Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 474
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
И аз мисля, че теглото няма голямо значение, нашите са 11, но моята е много малка.

Иначе да вметна, ако някой се чуди между Малдиви и Сейшели, вече доста хора, които са посещавали и двете места, ни препоръчаха Сейшелите. Но си мисля, че това е индивидуално. Зависи кога се лети (по-различно време се води сезон), дали пиете алкохол (на Малдивите е скъп,защото са мюсюлмани), дали ви интересува повече водата (Малдиви) или растителността (Сейшели) и прочие. Ние като цяло още се чудим какъв тип почивка искаме.

# 496
Ние още не сме си поръчали халки.Тези, които харесах са към 11гр., но при нас ще е по-малко, защото искаме да са малко по-тънки. Не ми беше удобна стандартната дебелина.
На мен пък защо така хич не ми харесват Сейшелите. Действително, имам приятели, на които много им е харесало, ама......Очите ми са все в къщичките и водата на Малдиви. А и обичам да се гмуркам. Заради алкохола ме посъветваха да гледам резорти на ол инклузив

# 497
Ние ще ходим на 2 места, едното е тайна и не са ми го казали. Другото е Малдивите за 12 дни.
Момичета купихте ли кутии за пликовете? Може ли линк?

# 498
Здравейте момичета, бременна съм и ни предстои сватба. Все още не съм разглеждала за рокля, но желая да мина възможно най-тънко, тъй като ни предстоят тепърва разходи за бебка, а и ще съм доста кореместа на сватбата хаха. Можете ли да ми препоръчате в София къде мога да погледна за рокля?

# 499
Страхотно е, че можете да си позволите такива почивки и да избирате. Аз само бих мечтала... Колко струва една такава почивка?

Ние измислихме още една дата, която ни харесва и тя е 17.08.19г. (Събота). Сгодхме се на 17-сто число. Сега ще мисим между тази и 29.09.19г., която пък се пада в неделя.

# 500
Ние сме на 17ти август, и на мен много ми харесва като дата, макар че при нас се получи случайно. И приятелят ми е роден на 17ти Simple Smile

Страхотно е, че можете да си позволите такива почивки и да избирате. Аз само бих мечтала... Колко струва една такава почивка?

Ние измислихме още една дата, която ни харесва и тя е 17.08.19г. (Събота). Сгодхме се на 17-сто число. Сега ще мисим между тази и 29.09.19г., която пък се пада в неделя.

# 501
Здравейте момичета!
Присъединявам се към групата и започвам да следя темата. Нашата сватба ще бъде на 05.10.2019г. като за момента сме запазили ресторант и музика(водещ, DJ, певец + певица).
Тъй като сватбата ще бъде в гр.Белоградчик исках поканите да са тематични и да изобразяват скалите. Знаете ли къде могат да ми ги направят по поръчка? Simple Smile

# 502
Здравейте, аз също ще се омъжвам тази година на 24.08.2019 и си търся рокля. Бях в Белгия и пробвах няколко рокли като се оказва, че най-много ми отиват рокли с горна част корсет. Някой има ли представа къде мога да намеря хубави рокли? Бюджетът ми е максимум 2000 лв. Не мисля, че повече от това си струва... Даже и това е много...

# 503
А дали има тук булки от Хасково или Свиленград, или пък в предишни теми?

# 504

Не съм от Хасково,но ДЖ и водещата са ни от там-Мирослав-Бести и Евгения Стоянова Simple Smile

# 505
Здравейте, аз също ще се омъжвам тази година на 24.08.2019 и си търся рокля. Бях в Белгия и пробвах няколко рокли като се оказва, че най-много ми отиват рокли с горна част корсет. Някой има ли представа къде мога да намеря хубави рокли? Бюджетът ми е максимум 2000 лв. Не мисля, че повече от това си струва... Даже и това е много...
За кой град се интересувате?

# 506

Не съм от Хасково,но ДЖ и водещата са ни от там-Мирослав-Бести и Евгения Стоянова Simple Smile
Каква им е цената? Някой ти ги препоръча ли?

# 507
  • София
Здравейте, и аз се присъединявам към бъдещите булки. Нашата дата е 25.05.2019г. Искам да попитам ако някой е правил етикети за бутилки или буркани, дали знае къде могат да бъдат изпринтирани на хартия, която отзад е с лепенка. 

# 508
Здравейте момичета!
Присъединявам се към групата и започвам да следя темата. Нашата сватба ще бъде на 05.10.2019г. като за момента сме запазили ресторант и музика(водещ, DJ, певец + певица).
Тъй като сватбата ще бъде в гр.Белоградчик исках поканите да са тематични и да изобразяват скалите. Знаете ли къде могат да ми ги направят по поръчка? Simple Smile
  Разгледай в нета за фирми,правещи покани.Свържи се с тях,питай как могат да ти сложат снимка на скалите и действай.Много ми харесва идеята ти.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 13:39 от марулета

# 509
Здравейте момичета, бременна съм и ни предстои сватба. Все още не съм разглеждала за рокля, но желая да мина възможно най-тънко, тъй като ни предстоят тепърва разходи за бебка, а и ще съм доста кореместа на сватбата хаха. Можете ли да ми препоръчате в София къде мога да погледна за рокля?
Ох и аз ще съм така, и също търся ..

Общи условия

Активация на акаунт