Сватба, булките на 2019 - II част

• 42 062
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
RelaxedМомичета,ще съм мнооого благодарна ако някой сподели как се случват нещата с изнесен РЕАЛЕН ритуал, на деня на сватбата за София. Благодаря предварително!
В София не разрешават провеждането на истински изнесен ритуал. Някои младоженци процедират със служебно лице от съседна община. Други подписват предварително в ритуална зала, а изнесеният ритуал се води от водещ, Dj, артист, роднина или приятел.

Много благодаря! Ще проверя дали от Ботевград (примерно) може да си извикаме лице по гражданско състояние.

# 286
  • Варна
Здравейте, мислим да правим сватба тази година. Избра ли сме дата 29.09.2019г. пада се в неделя. Дали е подходяща? Сватбата ще е в малък град, който няма сватбени агенции и всичко ще трябва да организирам сама. Дали е време вече да започна с организирането? Не знам как ще се справя...

Нашата сватба също ще е през септември, но на 7ми. Няма да ползваме агенция и всичко ще си правим сами, а за момента имаме само капариран ресторант, дж и водещ и фотографи. Мисля че имаш предостатъчно време да се справиш сама с организацията Simple Smile

# 287
Момичета, днес довършихме последните покани и направих снимка (нещо не мога да я завъртя както трябва, но се придобива представа). Качвам я, но моля да не ме цитирате, ще я изтрия по-късно днес. Като цяло са доста опростени и не са перфектни, но мисля, че се получиха добре. Някои агенции искаха по 5-6 лв за подобна покана, нашите излязоха с всички материали по 3. Така че съм доволна.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 16:13 от Knysna

# 288
Момичета, тези от вас със сватби април-май ще имате ли нещо връхни за роклята.  Болеро или както се казва изобщо не ми харесва. Чудя се.. началото на май е сватбата и ако е студено...

# 289
Здравейте момичета,

Някой може ли да сподели мнение за Garden Wedding, Пловдив? И някой от Пловдив, ако може да предложи фотограф и видео (само да кажа, че държа много на добрите снимки и как са обработени Simple Smile)?

Благодаря предварително Simple Smile

# 290
Много благодаря! Ще проверя дали от Ботевград (примерно) може да си извикаме лице по гражданско състояние.
[/quote]
Може съща да попитате в Елин Пелин, Божурище,Костинброд.Не съм сигурна гБанкя или Нови Искър дали също стават защото те пък се водят част от Столична община, но не пречи и там да звъннете.

# 291
Здравейте момичета,

Някой може ли да сподели мнение за Garden Wedding, Пловдив? И някой от Пловдив, ако може да предложи фотограф и видео (само да кажа, че държа много на добрите снимки и как са обработени Simple Smile)?

Благодаря предварително Simple Smile
Мненията за  Garden Wedding, Пловдив са твърде противоречиви, има предимства, но има и доста недостатъци, зависи и на коя дата ви е събитието, юлските и августовски жеги на полето са непоносими Simple Smile . Фотографията ви е приоритет както разбирам, вероятно самата вие снимате и знаете как да обработвате снимките и държите много на висококачествената постобработка на крайния продукт. ТОП фотографите, които предлагат най-високо качество на изображенията  съизмеримо със световни стандарти в Пловдив не са много, може би 10-на и обикновено се заемат рано. Предлагат се също и комплексни услуги фото и видео в екип, това в повечето случаи е най-добрия вариант като съотношение цена-качество-количество Simple Smile

# 292
  • Пловдив
Момичета, тези от вас със сватби април-май ще имате ли нещо връхни за роклята.  Болеро или както се казва изобщо не ми харесва. Чудя се.. началото на май е сватбата и ако е студено...
Аз няма да имам. Топло, студено, така или иначе няма чак толкова да се мотаме на открито.

# 293
Нашата сватба беше на 19.05. Сутринта валеше много дъжд и беше хладно през по-голямата част от деня. Сутринта, когато отивах към фризьорския салон, бях с яке и затворени обувки, а след това само с роклята и сандали. Доста от гостите бяха с връхни дрехи и сигурно и след това е било хладно, но аз не съм усетила от цялата емоция и адреналин, а бях и болна... Grinning Така че не смятам, че ще усетите хлад, дори да е по-хладно времето, емоцията е твърде голяма. Simple Smile

# 294
  • Бургас
Здравейте, момичета! Програмата за нашата сватба е следната: 11:30 тръгване от дома на младоженеца (Айтос), 11:40-12:30 взимане на кумовете (Айтос), 13:00-14:30 взимане на булката (Бургас), 15:00-15:30 Подпис (Бургас), 15:30-16:00 снимки с гостите (Бургас), 16:30-17:00 Църковен брак (Бургас), 17:30-18:30 Фотосесия (Бургас), 19:00 Ресторанта (Айтос). Ако имате въпроси пишете. Посъветваха ме навсякъде да се оставя по малко време и за паркиране, придвижване...

# 295
Много благодаря за насоките, момичета! Ще разгледам и старите теми.
Кумовете също ни тревожат, не можем да изберем, защото искаме да са двойка, а нямаме такива близки приятели. Може би ще бъдат моя приятелка и негов приятел, макар че не искаме да е така. Ще го мислим, но те са най-важната част от сватбата.

# 296
  • Варна
Много благодаря за насоките, момичета! Ще разгледам и старите теми.
Кумовете също ни тревожат, не можем да изберем, защото искаме да са двойка, а нямаме такива близки приятели. Може би ще бъдат моя приятелка и негов приятел, макар че не искаме да е така. Ще го мислим, но те са най-важната част от сватбата.

Нашите кумове също няма да са двойка, но пък се познават, близки приятели са и често се събираме четиримата. Затова нито те са притеснени от факта, че заедно ще са кумове, нито за нас е проблем, че не са двойка. Просто смятаме, че те са най подходящи от всичките ни приятели и те наистина също много се зарадваха, когато ги поканихме, нито за секунда не се замислиха преди да кажат да Simple Smile

# 297
  • Sofia
Момичета, може ли да ми препоръчате добър фризьор и гримьор за сватбения ден? Важно е да идват на място (София). По принцип не се гримирам с нищо освен спирала и гланц и е много важно цялостната визия да е изчистена и естествена Simple Smile благодаря предварително!

# 298
Момичета, може ли да ми препоръчате добър фризьор и гримьор за сватбения ден? Важно е да идват на място (София). По принцип не се гримирам с нищо освен спирала и гланц и е много важно цялостната визия да е изчистена и естествена Simple Smile благодаря предварително!

Да наистина, много ще е полезно! И на мен много ми трябва фризьор, който да дойде на място (и да прави хубави вдигнати прически).

За грим - аз си направих няколко. Георги Асенов (Make up artist - във фейсбук го има) е страхотен професионалист

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 19:58 от Eva_jenny

# 299

Здравей,

Аз бих ти препоръчала Елена Бръшкова, ако искаш погледни й работата:

https://www.facebook.com/BrashkovaA/

Общи условия

Активация на акаунт