да е цирк 😂😂Надявам се

# 245
  • София
Здравейте отново, момичета! Отдавна не съм се включвала, но толкова пъти променяхме плана, че вече съвсем се оплетохме в организацията. Аз пак да кажа, защото ме няма в списъка на първата страничка, сватбата ни е на 19.04. Имаме ресторант и фотограф - избрахме Огнян Стойнев. Много харесахме и снимките му и него. Отидохме да запазим час за гражданския брак и се оказа, че на тази дата всички в София ще бъдат на някакво обучение и заради това най-късен възможен час беше 11ч. Ние планувахме съвсем по друг начин програмата и това доста ни обърка сметките, защото искахме да се подготвим, да идем да се снимаме, после граждански и след него направо в ресторанта. Сега се чудим как да постъпим. За момента клоним към варианта да идем с кумовете да подпишем сутринта, а след това вече грим, прически, рокли, костюми и т.н., сесия и ресторант. Като по принцип преди влизането в ресторанта имаме идея за някакъв наш си изнесен ритуал на място в градината, ако времето позволя, който ритуал да води моят брат. Ще се радвам да чуя и мнения от вас и се извинявам, ако прекалих с писането Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 22:55 от Fleur_L

# 246
  • Пловдив
На нас също подписването ни е от 11 часа. Снимките мислим да оставим за след ресторанта, тъкмо по залез. На мен не ми харесва това младоженците да ходят за снимки между Гражданското и ресторанта и гостите да се чудят какво да правят.

# 247
  • София
На нас също не ни харесваше този вариант и заради това искахме да се снимаме преди гражданското и ресторанта, но в случая много ни обърка плана ранното подписване. Вие как сте си наредили програмата?

# 248
И аз много се чудех как да подредим нещата - но исках на фотосесията да сме поне венчани. Затова в 14:00ч ни е венчавката, после е фотосесията - около 2 часа. В 18:00ч отиваме в ресторанта и там ще е подписването, уелкъм дринк и после купона.
Просто друг вариант не можах да изсмиля, ще попитам от агенцията да измислят нещо за гостите докато чакат. Relaxed

# 249
  • Пловдив
Предната нощ ще спим в хотела, на сутинта мъжът ми ще ходи у тях да се оправя, аз ще се приготвям в хотела и към 10 и нещо ще дойдат да ме вземат, но без някакви обичаи. Тръгваме веднага, от 11 е подписването, от 12 - ресторантът някъде докъм 17-18 и след това малко снимки някъде.

# 250
И аз много се чудех как да подредим нещата - но исках на фотосесията да сме поне венчани. Затова в 14:00ч ни е венчавката, после е фотосесията - около 2 часа. В 18:00ч отиваме в ресторанта и там ще е подписването, уелкъм дринк и после купона.
Просто друг вариант не можах да изсмиля, ще попитам от агенцията да измислят нещо за гостите докато чакат. Relaxed

И ние първо ще имаме църковен брак, после снимки и после поздравления и ресторант.

# 251
Здравейте бъдещи булчета и честито Simple Smile
Зачетох се в темата и не можах да се сдържа да не се регистрирам. И на нас ни предстои сватба на 10.08.2019 . Сгодени сме от август, миналата година и сме доста спокойни за сега относно организацията. Държахме обаче да си подсигурим ресторант, ДЖ и водещ , както и фотограф, понеже се оказа , че повечето се заемат доста рано.
За сега това Simple Smile Успех на всички в организацията, ще следя и споделям с интерес Simple Smile

# 252
  • София
Ние искаме вечерна сватба и заради това хич не ни устройваше толкова ранен час за гражданския. Особено като се има предвид, че няма да имаме църковен. Точно заради това обмисляме сутринта да подпишем с кумовете и родителите, а после вече да се подготвим и снимаме. Гостите ще поканим направо в ресторанта, където да направим някакъв изнесен ритуал в градината преди да влезем вътре. Но има време и ще го обмисляме.
Забравих да кажа, че и халки си имаме вече, от Duo Jewellery  Simple Smile. Човекът беше много мил и обясняваше подробно. Бяхме харесали няколко модела в интернет, но в крайна сметка се спряхме на класическите, но от бяло злато. Не сме ги гравирали все още, защото предпочитаме да не са датата и имената, но, ако не измислим друго, което да ни хареса, накрая вероятно ще е това.

# 253
Fleur_L а вие държите ли подписът да е точно на деня? Щом така и така сте само с родителите и кумовете, може да подпишете на друг ден и да ви е по-спокойно.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 23:50 от Knysna

# 254
  • София
Да, искаме да е в деня. Обсъждахме да идем в друг ден, но и двамата предпочитаме да си е на 19ти и се отказахме от тази идея

Общи условия

Активация на акаунт