Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 332
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Добре де. Джан е албатрос, а Санем на коя птичка я опреливате?

# 61
Нещо по повод клюките около Санем и бившият и приятел футболист. На руски е, а дали е истина нямам идея.

https://www.instagram.com/p/BrE-Zv2DAnB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 62
Добре де. Джан е албатрос, а Санем на коя птичка я опреливате?
Славенка,мисля,че точно ти преди време я нарече нежно колибри и това определение и отива страшно много!

# 63
Те си бяха казали, че има импровизиране.

# 64
  • София
Lilly Di,нищо свързано с Гамзе не си пропуснала.Тя просто си се мазни на шефката и я подкрепя в идеята да свали Джан.Нейните първи впечатления от Санем са "потресаващи" и може би не я смята за подходяща.Когато се появи конкуренция,СЦ представят Санем в най-глуповатата светлина и никой не я възприема сериозно после.От страни им изглежда като досадна лепка,която се прехласва по Джан,а не е достойна за него.Но колкото и да въртят недоволно оченца,и Джейда и Гамзе ще си тръгнат с празна кошница😉

Да, то е ясно, че така изглеждат нещата от страни, но това би важало, ако Гамзето знае, че Санем е влюбена в Джан, а неговото отношение е неясно. Тогава да си каже човек, че тя е лепка и не го оставя на мира. Ама на нея нали й стана ясно, че Джан е влюбен ... Глупава, умна, полуидиот или завършен такъв ... каквато и да е човека си я харесва и си я обича такава, тях какво ги интересува как изглеждало отстрани. Аз реших да не е имало някой разговор между Джан и Гамзе и той да е споделил, че не може да е с нея, поради онези там събития и Гамзето и шефката й затова да са така амбицирани ... А аз да съм го пропуснала в суматохата и затова да ми се губи логиката. Thinking
Ама и аз съм една, седнала съм да търся логика в сериал ... ConfusedConfusedConfused

# 65
Lilly Di,нищо свързано с Гамзе не си пропуснала.Тя просто си се мазни на шефката и я подкрепя в идеята да свали Джан.Нейните първи впечатления от Санем са "потресаващи" и може би не я смята за подходяща.Когато се появи конкуренция,СЦ представят Санем в най-глуповатата светлина и никой не я възприема сериозно после.От страни им изглежда като досадна лепка,която се прехласва по Джан,а не е достойна за него.Но колкото и да въртят недоволно оченца,и Джейда и Гамзе ще си тръгнат с празна кошница😉

Да, то е ясно, че така изглеждат нещата от страни, но това би важало, ако Гамзето знае, че Санем е влюбена в Джан, а неговото отношение е неясно. Тогава да си каже човек, че тя е лепка и не го оставя на мира. Ама на нея нали й стана ясно, че Джан е влюбен ... Глупава, умна, полуидиот или завършен такъв ... каквато и да е човека си я харесва и си я обича такава, тях какво ги интересува как изглеждало отстрани. Аз реших да не е имало някой разговор между Джан и Гамзе и той да е споделил, че не може да е с нея, поради онези там събития и Гамзето и шефката й затова да са така амбицирани ... А аз да съм го пропуснала в суматохата и затова да ми се губи логиката. Thinking
Ама и аз съм една, седнала съм да търся логика в сериал ... ConfusedConfusedConfused
Логика отдавна не търся😉Докато СЦ си прехвърлят топката някои неща останаха в сферата на мистиката и научната фантастика.Отдала съм се на забавление😂

# 66
Нещо по повод клюките около Санем и бившият и приятел футболист. На руски е, а дали е истина нямам идея.

https://www.instagram.com/p/BrE-Zv2DAnB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Ама как я намират такава информация рускините, понякога ме изумяват. Дали въобще е истина или си измисля някой.
Lilly не мисля че Джан ще си позволи да споделя лични неща за него и Санем с някой. Той просто не е такъв човек, пък и сам каза да оставят всичко в миналото.

# 67
  • София
Логика отдавна не търся😉Докато СЦ си прехвърлят топката някои неща останаха в сферата на мистиката и научната фантастика.Отдала съм се на забавление😂

Явно още ми е малко опита със сериалите. Приех някак си внезапното появяване и изчезване на разни неща и хора, когато им е удобно на сценаристите, ама ей така като ми се изгуби логиката на места и все си мисля, че съм изпуснала нещо някъде ... Сигурно и с това ще свикна по-нататък, кой знае...

# 68
Алексче,както сама казваш гифчетата са страхотно нещо😙
Дават ни възможност да напрамим пълна дисекция на сцената.За конкретния случай си мисля,че тя нямаше представа,че ще я врътне.Май очакваше само да я гушне тип"щракам ти белезниците".Даже май тя тръгна да прави онова няхното пипане зад зъбите като се стреснат,ама си глътна граматиката на въртележката и се отказа😂А той се е озъбил,все едно канара ще вдига.
Е,свърших с дисекцията и свалям ръкавиците😂

Hands Thumbsup Добра дисекция, Иве!Hug

Все си мисля, че хич не и е лесно на Демет да снима романтични сцени с Джан, на който му се носи славата...
При него важи принципът очаквай неочакваното. Отделно той е снимал с Байрак бей и той добре познава реакциите и възможностите му и си го оставя да импровизира на воля.
Мощната му физика също не е за пренебрегване, всичко си е яко при него и прегръдки , и жестове и емоции. Колкото и да се контролира винаги има едно леко напрежение..Ill.
Добре  е , че Демет много бързо схваща намеренията му и успява да реагира в повечето случаи, но явно и струва доста напрежение.
Понякога обаче Джан я хваща неподготвена и тогава наблюдаваме чисто защитна реакция от нейна страна и голямо задоволство от негова.Joy

# 69
  • София
Lilly не мисля че Джан ще си позволи да споделя лични неща за него и Санем с някой. Той просто не е такъв човек, пък и сам каза да оставят всичко в миналото.

Е, споделя от време на време. Ето с Емре сподели и за това, че е влюбен и в кого е влюбен и защо е влюбен ... Преди с приятеля си споделяше (и тоз човек изчезна някъде напоследък?!)...
Мен просто ме подразни на партито двете кифли как въртяха очи и въздишаха и повече Гамзето ме подразни, щото нали уж знае ... И понеже последните серии, от 15-та насам, успявам да ги гледам все набързо, прецъквайки с мишката ... Та затова реших, че съм изпуснала нещо важно някъде и затова така ... И реших да питам все пак...

# 70

Е, споделя от време на време. Ето с Емре сподели и за това, че е влюбен и в кого е влюбен и защо е влюбен ... Преди с приятеля си споделяше (и тоз човек изчезна някъде напоследък?!)...
Мен просто ме подразни на партито двете кифли как въртяха очи и въздишаха и повече Гамзето ме подразни, щото нали уж знае ... И понеже последните серии, от 15-та насам, успявам да ги гледам все набързо, прецъквайки с мишката ... Та затова реших, че съм изпуснала нещо важно някъде и затова така ... И реших да питам все пак...
Всичко си е така както си го гледала. Аз лично не възприемам поведението на Гамзе като да навира шефката си целенасочено. Тя си ѝ каза, че Джан е влюбен в Санем. Просто няма как да ѝ каже директно не се занимавай с него, при условие, че ѝ е шефка, а ѝ Джейда нали винаги каза, че получавала това което иска. Гамзе колкото и да е приятелка на Джан няма как да се ѝ се противопостави.

# 71
Нещо готино от  нета!

# 72
  • София
Всичко си е така както си го гледала. Аз лично не възприемам поведението на Гамзе като да навира шефката си целенасочено. Тя си ѝ каза, че Джан е влюбен в Санем. Просто няма как да ѝ каже директно не се занимавай с него, при условие, че ѝ е шефка, а ѝ Джейда нали винаги каза, че получавала това което иска. Гамзе колкото и да е приятелка на Джан няма как да се ѝ се противопостави.

А, ей това съм го изтървала, не знаех, че й е казала. С една идея по-благосклонно ще гледам на нея вече ...
Благодаря... Hands Thumbsup

# 73

Рускините твърдят, че турските СМИ са автори на тази измишльотина  за тел.разговор на Демет с Огузхан...Sad

Blush

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 13:26 от alex_94

# 74

А, ей това съм го изтървала, не знаех, че й е казала. С една идея по-благосклонно ще гледам на нея вече ...
Благодаря... Hands Thumbsup
Думите и по скоро бяха от сорта на " Джан има очи само за Санем, нали знаеш", което си значи точно същото 😘

Общи условия

Активация на акаунт