Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 510
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
А колко време предвиждате за фотосесия? Нашите фотографи казаха да предвидим 2 часа, което ми се струва доста, защото гостите ще трябва да чакат през това време. Ориентировъчно програмата е за сега следната - 14 - вземане на булка, 15 ритуална зала, 15 и 30 църковен брак и от 16 до към 18 да е фотосесията. В 18 да е уелкъм дринка и настаняване на гостите в ресторанта. Нещо обаче не ми харесва, не сме запазвали точни часове все още за залата и църковния брак.
Два часа са прекалено, а зависи и къде и каква фотосесия ще правите, т.е. фотосесията се планира по принцип,  вашите фотографи трябва да са наясно с нещата, ако са професионалисти Simple Smile ...а гостите ви какво ще правят цели 2-ва часа, без разхладителни напитки и закуски или хапки, без място за почивка, така е малко неуважително към тях, вие си преценете.

# 361
Нашата фотосесия ще е около 2ч, но гостите си каним директно в ритуална зала от 16ч. Напълно подкрепям, че е доста криво ако си гост, да трябва да чакаш младоженците да се наснимат. За времето за фотосесия най-добре да се пита фотографът, той ще ви даде най-точна представа колко време да предвидите Simple Smile

# 362
Melany123, наистина помислете за занимание на гостите. А и не знам как ще успеете за църковния брак, струва ми се много скоро след гражданския?

За меден месец и аз мисля вече, иска ни се да сме наистина цял месец насам натам, като със сигурност искамеда посетим Сингапур, защото там живее сестра ми от скоро. Но още се чудим къде другаде, септенври октомври не е оптимално за Югоизточна Азия (освен Индонезия, но там моят приятел не иска много).

# 363
  • Майнатаун
Здравейте на всички прекрасни дами, пишещи в темата.  Получих пръстена на рождения ми ден на 07.12.2018г. От град Пловдив сме и свтбата ще е в Пловдив. Ние сме доста назад като цяло с организацията, като имаме консенсус само за кой ресторант да бъде. Лошото е че хотел Империал предлагат дати само в неделя, тъй като в съботните дни не предлагат залите за сватба. Sad  Знам че ще е неудобно за гостите да е в неделен ден, но май нямаме друг избор. За сега сме се спряли на месец Септември, но да видим дали ще успеем да вземем датата която желаем. Естествено 22.09 е заета Simple Smile
Като цяло имам доста ясна визия за това какво искам да има, как да протече, как да изглеждам и тн.  За сега толкова, надявам се скоро да се включа с повече информация. Simple Smile

# 364
Били сме на сватби в неделя, не е проблем Simple Smile Като цяло ако някой е решил, че ще дойде и ще се забавлява, ще го направи и в неделя, ако е решил, че ще се оплаква и ще търси оправдания - ще ги намери и в събота да е Simple Smile Така че не се притеснявайте Simple Smile

# 365
Нашата сватба също ще е в неделя и честно казано не се притеснявам въобще какво ще си помислят гостите. В крайна сметка мисля, че дори и до 1 вечерта да останат пак могат да отидат на работа в понеделник или да си пуснат един ден отпуск.

# 366
Нашия меден месец ще бъде в Гърция о.Корфу

# 367
Само на мен ли ми се струва че фотото и видеото са доста скъпи? Ккато и да ги въртя, под 3000 няма. Моля ви, дайте нещо по -нормално Sad

# 368
Нашата сватба също ще е в неделя. Аз така си исках. Повече го харесвам като ден за сватби. А и последните сватби, на които бяхме също бяха в неделя.

Лилит, ние сме ходили в Сингапур и го бяхме съчетали с Бали точно края на Септември и началото на Октомври. Много ни хареса. Времето беше страхотно.Бяхме си подарили нощувка в Marina bay sands. Уникален е. Препоръчвам. А и като младоженци със сигурност ще ви дадат много бонуси. Нас, просто ей така, без някаква причина, ни настаниха в по-луксозен апартамент, от където се виждаше цял Сингапур.

# 369
И аз така мисля.... ние сме само с фото 1000 лева

# 370
  • Варна
А колко време предвиждате за фотосесия? Нашите фотографи казаха да предвидим 2 часа, което ми се струва доста, защото гостите ще трябва да чакат през това време. Ориентировъчно програмата е за сега следната - 14 - вземане на булка, 15 ритуална зала, 15 и 30 църковен брак и от 16 до към 18 да е фотосесията. В 18 да е уелкъм дринка и настаняване на гостите в ресторанта. Нещо обаче не ми харесва, не сме запазвали точни часове все още за залата и църковния брак.

Нашите фотографки даже около 3 часа ни казаха да си предвидим общо за придвижване, разполагане на техниката и самите снимки. Ще се постараем така да направим програмата че да имаме наистина за колкото време ни помолиха.

# 371
  • Пловдив
Ноември бях на сватба, на която подписването беше в 15 часа, след което младоженците и кумовете отидоха да се снимат и празненството в ресторанта беше от 17:30. Ами глупаво и неудобно беше за гостите. Прибрахме се в хотела, но нито можеш да си починеш, нито нищо с официалните дрехи.

# 372
Само на мен ли ми се струва че фотото и видеото са доста скъпи? Ккато и да ги въртя, под 3000 няма. Моля ви, дайте нещо по -нормално Sad

Ние избрахме да сме с sl studio. Фото и видеото ще ни излязат 1700, като се има предвид, че ще пътуват до друг град и в тази цена са включени пътни и командировъчни. Ако сте от София ще ви излязат под 1500лв.

# 373
Момичета, и ние много се чудехме как да направим програмата. Засега е така:
13:00ч вземаме на булка
14:00ч църковен брак
15:30- 17:30 фотосесия - тук все още се колебая колко точно време да оставя
18:00 подписване с изнесен ритуал, welcome drink в градината на ресторанта
19:00ч ресторант
Предполагам, че не всички гости ще искат да идват на вземането и на църковния брак и затова можем да си позволим да са по-рано и да имаме време за фотосесия. Така че в 18:00ч спокойно ще могат да дойдат. А за паузата ще говоря с агенцията за идеи, в двора на ресторанта има хубава градина. Просто държах да сме венчани на фотосесията, за нас е важно, а който иска ще дойде и така.
За фото и видео около 1700лв излиза при нас, като ползваме добро съотношение цена- качество. Аз и друг път съм казвала, че приоритет ни са снимките. Blush

# 374
Здравейте момичета, нашата сватба ще бъде на 30 юни. Някой може ли да ми препоръча сватбена агенция в района на Бургас? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт