Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 645
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета,весела и щастлива събота ви пожелавам,за мен ще е такава защото днес имам рожден ден.Днес е денят ни за кино дано серията ни зарадва с още много хувави моменти между ГГ,приятно гледане довечера.
Заповядайте да се почерпите.

# 511
 Hug

Лили, бъди здрава!  bouquet

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 11:02 от Slawena

# 512
Добро утро, момичета! LILI808  Flowers Bouquet Честит рожден ден, много любов и усмивки!
Злати Heart научи ме всяка сутрин да си търся кафето от теб! Благодаря ти!
Мария Hug Снощи този клип направо ме събуди, та не успях да заспя до късно. Влязох да си прегледам ТТ профила за нещо интересно за Джан и тези като изкочиха и почнаха. Докато свършат /не, че бяха особенно бавни, за по-малко от минута влязоха, обиколиха апартамента, съблякоха се и свършиха/ направо не успях да улуча копчето да ги спра. Joy Joy Joy

Хубав ден в очакване на птичките!

# 513
Добър ден,птичета!Днес ще сме така

ЗлатиFlowers Tulip,ако си изпия моето кафе без твоето не е същото😙
Лили,честит празник!Жива,здрава и честита бъди:bouquetf:
Ох,Мария,оххх!!!Клипа ме отвя направо!Тези турци какви красавци имат,как играят,как целуват....Какви майки ги раждат,как ги гледат,с какво ги хранят,та такива мъже станат!Абсурдно е да търся аналог в българското кино!Имахме един ,двама красавци и те остаряват вече,пък и не са блеснали особено с талант,поне в моите очи!
Тук един Джан само с едно подушване ни кара да настръхнем,а пък ако изиграе такава сцена,както каза Тони,ще трябва да ни реанимират.
Очаквам да го гледам в сериал за интернет платформа,така ще има възможност да се раздаде момчето!
Сега са го стиснали отвсякъде,хем да няма глоби,хем и по сценарий го дебнат чехлите на тъщата😂

# 514
Здравейте, птиченца!
Лили, честит празник! Бъди много здрава и щастлива! 💐🎉🍾
Злати, ако не видя кафето ти с пожелание някоя сутрин, деня няма да е същия 🤗

Момичета аз съм в шок от клипа, който Мария е пуснала 😂🤣😂 Не знаех, че съседите могат така.
Честно да си кажа, дори и да не беше затегнато положението, нашите ГГ не си ги представям точно така, като дойде момента. Тяхната любов макар и да става вече малко по-страстна, е много нежна и не ми се връзва Джан да размята така Санем. Въпреки че съм сигурна, че му се отдава ☺😜😉

# 515
Иве Чачо си е половин българче☺

# 516
Иве Чачо си е половин българче☺
Той затова е толко готин значи😉В БГ красавци много,но не са се отдали на актьорската професия за съжаление.

# 517
Лили, честит рожден ден! Желая ти здраве и много щастливи мигове!

# 518
Привет ранобудни 🤗🤗🤗
От няколко дни само ви чета, не мога да се включва в седянката и аз 😁

https://twitter.com/i/status/1073644631307489280
Вижте хората какво правят тука, нашите за едни целувки им се свидят глобите Grin

Тук е без поличка......а!!! Joy Joy Joy hahaha smile3503 О,Боже! // ММ ме  пита защо се хИлЯ // ....Мълча  като риба !!! hahaha hahaha

ЛИЛИ ! Бъди здрава,  останалото само си  идва! Весел празник !!! Hug

# 519
 Може ли още един пост? Ето моето мнение по въпроса каква искам да бъде любовта между нашите влюбени птички / и не само ... Smile,:stuck_out_tongue: /:

Мечтание
Ако вълшебница една сега пред мен се появи
 и с лукав поглед словата следни промълви:
Аз  лесно   мога назад живота твой да върна,
не мога всичко пак да преобърна,
но ако искаш ти едно едничко нещо да се промени
не бързай, помисли  и желанието  свое ми кажи.
Ни за миг не бих се колебала , любов такава бих си пожелала:
Не  тиха и спокойна, с целувки мили и ласки нежни,
и облачета пухкави и бели във ложето любовно той да ми постели.
Аз искам две ръце като лиани, телата ни да оплетат
И  силата им да е такава, че  да не могат да ни разделят
Да чувствам как на устните жарта запалва огън буен на страстта
и всяка клетка на кожата ми млада за него да копнее, моли се и страда.
Не искам аз със поглед нежен да ме гледа,
с  искри от  очите му,  душата ми да се запали,
 а тялото ми да гори с любовните пожари .

# 520
Добър ден , птичета!:hugs:Hug

Злати, Flowers Rose благодаря за ежедневното кафе и уюта тук!

Лили, да се радваш на добро здраве и много любов!BirthdayWine Glass  

Благодаря за почерпката!:kissing_heart:  

Днес е нашият ден...чакаме си епизода и ако не гори като предния, дано поне да грее...Nature Low Brightness

Колкото до клипът на Чачко и Айча, та той взриви ТТ,  то публикации, то чудо...но са много добри!:relaxed:  

Мислих си снощи да го публикувам тук та да се посъбудите , но реших да не си клатя клончето...Joy

Хубав ден, момичета!:evergreen_tree:

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 13:21 от alex_94

# 521

Интересно какво е намерила Санем в дома на Джан и чете Whistling... План Б на Айлин Crossing Arms

Оф, бе spoko

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 13:36 от Slawena

# 522
Как какво ....любовно писъмце. Нали каза на майка си, че с Джан си пишели любовни писма.

# 523
Как какво ....любовно писъмце. Нали каза на майка си, че с Джан си пишели любовни писма.

що ли ми се струва леко замислена, освен ако Джан не и е писал на китайски Rolling Eyes...изненадана от съдържанието  Thinking или пък да погледне  линка /на сцената с Чачо в ТТ/ който и е пратил Mr. Green с една дума виж Санемджим какво ми се прави  Blush

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 13:46 от Slawena

# 524
Majkave,прекрасни стихове си споделила с нас!Такава трябва да е любовта наистина:heartpulse:Nature Fire
Нашите ГГ са на фаза
"Как осезаемо е недокоснатото,
как  ненапитото опиянява,
как всичко е любов....."
Но,тъй като количествените натрупвания водят до качествени изменения,рано или късно "всичко ще гори"😉
Ние зрителите сигурно ще видим "мъждукащо пламъче от този пожар",ама пуста цензура!

Общи условия

Активация на акаунт