Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 486
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Е,майчиното сърце се вълнува.Мен изобщо не ме интересува хората какво ще кажат!Дори ако ми се делигират права,ще съкратя списъка с гости,ама.....
  Единственото,за което категорично бих се намесила,е ,ако усетя,че от отсрещната страна се намесват и притесняват децата.Имаше леки опити,но дъщеря   ми стопира нещата.Децата сами си плащат всичко,нямат никакви очаквания от нас.Не мисля,че ние можем да имаме претенции.Достатъчно умни са,да преценят ,че трябва да поканят бабите си дядовците,дори моят дядо/да ни е жив и здрав,той се вълнува най-много/.От наша страна ,ние сме една голяма,шумна и весела фамилия,и много задружни.
    Знаете ли,момичета,от гледна точка на булчинска майка-изживявам,преживявам нещата,вълнувам се така,както за моята сватба не съм.Много съм щастлива,че дъщеря ми се чувства ,и е,независима ,да прави своите избори в живота.От друга страна,много се страхувам за нея,за тях.Искам животът им да е прекрасен,да са влюбени вечно,всичко да е страхотно.Знам,че това е невъзможно,че винаги ще има трудности.И се тревожа още повече-достатъчно ли се обичат,за да си имат безусловно  доверие,достатъчно ли пораснаха,за да свият гнездо,ами следването?-ами евентуално бебе?АМИ,ами????????

# 481
Марулета,поздравления за ентусиазма ви,моята майка не се вълнува изобщо,единственото,което каза е,че си е поканила едни гости,които не бяха в моя списък и сега няма как да не им пратя покана Sad не се зарадва,като й казахме,че сме се сгодили,не ми е задала нито един въпрос свързан със сватбата и организацията-нищо!Много ме болеше от това нейно отношение,но вече свикнах(което май е по-лошо)
Може ли да споделиш от къде сте си поръчали бурканчетата за мед?Мисля и аз да се развихря и сама да си направя подаръците за гостите

# 482
  • Пловдив
Ние пък още не сме запознали моето и неговото семейство...

# 483
Марулета,поздравления за ентусиазма ви,моята майка не се вълнува изобщо,единственото,което каза е,че си е поканила едни гости,които не бяха в моя списък и сега няма как да не им пратя покана Sad не се зарадва,като й казахме,че сме се сгодили,не ми е задала нито един въпрос свързан със сватбата и организацията-нищо!Много ме болеше от това нейно отношение,но вече свикнах(което май е по-лошо)
Може ли да споделиш от къде сте си поръчали бурканчетата за мед?Мисля и аз да се развихря и сама да си направя подаръците за гостите
  Магазин АпИтека,гр. Пловдив-www´bhbp.bg, дъщеря ми ходиха и до Джъмбо.Тези им бяха на по-добра оферта.
Сега трябва да мислим как да ги украсим,съчетано с цвят пепел от рози.

# 484
Момичета, имам нужда от помощ,
след като харесахме халки и ги капарирахме, остава въпросът какво да ни гравират, освен датата на сватбата?
Вие какво сте намислили?

# 485
Марулета,аз харесах това,като украса,само ще сменя цветовете

# 486
  • Пловдив
При нас само датата ще е гравирана на халките.

# 487
Момичета, имам нужда от помощ,
след като харесахме халки и ги капарирахме, остава въпросът какво да ни гравират, освен датата на сватбата?
Вие какво сте намислили?

Аз мисля имената и датата.

# 488
Аз мисля да ни гравират инициалите и датата. Не съм се интересувала има ли по-интересни шрифтове и могат ли да се гравират като преплетени. На поканите са ни така и много си ги харесвам.
марулета, вече като майка на две прекрасни момиченца, разбирам как се вълнува и притеснява майката. Въпреки, че моите деца са малки тревогите и вълненията на една майка никога не спират. Моята майка винаги ми помага и си изказва мнението, когато я помоля. По никакъв начин дори не се е опитвала да се налага. Заедно избрахме моята рокля, на децата роклите, в момента избираме нейната рокля. Аз съм едно дете и виждам какво значи това за нея.А и за мен. Обичам си я много и съм й много благодарна за всичко, което ми е дала и направила за мен и продължава да го прави.

# 489
Страхотно,браво!От сърце ти желая да изпиташ нашите "тревоги",след време!
   За украсата на бурканчетата,със сигурност ще са в цвета на сватбата,с розичка.Като ми ги докарат,ще си купя тюл и ще творя!
  Обмисляте ли сватбеното пътешествие?Моите се чудят между Йордания,Барселона и Хърватска.

# 490
Благодаря.
За сватбено пътешествие ние обмисляме нещо екзотично, може би ноември, тъй като и двамата сме рожденици тогава.Аз отдавна си мечтая за Малдиви

# 491
    Моя приятелка се върна онзи ден от Малдиви-за една седмица страхотен тен.Да не говорим каква красота,екзотика и почивка си е подарила.

# 492
това е дамския модел .

Какво мислите от сара трейд са ...но нямат 8 грама

# 493
 Много нежни!Какво от това,че нямат 8 грама?

# 494
Нашите излязоха 11,12 грама, доста са масивни и тежки но на мен ми харесва усещане
А вие щом сте си избрали модел който ви харесва какво значение има колко тежи?

Общи условия

Активация на акаунт