Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 462
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Аз от луксевент,поръчах поканите за гостите,за родителите и кумската кутия,малко ме замотаха и бяха объркали текста,но пък мисля че утре ще ги пратят,и съм доволна от отва,което виждам. От тях ще паръчам и настанителната табела и за масата табелите. Подаръчета си бях харесала,но още не съм на 100 процента.  
Имам друг въпрос,за сватба около 80 човека,какъв бюджет сте сложили за украса? Дори и сами да я правите?
Моята е около 100 човека, около 2000 бюджет за украса (+арката за изнесения). Това с агенция.

# 631
Също и много зависи за колко човека са масите ти, защото колкото повече маси има-толкова повече вази, свещници и цветя. Аз събрах доста оферти и на нас за кръгла маса само за ваза и кръгъл букет- богат ни искат около 70 лв. , за булчинска маса около 350. При нас са 100 човека на 12 кръгли маси и само цветята и вазите излизат към 1050. Отделно си смяташ калъфи, покривки, имена на гости, подложни чинии, ако имате, табло за настаняване, хангали и т.н. Реално аз от агенция ще ползвам само цветята- всичко друго отделно сме си го купили ние.

# 632
Булки, запазите ли часовете при фризьор и гримьор? Аз като живея от няколко месеца само в Бургас и не съм ходила при никой от тук, сега не знам къде да си запазя час, на кой да се доверя, как вървят цените... Помагайте

Аз също не съм от Бургас , но сватбата ни беше на морето и ползвах услугите на Яна от Салонът за прическата и Николета Панайотова за грим - има страница във фейсбук  и бях доволна от работата им Simple Smile

# 633
Здравейте, момичета. В средата на септември аз и моят годеник планираме сватбено тържество. Бих била МноооооооГООООО благодарна, ако може да  ни препоръчате ресторант в Бургас за около 50 човека? А също така   DJ и фотограф. Планираме куверт от около 70-80 лв (или това е твърде оптмистично Simple Smile)))
Благодаря ви предварително!

Щом сте планирали такъв бюджет за куверта, мисля че Приморец много добре ще се впише, там е 45 лв. Нептун също е подходящ за случая. Коя дата сте избрали? Blush

Нашата сватба ще е в Приморец и кувертът е минимум 50 лв. И аз мисля, че ресторант Нептун е вашето място.
Относно фризьори и гримьори мисля, че мога да ви препоръчам Мариета Манолова и Петя Петрова за грим, за прическа обаче и аз ще съм благодарна да ми препоръчате някой. Чух добри отзиви за студио Амбър, като цена 60 лв. прическа, сватбен кок 80 лв., за Салонъ и Кремена, но те не работят по домовете, а аз не искам да се разхождам по салоните! Simple Smile

За сватбени прически съм чувала добри препоръки за Студио Decalogue, студио Роника Артика. Петя Петрова наистина гримира страхотно, Алина от Alina make up също, може би една от двете ще избера и аз. Simple Smile

# 634

Това са нашите покани.
Леле 1000лв за украса. Не е ли много. Грубо ще са 10 маси. И нашата и арка. Май май си е толкова. Ужас

# 635

Това са нашите покани.
Леле 1000лв за украса. Не е ли много. Грубо ще са 10 маси. И нашата и арка. Май май си е толкова. Ужас

Страхотни са ви поканите! Blush И аз от там ще поръчам, като поканите, които съм харесала са тип " Паспорт" с бордни карти, много са готини. Колко г/д ви излязоха поканите ? По мои груби сметки с покани за гости, кумове и родители ще отидат около 100 лв. Flushed

# 636

Това са нашите покани.

Страхотни са поканите ви!!

# 637
Ами тези са по 2лв за гостите.  Кутията за кумовете е 35лв. Стъклените по 20лв около 150лв ще е всичко .

# 638
Ами тези са по 2лв за гостите.  Кутията за кумовете е 35лв. Стъклените по 20лв около 150лв ще е всичко .
Ще поръчвате ли допълнителни? Аз мисля да поръчам 4-5 излишни за всеки случай.
Да ви кажа харесвам ги как работят Луксевент, обаче като че ли не си дават много зор в комуникацията, което малко ме дразни. Не отговарят на всичко, което ги питаш; виждат съобщението, не отговарят .. малко ми е несериозно честно казано. Ти искаш да поръчаш, те не изглеждат много заинтересовани от това дали ще поръчаш или не.. Все пак не са единствената фирма за покани. 

# 639
Аз поръчах 5-6 покани отгоре,че до юни може да ми хрумне да поканим още някой Simple Smile Тортата ми е много на мисъл.Все гледам и нищо Sad Някой ходил ли е в Лияна в Божурище.В темата на булките от 2018 много булки са поръчали от там(на смешни пари за парче) и са били доволни
Още нямам рокля,не съм и ходила да меря още,но иначе бутканите и украсата ги поръчах.Реших и късметчетата да си направя сама.Още не съм мислила и грим и прическа,моля,за препоръка за София

# 640
Да и ние имаме 4 5 в повече. За комуникацията,да малко са бавни и изнервящи,то пък спазват си срока и крайния резултат е ок. След потвърждение от гостите,ще поръчам от тях и табелите.  Сега взех от една жена цена за украсата с вс около 700-800лв как ви се струва. Аз съм в шок от цените. 

# 641
Ние за украса (маси, маса на младоженци, арка, кола, бутониери за близките, букет, табели и разни други печатни материали) сме предвидили 2000 лв. и се надявам да стигнат. Сватбата е със 70-80 човека, но сме с правоъгълни маси. Предимно за цветя и зеленина става дума. Моят приятел иска лампички за нашата маса, но ще видим. Иначе някъде четох, че за украса се предвиждат към 10% от целия бюджет, което при нас пасва.
За грим и прическа още не съм мислила, май май няма да е лесен изборът.
За поканите и аз ви съветвам да поръчате няколко повече, аз вече поканих няколко души повече от предвиденото, а и за спомен да остане някоя Simple Smile

# 642
Мисля да поръчам и аз 4-5 повече.
meggle94,  Като цяло си е супер. Какво ти включва това "всичко"? Изнесен ритуал ще имате ли? Включена ли е украсата за него? На нас около 500лв ще ни е украсата за изнесения само, заедно с арката.

# 643
В нашия град обредния дом предлага няколко варианта на украса за изнесения ритуал,които си влизат в цената .И въобоще не са лоши.
   Много красиви покани!

# 644
Аз поръчах 5-6 покани отгоре,че до юни може да ми хрумне да поканим още някой Simple Smile Тортата ми е много на мисъл.Все гледам и нищо Sad Някой ходил ли е в Лияна в Божурище.В темата на булките от 2018 много булки са поръчали от там(на смешни пари за парче) и са били доволни
Още нямам рокля,не съм и ходила да меря още,но иначе бутканите и украсата ги поръчах.Реших и късметчетата да си направя сама.Още не съм мислила и грим и прическа,моля,за препоръка за София

С две ръце препоръчвам тортите от божурище, уникални са на вкус и визия! И аз мисля да поръчам от там, все още не съм правила запитване за цената !

Общи условия

Активация на акаунт