Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 040
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Започнах да мисля сега в какъв цвят да е сватбата ни. Колебая се между мента и розово, повече клоня към цвят мента, но май ще бъде по-трудно с украсата. Иначе гледах снимки и изглежда супер!

# 301
Нашата ще бъде в бяло и праскова

# 302
  • Варна
Първоначално и аз си мислех за мента, но в крайна сметка се спряхме на бяло и кралско синьо.

# 303
Много зависи и от ресторанта, на който ще се спрете, ако е с предимно червен декор примерно, изобщо няма да върви розово, както и ако е в синьо, няма да върви пък ментата Simple Smile Ние си мечтаехме за синя сватба, но бяхме с идеята, че ако залата е в цвят, който противоречи, ще го сменим Simple Smile В крайна сметка залата, в която се влюбихме, е в точното синьо, което искахме Simple Smile

# 304
Ние сме в цветове бяло и златно и елемент дърво.

# 305
И ние сме в бяло, златно, но и бордо Simple Smile

# 306
   При нас ще е пепел от рози.Дъщеря ми най-после хареса покани,свързахме се с фирмата,тази седмица ще пратят мостри на няколко варианта.Вече има визия за роклята.
    Някой да има отзиви за сватбен салон Веси в Асеновград?
   Подаръчетата за гости-тематични сладки,бурканче с мед/свекъра е производител,вече е запазил от хубава реколта/.Не сме избрали само за дечицата-тости.първоначално имаше идея бурканче с желирани бонбони,но все повече си мисля,познавайки гостите,че не е добра идея.Всички се опитват да хранят дечицата здравословно.Може би някакви пъзелчета или книжки,според възрастта на малките гости ще е по-добре.
   Имам въпрос относно тортата-една за кумовете,една,която ритуално срязват младоженците и отделно десерт за гостите,нали?
   Предвиждате ли бутониера,или не знам как се казва,украсата,която се слага на ревера?за вмсички гости,или само за родителите,или за кумовете?Или без такава.

# 307
Ние ще имаме една торта от 80 парчета, която ще ни изнесат за срязването и после ще я приберат да я нарежат за гостите Simple Smile Не ни харесва това да се изкара огромна картонена торта само с един истински етаж за рязане, а после за гостите да има пасти, някак ни се струва...не готино Grinning
Бутониери няма да имаме изобщо - не харесваме да ни се дупчат дрехите и предпочитаме да не го причинияваме на гостите.
За децата си мислим за шишенца със сапунени мехури, в Джъмбо даже има такива на сватбена тематика.

# 308
Мдаа,сапунените мехури е готино!
   Това с картонената торта изобщо не е идея при нас,даже не се бяхме сетили като вариант.Обмисляхме или една голяма,или една малка и пасти като тортата.

# 309
И аз много се чудя за тортата дали да е картонена ...или истинска цялата ...не съм поръчала още става дума за 120 човека....дайте мнения

# 310
Според мен ако ще е картонена, по-добре просто да си се реже малка торта... Лично мнение е, разбира се, но аз просто не съм фен на това да се прави нещо само за снимките Grinning

# 311
И аз не съм фен на бутафорните торти, малките също могат да са много красиви.  Ние още не сме ходили на дегустации, само ей така около празниците хапнахме налични торти. Във Вила Росиче са много вкусни, но 8лв на парче ми се струва много. Иначе бях в Дидис, понрже на две сватби много ми хареса тортата от тях. Обаче сега като пробвахме 4 налични торти, нито една не ми хареса - бяха много сладки и някак изкуствени. Много се учудих, може би ще идем на дегустация, сватбените торти май са малко по-различни.

# 312
8 лв ма парче наистина ми се струва много!! На нас ни предложиха от хотела, където ще е сватбата да ни направят и тортата- за 2,70. Нооо първо ще дегустираме

# 313
Здравейте! Търся да си закупя тази рокля, ако някой може да помогне ще съм благодарна.

# 314
И аз много се чудя за тортата дали да е картонена ...или истинска цялата ...не съм поръчала още става дума за 120 човека....дайте мнения
При 120 парчета и изобщо при торти на повече от 2 етажа, сладкарите задължително слагат картон. А дори да не сложат, то имайте предвид, че долните редове при рязане се нарушават и парчетата стават грозни и като наядени. Много по-издържано е да имате торта за рязане от младоженците и от същия вид персонални парчета за всеки. Друг вариант е да са на отделни подноси. Ето така
Ето и тортата на синът ми. Най-горният ред беше бутафорен от картон, обвит със захарен фондан. За гостите имаше персонални парчета от торта на един етаж, която беше в правоъгълна форма. Нямаше никаква разлика между двете, с изключение на това, че на малките парчета отгоре нямаше дантела, която всъщност е скъпо удоволствие. На вкус всички парчета бяха еднакви. 

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 14:33 от fatalina

Общи условия

Активация на акаунт