Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Ами моята е април и не съм започнала още... Grinning

Моята е юни и аз не съм търсила 😂😁

# 226
Със сигурност смятам, че атмосферата на една сватба е на първо място, като тя не е задължително да върви с мнооого цветя Simple Smile При всички положения спокойни, весели и отпуснати младоженци мисля, че е най-важната съставка в рецептата за хубава сватба Simple Smile
Не съм казала, че трябва да има много цветя. Може украсата да е стилна и минималистчна, но да създава уют за гостите.
Не съм написала, че сте казали такова нещо Simple Smile По-скоро подкрепих твърдението, че гостите помнят атмосфертата и усещането от самата сватба повече, отколкото детайлите, за които много момичета се изнервят и носят негативни емоции Simple Smile

# 227
Аз също смятам да минем без букети Simple Smile искам да дарим парите за букети за нещо добро и заедно с гостите си да подкрепим децата с Даун и създаването на първия в България център за обучение и игри и на тези слънчеви дечица Simple Smile Още не съм поръчала поканите,дайте идеи къде да гледам

# 228
Здравейте, кандидат-булки!:)
Казвам се Бояна и планирам сватба през октомври. Още се оглеждаме за ресторанти, но е доста трудно. Сватбата ще е в Бургас. Ако някой ми препоръча
нещо ще съм много, много благодарна. Не знам вече колко форума и коментара прочетох, и колко уебсайта разгледах.
Поздрави и Весели празици!

Здравей, Бояна !
Ресторанти и куверти:
Аква около 30-35 лв.
Мираж около 30-35 лв.
Нептун около 50 лв.
Приморец около 50 лв.
Ла ви ( до цурк ) 35 лв.
Амая ( намира се в Крайморие в близост до Бургас ) 45 лв.
Шато Медово ( в близост до Бургас ) 45 лв.

фотограф/видео
D.Iskrev Photography
( Добромир Искрев )

Dj Иван Тодоров

# 229
  • Пловдив
Имате ли наблюдения от Сватбен център - Асеновград? Как са като обслужване? Шият ли модели на място? Може ли да се комбинира например горната част от една рокля с долната на друга или всичко се поръчва и доставя както си е по каталог?

# 230
За сватбения център не знам, но повечето шивачки в града го правят.

# 231
А има ли готови рокли отиваш и купуваш и ти правят корекции на място в Асеновград?

# 232
Има, 2-3 часа отнемат корекциите, стига да нямате против да вземете нещо директно от манекена.

# 233
На 19 и 20 .01. има изложение Сватба в хотел Балкан,гр. София,а следващия уикенд в Пловдив.
   Въпросът ми е ходила ли е някоя от вас?Какво представлява?Може ли да отидем,да гледаме,без да се ангажираме с нищо?Дъщеря ми иска да  отидем двете,не иска с приятелки.Тя живее в София,аз не.
   Не знам как да поставя линк ,но в гугъл се намира инфо.

# 234
Може да отидете и да разгледате, да поговорите с различните фирми, и не се ангажирате с нищо. Аз бях на миналото изложение на Алегрия.. беше интересно. И на това ще отида със сигурност
останаха ми дребни неща като покани, подаръци за гости така че ще се радвам там да открия нещо което ми харесва

# 235
Мерси!Много се зарадвах,че момичето ми ме иска за компания.Тя има РД точно на 20.01,мисля,че ще си изкараме добре.Все още не е избрала окончателно покани,рокля-има идея,но от някакъв сайт е видяла модела,в който цените са умопомрачителни за нас.

# 236
Рокля предпочитам някой да ми шие, не ми се търси готова, че имам някаква идея каква да е, а това, което се предлага по магазините е доста по-различно от моя вкус.
Сватбата ни ще е в Кърджали, което леко затруднява избора на фото и видео.

Kозирогче, за Кърджали според мен  Galina Zapartova прави много добри снимки. Пробвай, ако искаш, има страница във ФБ.

# 237
Здравейте,
и честита нова година!
+1 булка за 2019. Сгодихме се октомври във Вегас Grinning и преди няколко дни запазихме място, но при нас ритуала, църквата и купона са на 1 място. Датата е 7.09.  В момента съм в търсене на фотограф/видео и DJ, прочетох всички мнения, но все още не съм избрала. Моля да помогнете и с избора на агенция, тъй като сме с тема "Красавицата и звяра", но честно казано цветовете на приказката не са ми от любимите (синьо, жълто и червено). Мисля си за украса в блеееедо златно, бяло и  бордо, но да не е много тежка и претруфена. Отворена съм към всякакви предложения Simple Smile) Сватба-София.

# 238
Здравейте,
и честита нова година!
+1 булка за 2019. Сгодихме се октомври във Вегас Grinning и преди няколко дни запазихме място, но при нас ритуала, църквата и купона са на 1 място. Датата е 7.09.  В момента съм в търсене на фотограф/видео и DJ, прочетох всички мнения, но все още не съм избрала. Моля да помогнете и с избора на агенция, тъй като сме с тема "Красавицата и звяра", но честно казано цветовете на приказката не са ми от любимите (синьо, жълто и червено). Мисля си за украса в блеееедо златно, бяло и  бордо, но да не е много тежка и претруфена. Отворена съм към всякакви предложения Simple Smile) Сватба-София.
Любопитно ми е в коя църква в София Ви разрешиха да правите и купон или ще дойде отец на място.

# 239
ако някоя от булките ползва сватбена агенция,може ли да ме ориентира за цените 😏

Общи условия

Активация на акаунт