Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 025
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Идеята със сапунени балони не знам колко е удачна. Аз като майка на 2 госпожици мога да кажа, че за сватбата не бих им взела. Винаги има разлята течност я по тях, я навсякъде около тях. За пъзели си мислех, но някак не ги виждам да седнат да редят, а ще искат да ги отворят и със сигурност ще има загубени части. Обмислям вариант разни неща за оцветяване, съответно с моливи и флумастри, но се чудя за всяко дете ли да има моливи или в моливник, декориран в стила на украсата и по средата на масата.

# 316

Ето и тортата на синът ми. Най-горният ред беше бутафорен от картон, обвит със захарен фондан. За гостите имаше персонални парчета от торта на един етаж, която беше в правоъгълна форма. Нямаше никаква разлика между двете, с изключение на това, че на малките парчета отгоре нямаше дантела, която всъщност е скъпо удоволствие. На вкус всички парчета бяха еднакви.  

Дъщеря ми иска такава торта,в малко по-различен цвят.Много нежна и красива е.Май ще се насочим към вариант  отделни пасти,същите като тортата за гостите.

# 317
За торта аз съм си харесала от т.нар. "голи" торти с цветя като декорацията. Цветята ми обясниха, че ги слагат на място.
Покрай рождените дни на децата ми е омръзнало от торти с фондан и затова исках нещо друго за сватбата.

# 318

Избрахте ли торти? Simple Smile

# 319
За сапунените балони и аз си представям как, дори ако не разлеят, ще правят балони, които ще се пукат по земята и пак може някой да се подхлъзне.
Ние подарихме на децата книжки с приказки и на всяка книжка вътре бях написала "Мило дете, пожелаваме ти приказен живот, изпълнен с много вълшебства!". Simple Smile

За тортата - ние имахме една малка торта за разрязване, а парчетата за гостите бяха пастички с името на всеки гост. Simple Smile

# 320
Момичета, някой има ли опит с организацията на сладък бар / лимонаден бар покрай уелкъм дринкс?

# 321
Момичета, някой има ли опит с организацията на сладък бар / лимонаден бар покрай уелкъм дринкс?
                                                                         На нашата сватба имахме уелкъм дринк и го бяхме комбинирали със сладък бар , като при нас беше в буквалния смисъл бар и мисля , че се получи много добре . Тъй като беше в градината на хотела до басейна и на гостите много им хареса . От хотела ни приготвиха френски макарони и сладки тарталетите , разпределени в различни плата . Прилагам снимка Simple Smile                      

# 322
За сапунените балони и аз си представям как, дори ако не разлеят, ще правят балони, които ще се пукат по земята и пак може някой да се подхлъзне.
Ние подарихме на децата книжки с приказки и на всяка книжка вътре бях написала "Мило дете, пожелаваме ти приказен живот, изпълнен с много вълшебства!". Simple Smile

За тортата - ние имахме една малка торта за разрязване, а парчетата за гостите бяха пастички с името на всеки гост. Simple Smile

Какъв беше цветът на сватбата?

# 323
Привет на всички булки!
Нашата сватба ще е на Блек Сий Рама в началото на август. Някой друг планува ли там?
Вероятно ще ангажираме агенция Елемент.
 Имам нужда от ДЖ с богата музикална култура. Младоженецът не е бг ,и искаме разнообразна музика. Поп,диско, някои неостаряващи италиански, евъргрийни,  модерни ремикси,българска, няколко прилични поп-фолк парчета, фолклор и т.н... Също да не е някой приказливко ,а по отбран в коментарите и шегичките. А ако говори и чужд език ще е супер.

# 324
Иван Тодоров е вашият човек.

https://djivantodorov.com

# 325

Какъв беше цветът на сватбата?

В розовата гама бяхме.

# 326
  • Бургас
Нашата сватба ще бъде бледо лилаво и пепел от рози. Сега съм на тема покани и си търся чаша от този вид за официалното канене на кумовете, че само сме ги питали, те се съгласиха и сега сме се разбрали да отидем в тях с питка, пиле... И ми се иска да им поръчам специална покана и такива чаши. Ако някой е поръчвал или знае от къде мога да поръчам да споделя Simple Smile

# 327
I.v.y., аз поръчвах такива чаши за кумовете. За съжаление, не помня откъде ги поръчах. Беше някаква страница във фейсбук, която ми беше излязла из сватбените групи. Сега набързо намерих едно място. Пускам сайт и страница във фейса.

Скрит текст:

# 328
Здравейте на всички развълнувани булки, а на новодошлите Честито!!!! Да се включа и аз за тортата - ние искаме да е от сладкарница Креми, защото държим на вкуса. Относно welcome партито ще поръчам също от там френски макарони, просто защото с бъдещия младоженец така се обръщаме един към друг. ххахаха но не ми е ясно кога се прави това- DJ казва преди изнесения ритуал, от хотела казват след него по време на снимките с гостите и аз се чудя!
А за поръчка на чаши, аз съм поръчвала за едно моминско парти от Иванина Арт и останах много доволна, попитай я дали няма да ти направи такивал

# 329
Здравейте.
За коктейла или т.нар. Уелкъм дринк, според мен е по-логично да е след изнесения ритуал, а и досега където съм била на сватби винаги е било така.Все пак тогава получавате поздравленията от гостите и си казвате наздраве.

Общи условия

Активация на акаунт